Jump to content

bancheta cu cotiera si tetiere spate

Recommended Posts

al meu nu are din fabrica tetiere si bancheta cu cotiera (e36) dar am gasit la cineva, si cred ca bancheta s-ar potrivi, nu stiu sigur, dar am o indoiala in ceea ce priveste tetierele. am vazut ca sunt prinse nu in bancheta ci in placa aceea de deasupra. ideea ar fi daca reusesc sa pun tetierele pe placa care o are masina, ca nu vreau sa schimb tot pe acolo, nu prea agreez ideea sa desfac tot fiind de parere ca odata ce desfac ceva chiar dc pun la loc nu mai e ca in fabrica. credeti ca pot sa iau inelele de fixare ale tetierelor si sa dau gaura si sa le fixez la mine? a mai incercat careva? ms

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salut batrane,Bogdy ma numesc sunt posesorul unui e36 320i coupe care mi-a intins nervii precum elasticul si sunt foarte nemultumit de ea,a ta e tot coupe?referitor la bancheta cu,cotiera spate m-ar interesa si pe mine ca am gasit la cineva,dar problema e ca la mine spatarul la bancheta se rabateaza presupun ca o fi zis ca ma duc sa joc golf cine stie si sa incapa crosele e si spatarul e cam greu de desfacut parerea mea,deci a ta e tot coupe?ai acelasi sistem ca la mine la bancheta spate?

Salut batrane,Bogdy ma numesc sunt posesorul unui e36 320i coupe care mi-a intins nervii precum elasticul si sunt foarte nemultumit de ea,a ta e tot coupe?referitor la bancheta cu,cotiera spate m-ar interesa si pe mine ca am gasit la cineva,dar problema e ca la mine spatarul la bancheta se rabateaza presupun ca o fi zis ca ma duc sa joc golf cine stie si sa incapa crosele e si spatarul e cam greu de desfacut parerea mea,deci a ta e tot coupe?ai acelasi sistem ca la mine la bancheta spate?

salut! a mea este sedan batrane, si eu stiu ca bancheta se scoate destul de usor la mine, pt ca am desfacut-o , are niste cleme undeva sus si parca si jos, trebe doar sa tragi cu forta si de pe margini. cat priveste la coupe,( imi place si mie f mult dar na , am ramas pe 4 usi din motive de utilitate) , genul ala de rabatabila chiar nu am idee, dar ma gandesc ca are acelasi principiu, poate si alte cateva cleme in plus. nu vreau sa te sfatuiesc aiurea, dar sper sa avem bafta !!!

<_< :) :bashwall: :unsure:

tu razi in loc sa ne dai sfaturi

al meu nu are din fabrica tetiere si bancheta cu cotiera (e36) dar am gasit la cineva, si cred ca bancheta s-ar potrivi, nu stiu sigur, dar am o indoiala in ceea ce priveste tetierele. am vazut ca sunt prinse nu in bancheta ci in placa aceea de deasupra. ideea ar fi daca reusesc sa pun tetierele pe placa care o are masina, ca nu vreau sa schimb tot pe acolo, nu prea agreez ideea sa desfac tot fiind de parere ca odata ce desfac ceva chiar dc pun la loc nu mai e ca in fabrica. credeti ca pot sa iau inelele de fixare ale tetierelor si sa dau gaura si sa le fixez la mine? a mai incercat careva? ms

Eu nu m-as complica. A mea nu are tetiere spate si ma bucur ca nu are, daca ar fi avut le-as fi dat eu jos pentru ca incurca vizibilitatea in retrovizoare. Si pana la urma de ce te intereseaza ca doar nu stai tu in spate?

P.S. Mare grija topicurile in care scrie bogdyy ajung in timp relativ scurt votate cu o stea si inchise.

Eu nu m-as complica. A mea nu are tetiere spate si ma bucur ca nu are, daca ar fi avut le-as fi dat eu jos pentru ca incurca vizibilitatea in retrovizoare. Si pana la urma de ce te intereseaza ca doar nu stai tu in spate?

