Jump to content

bancheta cu cotiera si tetiere spate

Recommended Posts

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

pt. ca mie imi plac complicatiile

...se vede ca iti plac :bashwall:

...pai bai cartierist nemernic Mas cum sa nu protestez ma cand am o masina care nu sa ma folosesc de ea decat 10 %

:) :wub: :wub: ...sa ma ajute cineva ! :wub: :) <_< :unsure: :blink:

Cre'ca "tata ursar" te-a indoctrinat de nu te mai vindeca nimeni. Nu ne povesteai tu ca nimic nu se compara cu E30-ul lui "tata ursar" care merge el cu ochelarii gen RomeO FantasitkO si "da a 3-a", nu ne spuneai tu ca nimic nu se compara cu acest lucru, ca mor balerinili dupe voi(mai ales dupa "ursar"), a? Acum de ce ai sucit-o? :blink:

Edited by fantozzi007

Bogdane, nu-i frumos sa te adresezi asa unor oameni care-ti ureaza numai de bine. <_<

E buna ideea sa-l inviti si pe tataurs aici, sa-l readuci pe Dumy sa ne impartaseasca si ei invatamintele bavarezilor deslusite in perioada plina de balerine, ochelari RF, introduceri in viteza a 3-a, priviri in ochi de bmw-uri (stationate...dar poate s-a incercat si in mers)

Edited by DanS

Fantozzi,am impresia ca degeaba ai tu o masina noua dar caracterul....,dar ce ma mira faptul asta ca in Romania sunt multi parveniti,mistocari din astia de alt nivel fata de unu cu un e34 sau eu stiu ce rablament de 20 de ani,problema este ca indiferent ce model nou de bmw ai tu caracterul nu ti-l schimba nimeni si inca ceva tu crezi ca o sa-ti permit la nesfarsit sa faci pe bufonul aici pe topic ca ai tu un e90 sau nu stiu ce?ti-am spus cu frumosul si tie,observ ca tot susti o fraza de care m-am plictisit sincer nu spui absolut nimic important,eu apreciez caracterul unui om si sa gandesca practic si sa puna lucrurile in balanta ori tu......am observat la cat de mult de duce mintea.

Dane te rog nu am fa sa ma cert si cu tine,inceteaza cu chestile astea care le repeti si tu mereu,nu ai cum sa ma faci intelege odata ca fan super fan ce esti tu bmw sa iubesc o masian care nu imi place,nu e pe placul meu ,intelege odata !!!!nu imi place stilul cum e facuta de acel dobitoc sau cum poate se numi,eu nu suport asfel de masini,nu mai incerca prin tot felul de glume ironice sa ma faci sa inteleg pt. ca nu voi intelege si nu voi accepta o asfel de masina,poate sa fie m3 sau ce vrei tu din gama bmw,daca eu nu am simt bine in ea asta este,nu tu mergi cu ea ci eu,nimeni,absolut nimeni nu ma poate face sa accept o asfel de masina,mie imi plac masinile confortabile,cu garda inaltuta de la sol,accesibile pe majoritatea soselelor,fara sa imi faca probleme,stres ,intelege odata omule degeaba incerci ca nu o sa ma convingi never sa accept o asa masina,poate nu o sa-mi dea nimeni dreptate pe forumul asta dar cred ca majoritatea celor din trafic daca as intreba sti tu Dane....acele marci care iti stau tie in gat' Clio,Passat,Astra,Audi,Cielo,Espero,Logan si multeeeeeeee alte marci care uite le prefera lumea spre surprinderea ta, acele persoane mi-ar da dreptate si sunt multe iti spun eu,te respect pt. ca ai partile tale ok dar uneori exagerezi cu anumite chesti.

nu de alta dar aveti cateva zile de cand va intepati.

doar eu intep, restul sunt doar oale sparte.... :)

Dane te rog nu am fa sa ma cert si cu tine

:bashwall: ..... <_<

off...Dane,Dane....

Edited by POIUYT

Am observat ca ai intampinat dificultati la schimbarea becului de la bricheta, pacat ca au inchis topicul ... era chiar frumos.

Ti-am pus o poza ajutatoare. Desfaci totul exact ca in poze si gasesti becul acolo in centru ... ti-am facut un desen ca sa nu cumva sa desfaci altceva din greseala.

Asta ca sa nu mai zici ca suntem noi baieti rai. <_<

ziemenz- nu esti fair play- nu trebuie sa dea si scaunele jos ca la tine...cred ca cu putina indemanare o poate rezolva si fara sa mai dea scaunele jos..... <_<

bogdy- de ce nu vrei sa intelegi ca te expui prea mult?......te agiti pentru niste lucruri care defapt sunt minore......si din cauza lucrurilor mici nu o sa mai ai timp de treburile importante de care ar trebui sa te ocupi........tu i-ai luat in serios iar ei glumesc cu tine......nu mai pune la suflet....it's just a game!!!!

