Jump to content

bancheta cu cotiera si tetiere spate

Recommended Posts

@bogdyy: Ai auzit de vorba "Când doi ĂŽţi spun că eşti beat, du-te şi te culcă!" ?

Discuţia era amuzantă dar văd că ai ĂŽnceput să arunci cu jigniri.

Din câte ştiu, tu eşti stripper.

Ai făcut vreo facultate de stripperi?

Eşti stripper pentru că trăieşti ĂŽntr-o zonă rezidenţială?

De ce ĂŽi spui lui MAS că este un cartierist cu un cazan de maşină?

Crezi că eşti ĂŽn măsură să faci astfel de aprecieri?

Te tot plângi de suspensia sport.

Păi schimbă şi tu amortizoarele, verifică articulaţia.

E vina celor de la BMW că tu nu ai bani să-ţi pui maşina la punct?

O maşină cu suspensie sport ĂŽn stare bună poate fi condusă fără probleme ĂŽn România.

http://img99.imageshack.us/img99/7006/drivingwrong.jpg

Edited by Ciupanezu

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu ma calibra nu e masina, e unu din cele mai frumoase coupeuri de la inceputul anilor '90,altcineva mai are ceva de adaugat?vreau sa precizez ceva,astazi am fost sa iau pe cineva,o persoana,statea in dreapta cand sa coboare din masina aceleasi cuvinte,acelasi stil.....''ce scaune incomode,off.....dar greu mai iesi din asa ceva''

sunt scaune sport originale din fabrica carnoase,confortabile,accesibile nu rahaturi de scaune

Colegu, chiar ma aduci in starea sa te injur....Pai ce tu ai fost legat la ochi cand ai luat masina...Ce tot insiri aiurea aberatii despre aceasta calibra...KKM-as pe ea de panarama...schimbi ambreiajul anual, te lasa tabla...si inca o gramada de lucruri neplacute...Ce puii mei iti place la panaram asta? Ca e coupe, ca e carnoasa si ca e din anii 90, sau ce? E o panarama ...de ce nu se mai fabrica?

E36 s-a fabricat multi ani....Calibra nu...ca si solenza se pare...De ce a durat asa mult fabricatia? Iti spun eu desi nu e cazul...ca tot nu intelegi...Brand-ul pastreaza si fabrica un model in baza unor studii de piata care nu se rezuma la aberatii asemanatoare cu cele pe care incerci tu sa le postezi aici...Studiile astea de piata nu sunt numai bazate pe vanzari..Feed-back-ul de la client e foarte important si cules foarte amanuntit. Ca urmare ponderea celor care acceptasera aceasta masina era mare si continua sa creasca...Ce puii mei face opel-ul acum? Astra, Vectra...Insignia (asta imi place si e drept ca ieri am condus una ..asa de pofta...mi-a placut...) Indiferent ce masina as admira, pentru mine nu as pastra decat BMW...de ce? Pentru ca am 3 si pentru ca mi-am intretinut familia mai mult de 15 ani datorita acestui brand, nu in Romania ci foarte departe de tara, si te asigur ca a meritat. Sa nu crezi ca la BMW iti fac aia injectii cu compot sau cu nisip in ceafa sa le faci reclama..Chestia este ca mai dam de unu care abereaza asa ca tine si ne simtim jigniti ca-si baga picioarele in anii in care poate am contribuit si noi putin la un lucru pe care unii il califica si-l jignesc in cel mai abject mod. Sincer imi place aceasta colectivitate de oameni pasionati si incerc sa ajut si eu cu ce pot..Cum sa reactionez si eu ca si POIUYT si MAS si multi altii cand tu postezi numai aberatii.