P.S. Mare grija topicurile in care scrie bogdyy ajung in timp relativ scurt votate cu o stea si inchise.

k , mersi, zici bine, intr-adevar ar incurca vizibilitatea, dat ma gandeam la estetica. tetierele din fata le am imbracate in huse albe si arata f bine, si am vazut la cineva care are toate 4 tetierele si imbracate in huse albe cu sigla bmw. voi vedea. oricum am perdelutza in spate si intentionez sa pun si folii deci vizibilitatea pe spate scade din ce in ce mai mult :)

si asa ca chestie : imi aduc aminte de vremurile cand stateam si eu la altii in spate si fara cotiera fara tetiere si chiar mi-as fi dorit putin comfort si in spate , dar na , lipsa. asa ca hai sa ne gandim putin si la cei din spate ! <_< pana si masina romaneasca are tetiere in spate. si in ultima vreme si design-erii auto se gandesc tot mai mult si la locurile din spate, in loc de bancheta sunt 2 scaune chiar si reglabile , cu consola centrala si aproape aceleasi conditii cu cei din fata , doar volanul mai lipseste.

multumesc de sfat!

Salut man pai la tine daca spatarul nu e rabatabil e usor de dat jos,tetierele sunt frumoase dar o sa-ti ia din vizibilitatea in spate dar ca,confort estetic e ok,la mine e cam greu de inlocuit din cauza spatarului care al am cum al am.......si la mine spatarul e ca o usita si sus are un sistem de prindere mai complicat.

Salut man pai la tine daca spatarul nu e rabatabil e usor de dat jos,tetierele sunt frumoase dar o sa-ti ia din vizibilitatea in spate dar ca,confort estetic e ok,la mine e cam greu de inlocuit din cauza spatarului care al am cum al am.......si la mine spatarul e ca o usita si sus are un sistem de prindere mai complicat.

<_< :) :bashwall: :unsure: .....bai, fa-te frate cu Doru Octavian Dumitru si du-te la emisiuni...

on topic, nu are rost sa te complici cu bancheta si spatar, doar pt ca sa ai cotiera + tetiere... :blink:

Edited by POIUYT

<_< :) :bashwall: :unsure: .....bai, fa-te frate cu Doru Octavian Dumitru si du-te la emisiuni...

on topic, nu are rost sa te complici cu bancheta si spatar, doar pt ca sa ai cotiera + tetiere... :blink:

ok fratica , acum nu o sa fac miscarea asta ca am altele de facut dar cand isi pune dracu in cap ceva... trebe facut.

si asa ca chestie bancheta si tetiere le gasisem la 100 ron, pentru cine il intereseaza

P.S.: nu e vb de complicat, ca altii isi pun LCD si tot felul de minuni si sisteme. la o bancheta ce poate fi chiar asa complicat.

ma interesa mai mult la tetiere daca a pus cineva tetiere la o masina care nu avea,asta ca sa evit pierderea timpului,si sa gasesc o solutie mai rapid. in fine , se poate inchide.punct.

Edited by e36_red

Eu nu m-as complica. A mea nu are tetiere spate si ma bucur ca nu are, daca ar fi avut le-as fi dat eu jos pentru ca incurca vizibilitatea in retrovizoare.

Nu afecteaza deloc vizibilitatea in spate. Eu am din fabrica si nu ma deranjeaza absolut deloc.

La prima parte iti dau dreptate.. nu cred ca merita deranjul <_<

al ai cum al ai...inca o greseala de design.....Usita aia e pentru cainele care multi il poarta in portbagaj pe post de alarma. In momentul in care suspensia este sport, saracul animal iese prin usita aia si vine in habitaclu sa se mai relaxeze pe bancheta. Intoarce bancheta invers sa stea ocupantii spate in spate ca-n tren si asa poti vedea mereu mecanismul spatarului...si nici usita nu mai trebuie.