Edited by zeky

Ziemenz pai da asta este suntem 2 genuri diferite,tu adori asemenea activitati,insa eu nu...,Pui de balta,Puiut sti ceva,ma doare in cot ca stai tu sa imi corectezi mie textele,asta inseamna ca esti interesat de mine si ce spun eu,foarte bine chiar te rog sa le citesti de 3 ori,esti socat nu ca posesor bmw ce am spus este?hai trage si la imprimanta,pa.

Fantozzi,am impresia ca degeaba ai tu o masina noua dar caracterul....,dar ce ma mira faptul asta ca in Romania sunt multi parveniti,mistocari ...

Bah, aici m-ai prins cu mata'n sac. Am fost si eu "cartierist nenorocit", dar am prins cateva gaini, neste "pui de urs" si am facut si eu neste banuti si uite asa m-am parvenit( sunt mai ceva ca Lica Porcaru, cu toate ca nu cred ca ai auzit de asemenea personaj...mai degraba de Guta, de RomeO FantastikO, etc).

:bashwall:

sti ce inseamna PA?! :)

...ar fi culmea sa o mai stie si pe asta ! <_<

Zeky pai sincer pe o parte imi face si placere ca am ocazia sa spun lucrurilor pe nume despre aceste masini vechi dar pe alta parte nu prea imi face placere cand eu trebuie sa spun aceste lucruri despre o masina pe care eu am cumparat-o asa zisa bmw,dea lungul lunilor ma scarbit mult si chiar vrut sa imi spun parerea chair daca se vor supara multi pe mine de aici,dar nu am mai vrut sa mint,eu circul mai mult cu a-2-a masina si sincer nu am dureri de cap,stres,nervi,cheie si atat si am duc unde imi place si unde doresc,nu exista probleme tehnice,oricum ti-am spus pe o parte imi face placere ca am spus despre aceste masini aduse din Germanica,ca vezi domne noi nu facem masini bune in 2009 trebuie sa luam masiv din Germanica masini de 20 de ani si dupa aceia hai prin service,in fine eu m-am lecuit,imi pare rau ca nu mi-am luat un coupe de la alta marca care mi-l doream,cam la aceiasi bani era,macar aia era frumoasa,aspectoasa,mai exotica si cel putin de aia sa imi fi fost drag.

Dane te rog nu am fa sa ma cert si cu tine,

inceteaza cu chestile astea care le repeti si tu mereu,sa iubesc nu imi place,nu e pe placul meu ,intelege odata !!!! mie imi plac confortabile,inaltuta accesibile fara sa imi faca probleme,stres ,intelege odata omule degeaba incerci ca nu o sa ma convingi never sa accept sa-mi dea nimeni dreptate pe forumul asta care stau in gat' Clio,Passat,Astra,Audi,Cielo,Espero,Logan si multeeeeeeee care le prefera lumea si sunt multe chesti.

Scuze...nici eu nu vreau sa ma cert cu tine

De fapt am citit printre randuri ceea ce ne spui...si uite ce a iesit (vezi mai sus)...Sunt prea lungi frazele

bogdyy te apropii de mia de post-uri pe forum. Ma gandesc ca daca le pui cap la cap poti scrie o mica carte cu invataturi pe care sa o vinzi si astfel sa-i avertizezi si sa-i salvezi pe altii sa treaca prin ce ai trecut tu cu o masina asa de veche. Gandeste-te cum gandeai tu acum ceva vreme, asa sunt altii acum care inca nu s-au desteptat. Ii poti ajuta!

Da Cristi observ ca se posteaza mereu aici si e normal cand cineva aduce asfel de afirmatii iti dai seama ca....de....nu prea sunt multi pe aici care spun ceva negativ referitor la un bmw si atunci devine ceva iesit din comun aici,sper sa fie ultima mea experienta negativa cu o masina veche,tare mult astept vremea cand va deveni o amintire neplacuta doar,am ajuns la vorba unora si altora care tot ma sfatuiau sa incetez cu masinile vechi ca nu sunt pt. mine,nu ma pricep la mecanica,nu am aptitudini pt. asa ceva si sincer nici nu imi place,sper sa se incheie cu topicul asta si apropo pt. unii si altii care vb. ca eu as asculta manele,imi pare rau ca o sa-i dezamagesc dar mie imi place genu' de muzica disco strain al anilor'80 tot ce tine de american disco,italo disco,euro disco asta binenteles pt. cine cunoaste........

Offtopic (scuzat sa imi fie): Bogdyy, cum reusesti sa scrii fraze asa de lungi?

iti dai seama daca s-ar exprima prin viu grai....cred ca nu ar mai avea timp sa inspire-expire....nu exista virgule prea multe si nici sfarsit de fraza prea apropiat... <_<