Ciupanezu am o posliceala eu cred ca e bine nu?dar se putea si mai bine stiu dar asta este:),imi pare rau nu am vrut sa jignesc dar te aduce in stare de asa ceva cand tot se repeta o chestie si tu ai dreptate asa ar trebui schimbate si suspensia si multe dar cine sa le faca cand ti-am zis trebuie sa te duci ,stres,nu se potriveste aia,cand am schimbat bara aia ce sa muncit baiatul ala dar o suspensie,iar eu nu ma pricep ,mai ales ca sunt foarte complicate masinile astea,e usor de zis pt. tine,oricum promit ca asta e ultimul topic in care mai imi spun offul, in rest legat de anumite probleme,deci promit,cu suspensia pana la urma cred ca raman cu ea asa,eu asa cred ca e de munca sa schimbi asa ceva,oricum sa vedem cum voi sta cu banii pe viitor,bani de o masina dupa anul 2000 in viitorul apropiat dar pana la urma trebuie sa mai fac un efort cand va venii vremea sa scap de e36 si sa imi iau o calibra ca e cam la tot aceiasi bani,imi plac mai mult decat e36,e30,e32,e34,sunt mai accesibile cu piesele,se schimba mai usor si imbina si placutul si utilul ca masina,imi pare rau dar bmwul nu ma atrage nu ma simt eu bine in el,nu mai gasesc ceva interesant la marca asta,Dane imi pare rau ca spun chestile astea,stiu ca mi-ai zis ca lucrezi unde lucrezi ,asta e parerea mea,poate nu am intelegi,dar asta este,deci promit ca nu o sa mai imi spun offul si sa fac off topic,consider ca mi-am spus destul,Poyutz nu,deci sicner nu e vb. de consum,chiar nu mi se pare ca ar consuma mult,e chestia ca masina asa.....si mai e si beleaua ca e cum e modificata.

Sa vezi ce soc o sa ai cand o sa fie noapte si sa vrei sa aprinzi farurile la Palibra, pana si o lanterna lumineaza mai bine.

Iar faza cu rugina crede-ma ca n-are de ce sa te minta MAS, am si eu cateva Calibre prin cartier si niciuna nu mai e intreaga.

Da-i un anunt cu "schimb bmw e36 320i rosu cu Calibra carnoasa si confortabila" o sa-ti curga petitorii cu telefoanele si poate pana seara deja iti maritzi fumeia.

Din propia experienta iti spun ca se poate face si confortabila daca vrei ... dar repet ... numai daca ai tragere de inima si vrei. Daca mai stai mult pe ganduri mai e putin si vine iarna si iar n-ai facut nimic nici vara asta si iar n-o sa poti dormi linistit noaptea ca ai iar becuri de schimbat.

Nu stiu de ce va mai chinuiti sa-i explicati acestui cercopitec faptul ca pamantul e rotund. Si pe mine m-au amuzat la maximum ineptiile acestui om si fetish-urile pe care la are cu Opel Calibra, Dacia Logan, Solenza,etc. Asta-i mai ceva decat "Povestea unui om lenes - cu muieti sunt posmagii?", el are impresia ca totul se face batand din palme. Nu-i place suspensia sport dar nici nu o schimba pt ca dureaza mult operatiunea...nu-i plac scaunele sport dar nu le schimba pt ca nu exista oameni priceputi care sa poata sa faca asa ceva; pai mah tembeluta, inteleg ca faci umbra pamantului degeaba, daca ar fi fost dupa tine nici mersul pe jos nu se inventa. Tu ce vrei in fond? Pe langa isteriile de ras pe care le-ai provocat, au fost colegi care s-au coborat la nivelul tau si care ti-au dat explicatii destul de pertinente, pune un anunt ca vrei sa-ti schimbi suspensia si scaunele sport cu unele "normale"si totul se va rezolva de la sine, dar nici asa nu vrei...atunci ce vrei? Tu nu vezi ce gandire bolnava ai? Decat tu, PACALA si Fane Gutuie(un personaj local <_< ) ati fi in stare sa dati BMW E36 pe Opel Calibra ...Iti place sa aberezi si sa te transformi intr-o victima care nu esti, probabil ca este singura ta modalitate de a intra in discutie cu oamenii .

@Fantozzi007 aici ai dreptate cu "Povestea unui om lenes"

Stii vorba aia "Dumnezeu iti da dar nu iti baga si in traista"

De prea multe ori i s-a recomandat sa puna anunt la Mica Publicitate pt schimbarea suspensiei si a scaunelor sport dar nu a vrut... de vreo 2 luni de cand tot urmaresc ce scrie avea tot timpul din lume sa faca acest lucru! Asa cum aici scrie fraze destul de lungi nu cred ca ii cadeau mainile sa scrie un anunt si sa puna 2-3 poze clare cu suspensia si scaunele...