Florinache' ce faci man?nu prea ai mai aparut pe aici,daca as fi fost din Bucuresti sau tu de aici cred ca la tine apelam mereu cu masina cand aveam probleme,ca le ai cu mesteritul,stiu de cand aveai e30 si le cunosti asa,Poiuyt deci lasa-ne omule,la e46 nu mai ai nimic de schimbat pe la el?ia mai fa un control de rutina si ai sa vezi ca mai gasesti ceva pe acolo,adica tu nu te gandesti ca si cei din spate trebuie sa aibe si ei un minim de confort,naiba si unele dacii 1100 si 1300 au cotiera in spate,deci eu zic ca daca ai gasit si materialul e asemanator cu cel al masinii parerea mea sa le iei.

si unele dacii 1100 si 1300 au cotiera in spate,deci eu zic ca daca ai gasit si materialul e asemanator cu cel al masinii parerea mea sa le iei.

Asa este... au...sa impiedice ocupantii sa mearga de-a busilea pe bancheta.

Tu n-ai bancheta rabatabila?

Poiuyt deci lasa-ne omule

<_<

adica tu nu te gandesti ca si cei din spate trebuie sa aibe si ei un minim de confort

:)

exista e46 ,fara tetiere?! 

Usita aia e pentru cainele care multi il poarta in portbagaj pe post de alarma. In momentul in care suspensia este sport, saracul animal iese prin usita aia si vine in habitaclu sa se mai relaxeze pe bancheta. Intoarce bancheta invers sa stea ocupantii spate in spate ca-n tren si asa poti vedea mereu mecanismul spatarului...si nici usita nu mai trebuie.

:bashwall:  nici tu nu esti sanatos...

exista e46 ,fara tetiere?!

Da...cele la care utilizatorii le scot.

La Bogdan e de la suspensie si de la erorile de design teutone....la denivelari sar tetierele si la un moment dat te plictisesti si nu le mai pui....plus ca sudezi bancheta sa nu zica lumea ca te duci la golf....celor de la spate daca vor confort le dai sa si le monteze singuri....Pai nici tataurs, mentorul lui si maharajahul bemveului tigru nu avea...ca dadea capul pe spate sa il biciuiasca ploaia pe sub ochelarii aia...cand dadea a 3-a...si daca erau tetierele acolo nu putea

Edited by DanS

Pai am Dane bancheta rabatabila adica spatar dar pe mine nu ma incalzeste cu nimik ca nu o folosesc,dar chestia este ca atunci cand imi vine sa fac o modificare la masina nu se poate ,sincer mi-ar fi placut sa am asa un design frumos in spate,niste tetiere,o cotiera e interesant asa si ca aspect,dar deh ce vroiam nu am avut parte la masina ce nu doream de aia am avut parte,ce sa fac...,tu faci un pic de katerinca dar eu in ce mi-am spus parerea chiar daca a avut un pic de umor eu mi-am spus parerea foarte serios,iar cu treaba referitor ce era acum 4 ani hai sa lasam trecutul asa cum a fost el......

Pai am Dane bancheta rabatabila adica spatar dar pe mine nu ma incalzeste cu nimik ca nu o folosesc,dar chestia este ca atunci cand imi vine sa fac o modificare la masina nu se poate ,sincer mi-ar fi placut sa am asa un design frumos in spate,niste tetiere,o cotiera e interesant asa si ca aspect,dar deh ce vroiam nu am avut parte la masina ce nu doream de aia am avut parte,ce sa fac...,tu faci un pic de katerinca dar eu in ce mi-am spus parerea chiar daca a avut un pic de umor eu mi-am spus parerea foarte serios,iar cu treaba referitor ce era acum 4 ani hai sa lasam trecutul asa cum a fost el......

Bogdane, tu ai o masina sport. Poti modifica orice si oriunde. Important este ca aceste modificare sa le faca cineva competent. Exista persoane care iti pot modifica si interiorul si exteriorul numai ca tu trebuie sa le gasesti si sa soliciti asta. Incearca sa-ti faci o idee cu ce ai vrea tu sa ai la masina, pune totul pe hartie si cauta persoanele care pot sa te ajute. Vei fi surprins de rezultat.

gata Boss...nu se mai intampleaza d'astea p'acilea.

