Jump to content

Ce sa aleg?

Recommended Posts

Mult mai fiabil ochelarul mai ales CDI-urile sunt super motoare @ fiabilitate @ consum, dar mai frumos E39-le, daca as fi sa aleg as alege E39 dar benzina. Edited by holby

ambele sunt cam la acelasi nivel. si w210 poate fi o masina f frumoasa, clean si cu niste roti frumoase (era unul pe autovit cu roti de S klasse modelul interior). din pacate interiorul il trage mult in spate... e patratos si butucanos la consola centrala - bineinteles daca nu te gandeai la un facelift 2000+ cu navi. fiabile nu stiu de unde ati tras voi concluzia ca sunt... in orice service am intrat am vazut cate unul cred (lol)... daca iti iei cutie automata ia sanse mari sa plangi dupa.

E39 e destul de fiabil, pare mai mare, are interiorul mai frumos.

din pacate ambele modele au ajuns in ultimii ani pe maini f proaste, asa ca ai grija ce cumperi si de unde.

• 2 weeks later...

daca nu vorbim de clean, roti sau frumusete ia-ti logan cam la acelasi pret (cred ca nou) - e destul de fiabil si ala.

intre w210 si e39 nu sunt mari diferente... w210 sunt predispuse la probleme la cutiile automate si maruntisuri electrice, e39 diesel la probleme cu turbo (ca orice diesel mai vechiut), si multe probleme electrice... in principiu amandoua sunt destul de fiabile, un E39 pe benzina e de preferat.

O fi pentru tine frumos si fiabil LOGAN,iar despre cutia de pe w210,afla mai multe,o cam cheama 722....e firesc ca nu sunt mari diferente intre cele 2 masini,de aceea oscilez la alegere...si inca un tip ptr tine-problemele la 722 sunt cauzate de neschimbarea uleiului sau schimbarea cu altceva decit trebuie...

daca nu vorbim de clean, roti sau frumusete ia-ti logan cam la acelasi pret (cred ca nou) - e destul de fiabil si ala.

intre w210 si e39 nu sunt mari diferente... w210 sunt predispuse la probleme la cutiile automate si maruntisuri electrice, e39 diesel la probleme cu turbo (ca orice diesel mai vechiut), si multe probleme electrice... in principiu amandoua sunt destul de fiabile, un E39 pe benzina e de preferat.

Daca e tds, da e vechi, rudimentar, cum vrei tu sa-i spui, insa daca e un diesel de pe facelift nu e chiar asa.( se mai poate sparge si admisia... <_< )

Scrii acolo ca si cum modelele diesel de generatie mai noua nu au defecte... e46 2003-2005, mai ales 320d e plina lumea de probleme la turbo.... e90? are acelasi trend din cate vad...

Diesel e diesel, trebuie sa te astepti, cel putin la bmw asta e adevarul, n-are rost sa negam!

ORIBIL acest MB.

Asta asa e, nu l-as lua nici GRATIS.

Multe bimmere au un look mai placut,agresiv,dar ca sa dau un exemplu-nu toti tipii ce arata fiorosi sunt si cei mai tari...daca ar fi sa ne rezumam la look,am cumpara toti ascutitoarele de Alfa Romeo...

Asta este doar parerea ta! Ma refeream la alfa.

Oricum w210 este penibil, interior de 2 lei, fata aia... jesus.

Nu spun ca nu este o masina buna, dar un interior ca de caruta nu m-ar face fericit.

Oricum la bmw nu e numai vorba de look, e vorba de manevrabilitate, mercedes nu stie ce e aia, mb poate sa aibe 600 de cai e ca o caramida mare si grea pe curbe.

Apoi mai vine motoarele de aceasi capacitate mai puternice la bmw...

etc.

Edited by roco123

Nu doar la BMW, cred ca mai dispuse sunt VAG-urile din cauza mersului foarte subturat, incercand consumuri minune. <_<

Aici ai dreptate... la 320d de ce crezi ca pica asa des? :)) din cauza ca apare 6.5 pe cb si ii raneste, vor 4.5.

Am un prieten cu 320d prefacelift ii arata 10.5 pe obc, atata ia, da merge omu normal.

OnTopic:

Tu trebuie sa cumperi ce crezi ca e mai rentabil, ce te face mai fericit si in ce masina din cele doua te simti tu mai bine.

Ce atata tam-tam :bashwall:

,am cumpara toti ascutitoarele de Alfa Romeo...

Asta este doar parerea ta! Ma refeream la alfa.

+1

Cand m-am decis sa-mi iau masina pe primul loc ca si preferinta personala era e46 apoi alfa 156 si apoi c classe(w203 parca).

Edited by r0n1n

Probleme electrice la E39?

Turbina picĂŁ la orice diesel supraalimentat.

ronin-cind vei cumpara ascutitoare,posteaza ca sa ne amuzam.....pina atunci sa raminem la acest topic si asa delicat....Xroco123-recitind postul 17,trecind peste gramatica,la ce afirmi mai bine abtine-te de la comentarii,eventual studiaza lista de optiuni la ambele si mai vorbim informati....nimic personal.... Edited by DMIHNEA

Trecand peste unele comparatii infantile si in necunostinta de cauza citite mai sus, pot sa iti spun ca am avut din '98 pana in '08 un mercedes e230 w210, caruia i-am facut personal intretinerea fiind dezgustat de "profesionalismul si priceperea" mesterilor de la reprezentantele mercedes-benz din tara. In concluzie pot sa iti spun ca in 10 ani si 150.000km am inlocuit o data bielete antiruliu si pivoti fata, discuri de frana, cateva becuri la bord, un switch la pedala de frana si cam atat. In rest numai schimb de lichide si consumabile. Apropo de cutia automata singura problema a fost cu switch-ul respectiv, de la pedala de frana, care comanda cutiei cand este frana calcata si poti trece selectorul dintr-o pozitie in altra ... nu mai lucra corect respectivul buton si aveam niste socuri in transmisie in momentul trecerii dintr-o pozitie in alta (pentru asta meseriasii de la reprezentanta bucuresti, brasov si pitesti mi-au recomandat sa iau in calcul schimbarea cutiei integral).

Ca si concluzie, experienta mea vis-a-vis de w210 a fost placuta, imi pare rau ca am vandut masina. Sper sa iti fie de folos povestea mea si iti raspund cu placere daca ai ceva intrebari... hai ca devin nostalgic <_<