Hai sa zicem ca la suspensie e mai mult de lucru ca trebuiesc desfacute mai multe suruburi si nu se pricepe sau nu are scule si va trebui sa mearga la service... dar poate se pricepe cel care va vrea sa faca schimb de suspensie cu el... Pana la urma ce e asa greu???

...dar la scaune??? sunt 10suruburi de desfacut si insurubat la loc pt care in maxim 30 minute ( cu tot cu pauza pt tigara si o bere) nu ai ce face ... si uite asa scapa de scaunele sport care il deranjeaza!

Iti garantez eu ca nu se intampla nimic grav la masina daca vrei sa schimbi ceva la ea! Nu se rupe daca o pui pe elevator, plasticul de la interior nu se rupe daca tragi de el ca sa schimbi becul de la bricheta, daca schimbi suspensia poti sa stai linistit ca masina va sta paralele cu solul! NU ai de ce sa-ti faci griji!

Si ca sa simti ca trage motorul baga piciorul in acceleratie... iesi pe autostrada ca acolo nu sunt gropi si nu o sa ai probleme cu suspensia sport! daca tu mergi ca batraneii si nu treci de 3000ture normal ca nu o sa simti motorul cum trage!

Chiar daca nu ai bani sa modifici multe ia-o pe rand!!! azi schimbi un bec... maine o pui pe tester... peste alte cateva zile schimbi suspensia... poate iti pui roti pe 16"... iti schimbi scaunele sport cu unele normale... => REZULTATUL => o sa ai o masina carnoasa asa cum iti doresti!!!

Bafta!!! si nu mai fi asa incapatanat ca pisicutza ta nu e chiar atat de proasta asa cum zici tu!

te cred ca esti nemultumit... dar cred ca si exagerezi! iar daca nu faci nimic sa imbunatatesti starea masinii degeaba iti versi nervii pe ea! tu esti vinovat pt ca nu iei masuri!

ce faceai daca aveai o calibra ruginita? asa-i ca o reparai?

Fantozzi care e problema?nu ai auzit de opel?ce treaba ai tu cu mine omule?ma judeci tu pe mine ca prefer un opel de generatia bmwului meu pentru ca imi place mai mult?vezi-ti ma de condusul tau si fi tu impacat ca ai o masina care te multumeste si nu mai fa tu pe filozoful pe aici,Crbl mai asa este sunt cam ''lenes'' in privinta de a schimba la masina asta si e complicat,e de munca mai ales la suspensie...........,nu stiu daca pana la urma voi rezolva problema asta,oricum cu masina asta m-am obisnuit sa fac in jur de 5 km pe aici prin oras,nu ma pasioneza chestii de genu' cerculete,drifturi,forja,a poate asa cand mai ma grabesc si faptul cum trage tipul asta de motor nu prea gasesc senzatii nici atunci cand ma grabesc cu masina,oricum imi pare bine ca mi-am spus tot ce aveam pe suflet referitor la masina asta in comunitatea bmw,cu ocazia asta mi-am si descarcat nervii care mi face,oricum o sa fie ultimul bmw ,consider ca sunt multe alte marci frumoase,atragatoare,nu mai vreau sa merg pe ideia ''am avut bmw,merg cu bmw'',sper ca nu s-au suparat pe mine toti de aici si mai sper ca atata timp cat o mai am daca mai am vreo nelamurire cu un sfat ma poate ajuta cineva, ca doar...am o masina veche:).

...am o posliceala eu cred ca e bine nu?dar se putea si mai bine stiu dar asta este:)...

Cred ca acest caz ar trebui sa intre in atentia Ministrului Andronescu. Ar trebui facuta o verificare la liceul la care ai terminat dar si la "posliceala" care ti-a dat o diploma. Raul trebuie taiat de la radacina, degeaba cautam vinovatii pe la Spiru Haret, cand uite ce promotii de elevi scot ca pe banda rulanta liceele si "poslicealele" din tara. Tu nu ai nicio vina, de vina sunt cei care ti-au dat o diploma.Bogdyy, este inacceptabil sa ai liceul terminat, plus o POSTliceala si sa nu fi in satre sa scrii corect 2 cuvinte...dar ce ma maira, pe la voi prin Pitesti se dadeau permise auto pe o friptura si o sticla de suc, dar o prapadita de diploma de BAC sau de posliceala.