Acu ma duc sa vopsesc masina in rosu, o pun pe tunel, schimb toate becurile si toate aberatiile astea de design, scot bucsele cu ranga, imi dau cu ea in c___e de suparare ca nu ies usor, scot bara si pun de solenza, o fac carnoasa, dau cu spatele, schimb distributia cu transmisia si dau si vanos-ul de pereti, o fac pe curea si imi pun ochelarii aia de tataurs...Romeo fanatik...parca..

Apoi dau a 3-a sa moara balirinele alea de joaca house la bara de dacie. Si ii pun si toata gama de braduti si dau cu silicon inclusiv pe scaune (dupa ce le pun tetierele la loc)

Si ii bag si aditiv ca lumea ca merg cu ulei ars ca nu merita...mama ei de roaba....

Of, of, mai MAS...

Bai,nu stiu deviati de la subiect,Masule mai omule......nu te mai prosti cu asemenea cuvinte ca nu-ti sta bine deloc,pe bune ce vrei sa dovedesti?cumva vrei sa pari ironic ca am zis eu ca masina care o am eu nu sunt multumit de ea si care e problema nu te inteleg,a ca eu nu apreciez marca asta,bun .....vrei sa spun pe directe?nu te inteleg ce vrei sa dovedesti acum ca tu esti mare sucula pe bascula ca ai un amarat de e34 de pe vremea cand a fost prima mineriada la noi?mai omule uitate in jurul tau.....suntem in 2009,nu te mai da mare cocos ca ai tu un amarat de bmw antic si de demult,numai subestima pe ceilati oameni,stiu te-a suparat ca am fost sincer,pai asta este ca nu mai suport sa ma imbat cu apa rece,nu am nimik cu ceilalti cu bmwuri vechiutze si eu am unul dar cand e chestia sa recunosc ceva fata de masina in sensul negativ da o recunosc,respect pe acei oameni care stiu ce au,cunosc valoare masinii si nu fac pe ''greucenii'' ca cine stie ce scula de masina au,hai ca o sa zica altii ca am stricat topicul omului cu bancheta un topic care ma interesa si pe mine,deci laso mai usor cu fazele astea......tu pune mana si mai repara ceva la ea ca,cu parere de rau sunt de reparat multe.

fratilor lasati ca imi pun eu bancheta cu cotiera si tetiere in spate, ca asa vrea inima mea, si cu asta basta. eu intrebam daca a mai facut cineva acest lucru si voi o dati in diverse. deschideti-va un topic de luat la misto si gata. ca de asta toti suntem buni. romanu' inca odata da dovada ca vrea sa fie tot roman, daca se poate mai roman ca vecinu, si mai bine.

fratilor lasati ca imi pun eu bancheta cu cotiera si tetiere in spate, ca asa vrea inima mea, si cu asta basta. eu intrebam daca a mai facut cineva acest lucru si voi o dati in diverse. deschideti-va un topic de luat la misto si gata. ca de asta toti suntem buni. romanu' inca odata da dovada ca vrea sa fie tot roman, daca se poate mai roman ca vecinu, si mai bine.

...Normal ca sunt care au mai facut si nu inteleg de ce exista cantitatea asta de adrenalina varsata in organismu-ti?

Sunt o gramada care-si pun banchete si mama banchetelor cu 3, 4 , 5 si mai multe cotiere si tetiere pe orice masina de la orice masina.

Si daca suntem romani si mai suntem si veseli ce ai impotriva. A facut cineva misto de tine sau de postul tau? Din ce se discuta invata sa prinzi esenta si sa te deconectezi asa cum facem si noi...esti parte dintr-o comunitate de baieti adevarati si simte-te relaxat..discutam unii cu altii, facem bascalie si care e problema ta in final? vrei sa stii daca se poate monta bancheta cu cotiere si tetiere la masina ta. raspunsul este DA fiindca exista masini ca a ta dotate cu asa ceva si care pot fi adaptate si la tine.

Bafta si la mai multi cai (adica numar de posturi.....asa cum mi-ai tradus tu mie)

Edited by DanS