Jump to content

bancheta cu cotiera si tetiere spate

Recommended Posts

a fost cu el si 400 de km sa intors fara probleme,da cheie si atat

eu fac cu bmw-u meu , intre 400-700 km pe saptamana...doar dau cheie si atat......de talpa numai vorbim...de confort ,nici macar.

Edited by POIUYT

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

El_fefe de ce nu te duci ma tu draku si tu si Fantozzi,pai am tacut dar ia mai duceti-va ma draq de figuranti de 2 lei...

Bei analfabetistule asa sa vorbesti cu aia care tea crescut si care tea invatat sa scri si sa vorbesti nu cu mine ca nam facut posliceala impreuna bah ai intales...iete ca nu vreau io sa ma duc dreaqu si ca imi place mie de tine si mai imi place sa fiu felCmatic si figurant de 2 lei... <_<

Uite care este treaba mai draga, te rog sa pastrezi limitele bunului-simt si sa te comporti ca atare. Chiar daca suntem pe un forum "de cartieristi, de nemernici, de scarbe ordinare, de bisnitari", eu nu iti permit ca tu sa mi te adresezi astfel. Ti-am vorbit frumos, chiar daca in mod ironic, am pastrat limitele normale ale unei conversatii, hai sa dam dovada ca suntem de la oras. Daca tu nu intelegi de gluma asta este, dar nu ai niciun drept sa ma jignesti pe mine sau pe altii...te rog frumos sa-ti revizuiesti comportamentul, altfel ma vad nevoit sa ma lipsesc de tine vreo 15 zile! De data asta trec cu vederea, dar data viitoare... :)

Edited by fantozzi007

El_fefe de ce nu te duci ma tu draku si tu si Fantozzi,pai am tacut dar ia mai duceti-va ma draq de figuranti de 2 lei...

Bogdane nu-i frumos.....nu e civilizat...Daca eram mod iti dadeam mama Warn-ului pentru atitudinea asta.

Nimeni nu te-a jignit ci doar a incercat sa-ti mai tempereze aberatiile ...

In locul lui fefe sau fantozzi, daca-mi adresai mie invectivele astea, cu riscul unui urias warn te contram eu corespunzator.

Tu nu-ti dai seama ca aici suntem o comunitate care indragim un brand care te rog sa ma crezi se bucura de o enorma simpatie all over (adica peste tot nu deasupra cum lesne ai traduce tu)

Sincer, si ia asta asa cum crezi: Eu sunt membru BMW CCA din 2001...nimeni nu a indraznit sa blameze acest brand in CCA asa cum faci tu aici...Te legi de niste amanunte minore legate de propria-ti masina si le generalizezi la nivel macro...Cum poti debita acele ineptii ca e36 e "o greseala", cum poti jigni niste colegi care au glumit fara dusmanie vazandu-te asa incrancenat in prostiile care-ti ies din cap.

Sincer sunt uimit ..Ce urmeaza? Il chemi pe Dumy, tataurs, betivul ala sa te sustina...la cat de suparati sunt baietii pe tine, cred ca in afara de o calcatura cu jante de 18 pe cap nu primesti...

Tu ai sesizat un pic un avantaj din comunitatea asta...Daca plecai cu masina ta la Bucuresti de exemplu...Aveai o problema...Crezi ca nu erai ajutat? Eu cred ca nu mai putin de 5 useri sareau sa te ajute daca solicitai ajutor...Eu unul mizez sigur pe tau ca-ti testa masina wireless pana sa intrii in Bucuresti...

El_fefe de ce nu te duci ma tu draku si tu si Fantozzi,pai am tacut dar ia mai duceti-va ma draq de figuranti de 2 lei,adica stai un pic nu am voie sa imi spun o parere,mi-am cerut scuze de ceilalti care au anumite probleme si asteapta un raspuns,am zis sa inchei ca am avut tot felul de replici si mie nu o sa-mi schimbe parerea si binenteles nici altora ,dar cand observ ca unii tot sunt tare in ''clanta'' mari smecheri se dau ca vezi domne ei sunt mari smecheri ca au niste masini straine si devin flecmatici ei bine eu nu pot sa ma abtin,bai nemernicule nu au fost banii tai dati pe o asemenea masina,nu tu ai facut banii astia si am tot dreptul sa-mi spun o parere indiferent ca tie nu iti convine sau nu boule, flecmaticule,pai am tot lasat,am tot lasat dar cand observ asa smecheri de 2 lei ca fac ei pe importantii,ia mai duceti-va draku de scarbe ordinare flecmatice se stiu ei care de aici,imi pare rau de moderatori o sa ma sanctioneze dar nu pot sa ma abtin,pai am lasat,am lasat de la mine dar pana cand ma nemernicilor?ca nu imi convine mie si mi-am spus parerea ai tu dreptul sa ma judeci pe mine,au fost banii tai ma boule El fefe?mai dute draku de aici de scarba ce esti,si pt curiozitatea ta uite ma prefer sa merg cu Solenza decat cu bmwul,iti vine sa crezi ma?pai sa crezi ma,imi e scarba de asfel de oameni,hai salutare,ca eu nu plec capu' in jos decat cand stiu ca am gresit si cand stiu ca sunt oameni de caracter.

da' de ce nu te duci tu frumusel direct pe forum opel sa incerci sa nu mai faci aceeasi greseala ca asta cu e36-le.. intereseaza-te de calibra dinainte, vezi care-i sunt plusurile, minusurile, plimba-te cu una si apoi ia decizia corecta.

de ce iti pare rau ca vei fi sanctionat? oricum locul tau nu este printre noi, "flecmaticii".

Edited by aeerdna

bogdyy a fost suspendat 30 de zile, nu vĂŁ poate rĂŁspunde.

...sincer nu trebuia sa fie suspendat, <_< chiar daca a incalcat orice regula elementara de bun-simt. Eu unul l-am iertat la fel a facut si @el fefe, asteptam niste scuze de la el si totul era ok. Asta este, pe mine m-a distrat la maximum...ce mai figura e @bogdyy asta!

• 3 weeks later...