Edited by fantozzi007

oricum imi pare bine ca mi-am spus tot ce aveam pe suflet referitor la masina asta in comunitatea bmw,cu ocazia asta mi-am si descarcat nervii care mi face,oricum o sa fie ultimul bmw

TU, chiar crezi ca ne ataca pe noi ,ca unu ca tine numai conduce BMW... ?! <_<

Ne-ai face un bine , mai ales celor care conduc e36 .

Saraci, si aia de isi intretin masina din pasiune pt marca BMW , sunt considerati cocalari ,din cauza unuia ca tine...

Edited by POIUYT

Poyutz,dar eu mi-am spus parerea mea ma,nu am spus cu gandul ca sa denigrez marca asta,in nici un caz,am dreptul de a spune parerea,ma repet,imi pare bine ca mi-am descarcat nervii si am spus tot ce aveam de spus,Fantozzi eu te las asa sa spui ce vrei,nu vreau sa cad in ''plasa'' sa spun ceva si sa ma sanctioneze vreun moderator de aici, ma consider un om educat pana la urma,ca unii si altii cred altceva despre mine e problema lor,deci eu spun hai totusi sa stopam discutiile ,eu consider ca ne-am dat replici destule si nu ar avea sens sa mai continuam ca nu se ajunge la nimic pana la urma din aceste replici,eu tot cu parerea mea raman si altii la fel.

gata Boss...nu se mai intampleaza d'astea p'acilea.

Acu ma duc sa vopsesc masina in rosu, o pun pe tunel, schimb toate becurile si toate aberatiile astea de design, scot bucsele cu ranga, imi dau cu ea in c___e de suparare ca nu ies usor, scot bara si pun de solenza, o fac carnoasa, dau cu spatele, schimb distributia cu transmisia si dau si vanos-ul de pereti, o fac pe curea si imi pun ochelarii aia de tataurs...Romeo fanatik...parca..

Apoi dau a 3-a sa moara balirinele alea de joaca house la bara de dacie. Si ii pun si toata gama de braduti si dau cu silicon inclusiv pe scaune (dupa ce le pun tetierele la loc)

Si ii bag si aditiv ca lumea ca merg cu ulei ars ca nu merita...mama ei de roaba....

Of, of, mai MAS...

<_< :) :bashwall:

ai tu ceva..

Crbl mai asa este sunt cam ''lenes'' in privinta de a schimba la masina asta si e complicat,e de munca mai ales la suspensie...........,nu stiu daca pana la urma voi rezolva problema asta,oricum cu masina asta m-am obisnuit sa fac in jur de 5 km pe aici prin oras,nu ma pasioneza chestii de genu' cerculete,drifturi,forja,a poate asa cand mai ma grabesc si faptul cum trage tipul asta de motor nu prea gasesc senzatii nici atunci cand ma grabesc cu masina

ce ti se pare asa mult de munca omule? si mai ales complicat??? ca doar nu faci un motor de la O asa cum l-am facut eu pe al meu :)

desfaci niste amarate de piulite si suruburi, schimbi telescoapele si arcurile si prinzi suruburile si piulitele inapoi... daca tu nu te pricepi atunci lasa pe altii care se pricep sa faca treaba asta! daca esti lenes atunci blesteama-ti zilele si masina! daca stai cu mainile in san si te uiti la masina nu o sa se schimbe singure scaunele si suspensia!