Mai Pui de balta ce te bagi ma si tu pe topicul asta precum chilotii in fund?nu spui nimik interesant,dute ma omule si vezi-ti de treaba ta,eu nu suport oamenii astia care fac pe arogantii si desteptii si ei sunt........,nu spui nimik,absolut nimik,eu urasc asfel de persoane care se dau cea ce nu sunt,bisnitarii si cartieristii,nu sunt nepoliticos cand spun chestile astea doar ca tu insistand prosteste ma obligi sa spun asfel de chestii,nu mai fa pe interesantul ca nu esti,iti spun eu,ce vrei sa dovedesti tu ma?spune hai ce vrei sa dovedesti?eu am spus ce vreau sa dovedesc,dar tu ce vrei?ce vrei sa spui ca esti smecher?ca ai un bmw?bun sunt multe si monotone,poate al tau e mai nou si sa fi sanatos,altceva spune?care e faza de te dai asa cocos important si academician?eu sunt patit cu o masina luata de la un nemernic si am tot dreptul sa imi spun offul si care e problema ta?ai dat tu banii in locul meu?ai facut tu bani in locul meu si ai luat masina asta?eu zic sa iti vezi de treaba ta sa nu ajungem la cuvinte mai dure......,eu unu vreu sa inchei dar mai apar genii din astea si ma obliga sa dau raspunsul.

nu spui nimik interesant..........,

........,nu spui nimik,absolut nimik

vorbesti de tine ?! sau de mine?! :unsure: :) :bashwall:

e ,hai lasa, nu te mai basica, ca pana te insori iti trece... :blink:

<_< ce sa vreau sa demonstrez ,ca nu sunt un pui de balta ,ci un peste prajit

ce te bagi ma si tu pe topicul asta precum chilotii in fund?

ai niste conceptii tare ciudate,eu nu ma bag. Insa ,cum tu ca user X ,ai dreptul sa postezi si sa aberezi pe topicul asta ,asa si eu am acelasi drept...sau tu esti mai cu coarne si eu nu...?! :wub:

p.s. daca totusi m-as baga ,atunci ar fi "ca musca-n lapte " .... :blink:

Edited by POIUYT

imi pare rau ca nu mi-am luat un coupe de la alta marca care mi-l doream,cam la aceiasi bani era,macar aia era frumoasa,aspectoasa,mai exotica si cel putin de aia sa imi fi fost drag.

Cumva palibra e masina aia?

Ca tot ai zis ca ai luat masina de la un nemernic ... pana la urm tot n-am inteles cu ce ti-a dat tzeapa si ce-i stricat la saraca masina. Faptul ca esti tu mofturos ... pey asta e altatreaba bre taticule!

Edited by ziemenz

Nu ma calibra nu e masina, e unu din cele mai frumoase coupeuri de la inceputul anilor '90,altcineva mai are ceva de adaugat?vreau sa precizez ceva,astazi am fost sa iau pe cineva,o persoana,statea in dreapta cand sa coboare din masina aceleasi cuvinte,acelasi stil.....''ce scaune incomode,off.....dar greu mai iesi din asa ceva'' m-am saturat de critica a altor persoane din cauza unor idiotenii de scaune sport,niste rahaturi,o tampenie,de deabia te dai jos din masina,am mai spus despre subiectul asta intr-un alt topic,ce idiotenie cu scaunele astea,pai am mers si eu in calibra scaune sport,sunt scaune sport originale din fabrica carnoase,confortabile,accesibile nu rahaturi de scaune si sa spui ca sunt bune ca sunt puse de .....bmw,vb de astea pe e36,le mai tin ca daca vand masina poate ai place unui bezmetic din asta de cartier,lumea ''normala'' nu apreciaza asa ceva,da mi-a dat ala masina,sah mat mi-a dat cu asa ceva de injur ziua aia cand m-am hotarat sa cumpar asa ceva,ma dar nimic sa ma incante,absolut nimic,nu fac cu ea decat asa 3-5 km cam atat,si au sapat astia prin cartiere au pus nisip in locul unde au sapat si pana asfalteaza asa le-au lasat nemernicii e un chin cu o asfel de masina.

acelasi stil.....''ce scaune incomode,off.....dar greu mai iesi din asa ceva'' m-am saturat de critica a altor persoane din cauza unor idiotenii de scaune sport,niste rahaturi,o tampenie,de deabia te dai jos din masina...ce idiotenie cu scaunele astea,pai am mers si eu in calibra scaune sport,sunt scaune sport originale din fabrica carnoase,confortabile,accesibile nu rahaturi de scaune si sa spui ca sunt bune ca sunt puse de .....bmw

Bogdyy, nu te supara colega, dar poti monta si altfel de scaune...muuult mai confortabile, ceva de genul "individual";plus faptul ca poti rezolva si problema banchetei cu "cotiera". Eu vin cu o solutie pt tine :

D Bogdyy, tu nu stai tot intr-un cartier? Sau traiesti in cutie si o muti toata ziulica, asa... ca sa schimbi privelistea? <_<

... eu cred ca numele cartierului sau este Ms. Parang

post-8627-1248197449_thumb.jpg

Nu ma calibra nu e masina, e unu din cele mai frumoase coupeuri de la inceputul anilor '90,altcineva mai are ceva de adaugat?

din pacate te anunt ca McLaren F1 este cel mai frumos coupe din '90, top speed 391km/h...care culmea are motor de BMW...iar opel pana la urma este masina nemtilor saraci...sper ca sti asta..F1 are aur la motor si caroserie de carbon... :)

nu fac cu ea decat asa 3-5 km cam atat

probabil consuma prea mult si d-aia..  <_<

Edited by POIUYT