Jump to content

Probleme far e39

Recommended Posts

Cred ca am ceva defect la farul din dreapta! Cand merg cu faza scurta trepideaza farul in sus si in jos. E o chestie foarte enervanta! Problemele au inceput de cand am lasat pe cineva sa imi schimbe becul xenon care mi se arsese, acesta convingandu-ma ca stie ce face.

De atunci cand dau sa reglez din bord inaltimea farurilor se misca doar cel din stanga. Acesta din dreapta nu face nimik.

V-as ruga sa ma ajutati si sa imi spuneti ce sa fac sa remediez aceasta problema care ma enerveaza la culme. Se poate umbla in far sa schimb peacolo ce s-a rupt ?

Edited by bmwseria520d

si la facelift e aceasi chestie.

cleme din plastic ieftin ,casabil, care se rupe imediat, mai ales la gropi.

poate ai noroc si e sarit de acolo.

la face-lift e greu sa desfaci farul. e lipit cu mastic.

cauta pe net, ca sunt solutii de inlocuire a plasticelor alea.

spor la treaba !

Nu cred dar sunt numai 2 chestii care trb schimbate daca tremura inseamna ca este numai una rupta ,altfel batea la 1 metru in fata! Da un search ca era cineva care vindea chestii din acestea(din aluminiu) parca

da il demontezi fizic, il scoti de pe masina.

ai sa iti dai seama imediat dupa ce scoti cauciucu ala de protectie, garnitura.

ai sa iti dai seama imediat unde este problema.

poate ai noroc sa fie sarit de acolo.

are 2 cleme sus si 1 jos unde vin prins motorasul de ghidaj.

http://www.ca-automotive.co.uk/single_prod...9pZD04OA==.html aici ai clemele din plastic, asa arata, imposibil de ajuns fara desfacerea farului.

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=63&fg=05 piesa 13 are o chestie in cap. ceva in genu ca la schimbator.

Multumesc pt. informatie. Asta e si motivul pt care am cerut ajutor aici, ca daca trebuie sa dau farul jos de pe masina nu ma pricep si tot la service trebuie sa ajung. O sa caut suporturile alea de aluminiu.

e simplu are cateva suruburi!

E simplu de dat jos, are 4 suruburi, scoti mufele (semnal,xenon,faza lunga,angels, reglaj) desurubezi cele 4 suruburi care le vei gasi cu usurinta dupa care tragi farul afara.Ghidajele cred ca le am eu, mi-au ramas de la un far de face-lift de la care am luat doar plexiglass-ul, daca le gasesc sunt ale tale gratis.Succes!

E simplu de dat jos, are 4 suruburi, scoti mufele (semnal,xenon,faza lunga,angels, reglaj) desurubezi cele 4 suruburi care le vei gasi cu usurinta dupa care tragi farul afara.Ghidajele cred ca le am eu, mi-au ramas de la un far de face-lift de la care am luat doar plexiglass-ul, daca le gasesc sunt ale tale gratis.Succes!

Chiar te rog sa te uiti sa vezi daca le gasesti. Oricum nu le accept pe gratis ! Daca nu iti dau ceva pe ele mai bine nu le iau ... Acum ma duc sa dau farul jos sa vad daca sunt rupte reglajele .... Merci

ai sa te mai chinui inca vreo 20 de zile...

sticla farului e lipita cu un fel de silicon de corp(capsulat)

nu ai cum sa il desfaci decat cu un pistol cu aer cald

da-i un search... e39 headlight open...ceva de genu asta

eu nu am reusit sa desfac faru...

Poţi apela la cei care montează angel eyes pentru demontarea farului.

eu sunt din valcea .... o sa apelez la casco pt un far nou. am crezut ca o rezolv rapid dar e mult mai greu decat ma asteptam.

Edited by bmwseria520d

• 4 months later...
Am si eu o problema cu farul stanga la E39. Lumina de la farul din stanga bate la 3 m in fata. Banuiesc ca e de la acele reglaje. Cam la ce pret se invart aceste ghidaje? Numai bine!

Ai incercat sa reglezi farul? Mergi la un service, poate ca e vorba doar de un reglaj si ai scapat ieftin.

• 1 month later...
Am reglaj electric si cand il ridic la maxim in sus, farul din dreapta se ridica, iar cel din stanga ramane la fel. Am sunat la BMW si am gasit kit de reparatie (acele piese de plastic care deobicei se rup) la 135 ron.

si eu am aceiasi problema la farul din stanga e cu xenon.

m-am interesat si unul costa in jur de 450 euro.Acum caut unul sh.

M-am chinuit sa-l desfac dar degeaba.Nasol,am un an de cand merg cu el asa,i-am pus o bucata de ziar impaturit sa sustina meganismul din interiorul farului.