... si mai sper ca atata timp cat o mai am daca mai am vreo nelamurire cu un sfat ma poate ajuta cineva, ca doar...am o masina veche:).

daca ai o masina veche si vrei sa schimbi ceva la ea si crezi ca nu te pricepi mai intai sa folosesti functia search a forumului sa cauti despre problema ta si daca nu gasesti raspuns atunci ne poti intreba!!!

ai vazut ca sunt multi colegi care vor sa te ajute si sa te indrume...

si nu mai fi atat de incapatanat ca un magar! daca mai multe persoane iti spun ca nu se rupe plasticul daca tragi de el cand vrei sa schimbi un bec atunci fii sigur ca nu se va rupe!!! chiar daca este un plastic vechi!!!

fii mai increzator ca nu sunt materiale de asa proasta calitate...

mai degraba la opel calitatea e mai proasta... de asta sunt si mai ieftine masinile!!!

pune mana si nu te mai plange si pune-ti masina la punct! si o sa fii de 10ori mai satisfacut decat de o calibra

eu ma inceput nu vroiam sub nicio forma sa imi iau coupe... acum parca mi-as dori unul <_<

bogdyy eu te inteleg perfect nui mai baga in seama pe cartieristi astia pentru ca nu vrea decat sa rada de tine cand tu i o problema si nu poti so rezolvi singur.Mam confruntat si eu cu ceva asemanator tie cand mi sa spart stopul din dreapta si am vrut sal schimb dar nu ma ajutat nimeni dupã forum si am ajuns singur sal schimb stopul de mam batut capu 2 zile cu el care nu iesia.Oameni ca noi nu poate decat sasi rezolve singuri problemele la masini care leavem.

Un alt exemplu: miam cumparat un e36 albastru cu interior gri din germania si mam dus personal sal cumpar.dupa ce a trecut 2 luni miam dat seama ca este un cazan masina care am cumparato ca imi consuma benizina.A fost un soc pentru mine cand mai am vazut ca masina care am luato era prea albastra si avea scaune gri si eu nu vroiam asa regret ca am cumparato este un cazan o vechitura si mai mult ce ma deranjeaza ca nu mai ma folosesc de ia nici 9% ca e prea albastra si prea gri inauntru.O data la 3 zile trebuie sai bag benzina ca altfel nu merge masina care mau sfatuit niste cartieristi si bisnitari ca MAS,DanS,Puiuttt,etc. care ma pacaluit.

Afost greseala vieti mele.

Vreau sami cumpar o masina cu adevarat egzotica ma gandeam la o calibra caremi place mult.

<_<

El_fefe de ce nu te duci ma tu draku si tu si Fantozzi,pai am tacut dar ia mai duceti-va ma draq de figuranti de 2 lei,adica stai un pic nu am voie sa imi spun o parere,mi-am cerut scuze de ceilalti care au anumite probleme si asteapta un raspuns,am zis sa inchei ca am avut tot felul de replici si mie nu o sa-mi schimbe parerea si binenteles nici altora ,dar cand observ ca unii tot sunt tare in ''clanta'' mari smecheri se dau ca vezi domne ei sunt mari smecheri ca au niste masini straine si devin flecmatici ei bine eu nu pot sa ma abtin,bai nemernicule nu au fost banii tai dati pe o asemenea masina,nu tu ai facut banii astia si am tot dreptul sa-mi spun o parere indiferent ca tie nu iti convine sau nu boule, flecmaticule,pai am tot lasat,am tot lasat dar cand observ asa smecheri de 2 lei ca fac ei pe importantii,ia mai duceti-va draku de scarbe ordinare flecmatice se stiu ei care de aici,imi pare rau de moderatori o sa ma sanctioneze dar nu pot sa ma abtin,pai am lasat,am lasat de la mine dar pana cand ma nemernicilor?ca nu imi convine mie si mi-am spus parerea ai tu dreptul sa ma judeci pe mine,au fost banii tai ma boule El fefe?mai dute draku de aici de scarba ce esti,si pt curiozitatea ta uite ma prefer sa merg cu Solenza decat cu bmwul,iti vine sa crezi ma?pai sa crezi ma,imi e scarba de asfel de oameni,hai salutare,ca eu nu plec capu' in jos decat cand stiu ca am gresit si cand stiu ca sunt oameni de caracter.

si pt curiozitatea ta uite ma prefer sa merg cu Solenza decat cu bmwul
Te cred,sidiul cu Guta da mai bine pe Solenza. :)

nu au fost banii tai dati pe o asemenea masina,nu tu ai facut banii astia
Nu tu ai cumparat masina?? Trebuia sa te ineresezi despre fiabiliate,pretul pieselor,suspensii sport,becuri arse,etc. <_<

El_fefe de ce nu te duci ma tu draku... bai nemernicule...ia mai duceti-va draku de scarbe ordinare flecmatice...pana cand ma nemernicilor?

Crezi ca cea mai buna solutia era sa aduci injurii la adresa noastra? Eu unu` te iert.. nu stiu daca o va face si "nemernicul" de Fantozzi. :bashwall:

Pai de stiu ca atunci cand iei o masina veche mai ales in anul 2008 cand le-a pus Dumnezeu mana in cap la bisnitari,tu cand strangi niste bani,iei o masina si ajungi al concluzia ca nu te poti folosi decat 10% de ea este ca si cum ai dat niste bani ...cam degeaba numai sa spui ca ai luat o masina,imi pare rau ca nu am luat-o de aici din oras ca stiam eu de ce vroiam sa o iau de aici ca nu imi mirosea mie a bine cand mai toti bisnitarii veneau cu toate vechiturile din Germania,ca daca era de aici al bagam eu in pi...a masii cu suspensia lui sport si cu stabilitatea lui in curbe si pachet m sau ce pachet de cafea avea panarama asta de masina,de umblam pe la politie,si prin toate mijloacele de ai bagam pe gat e36 de nu ai mai trebuia lui asa ceva si supensii sport si steme de bmw cu vopseaua crapata si eu ma juram ca nu mai iau asa ceva de merg cu autobuzul,am dat niste bani sa merg 5 km cu ea,dar are vanos,vanos frate,am vandut si eu ursuletul dar inainte sa vina respectivul l-am intrebat ce vrea de la o asfel de masina,daca a mai avut asa ceva,i-am zis absolut toate defectiunile,i-am spus ca e o masina veche,i-am zis ca o dau ca nu mai imi place,pana la urma a luat-o si venise din alt oras de la cateva sute de km,i-am dat 2 telefoane din bun simt cand era pe drum ca sa stiu ca totul e ok si ajunge cu bine cu ea,in fine pana la urma a ajuns,a fost multumit de ea o perioada dupa aceia a vandut-o,dar nu cum face un bisnitar din asta ca ''e masina,ca ce daca e veche ca nu se compara cu una romanesca'' cred ca as fi in stare sa-i spun cateva........

Da mi-a placut ursul mult de nu mai vreau sa imi amintesc,dar sti cand nu-l mai ai e ceva la trecut si imi aduc aminte asa mai cu usurinta,nu mai imi spune de vechituri te rog macar ce e la trecut,am vrut sa-l corup pe un amic sa-si ia un 316i e36 pt. ca stiam cat de isteric e si cat de urat face cand are probleme cu masina si stiam ca daca as va lua vor fi probleme,316i macar era inalt,suspensie normala oricum iesea in avantaj fata de mine dar sunt sigur ca ai crestea apa pe rosu,adica avea alte probleme si a preferat un cielo si cielo asa mai jaf,deci nu exista problema tehnica,a fost cu el si 400 de km sa intors fara probleme,da cheie si atat,nici un stres,bravo lui ca a facut o alegere buna si mai vin unii aici si se dau cocosi ce sa zic se infoaie ca ce cielo,ca nu e masina mancatori din astia de....... sunt satul,dar asa sunt eu sortit sa dau bani numai pe panarame de masini,sper sa fie ultima.

Ai mare dreptate bogdyy,nu poti pune in balanta cielo si e36. Tehnologia coreenilor este cu muuuult peste cea a nemtilor. De altfel,fiabilitatea motoarelor si a masinii Cielo in generel,este foarte cunoscuta!

In plus de asta,Daewoo nu s-a multumit doar cu scoaterea pe piata a acestor bolizi.Au o gama variata de produse : Televizoare,casetofoane,aparatura de uz casnic,etc. - pe cand cei de la BMW au fost nevoiti,din cauza lipsei de personal calificat si a dotarii precare,sa se limiteze la producerea de autoturisme("niste panarame de masini") si motocilete.

Sunt foarte multe argumente pro Daewoo incat mi-ar trebui 1 zi pentru a le insira aici.

Hai ca faci progrese,deja orizontul tau se deschide! Fii perseverent!! <_<

Edited by el_fefe