Jump to content

Vreau sa vopsesc E 28-ul

Recommended Posts

Desi un topic asemanator a fost deschis de Interceptor, am o mare dilema: ce aleg intai vopseua sau meseriasul? Masina mea este alba si as vrea s-o vopsesc neagra. Recomandati-mi si o vopsea buna care sa nu fie extrem de scumpa. Astept recomandarile celor cu experienta in domeniu!!!

buna si oarecum mai ieftina...........

silkens sau klar .mai e standox la care este buna dar super scumpa. glasurit care iar este scumpicel.astea sunt top 4

mai ai policolor care este bunicica daca e data bine .si neaparat vopsea din 2 componente plus ceva perla .ca la negru merge beton.

Sper sa arate asa! Caut inca variante. Interceptorul mi-a oferit cateva de luat in seama. Si to nu gasesc fusta de fata si barile amandoua in stare BUNA!? Drept pt. care sunt frustrat ca locuiesc in R®omania

a trebuit si ceva tinichigerie adica schimbat pasajele de la aripile din spate ca la vectra A se duc repede si pragurile [ erau praf :blink: ]

ieri a terminat cu tinichigeria si a iesit foarte bine [ sudeaza cu argon zic eu ca e bine decat cu celelalte metode ]

de luni o pregateste pt vopsire

costul total este de 29 mil cu tot cu materiale

• 2 weeks later...

ce bulangiu vopsitoru asta.........cand am dus masina ne-am inteles sa-i dau 11 mil si cand e gata restul de bani. Ieri cand am fost sa vad daca e gata masina la 1 luna de cand i-am dat-o.......el zicea ca in 2 -3 saptamani e gata masina era gata de vopsire dar daca nu i-am mai dat niste bani nu ia mai facut nimic. Acum ma duc sa-i dau si restu de bani....sper sa fie gata pana pe 30 ca plec la niste cursuri pe 1 iunie si mai vin la sfarsitul lunii.

PS

am nevoie de un electrician sa-mi separe o instalatie electrica la o vectra.....vreau sa separe instalatia de la geamuri si de la scaune de restul instalatiei

Boala cea veche a romanilor-neseriozitatea. Spiritul ''balcanic'',n-ar mai avea acelasi farmec fara tepe!!!! M-am lamurit!!!Alungati monotonia si fugiti din............, vorba aceea.

P.S. Vedeti ca n-am zis meseriasi ci romani!!!!

Vezi sa nu o speli sau sa nu o murdaresti de noroi cateva saptamani...ca raman urme nasoale si pacat de investitie...sau nu mai sunt astea reguli? Sau sunt vopsele mult mai calitative acum care nu mai necesita protectia in periada imediat urmatoare vopsirii?

nu mai gasesc CD-ul cu pozele  :blink:  :)

92042[/snapback]

Da-i un search pe google :)

Ma bucur sa constat ca nu au ramas urme pe masina ta dupa vopsire...astea-s avantajele cuptorului...reduce f mult timpul de uscare si ai o masina bine protejata imediat dupa operatiunea de vopsire :)

nu mai e CD-ul :blink: :) nu stiu pe unde poate sa fie

am sa fac niste poze cu ea zilele astea dupa ce o spal ca e cam prafuita

pana atunci cateva poze din ziua cand am dus-o la vopsitorie

PS

cred ca sunt off topic :) avand in vedere cum se numeste topicul

Edited by Vinti

Nu te-a oprit nici un om al legii...sa te intrebe de sanatate? :)

92937[/snapback]

:D cred ca a vrut sa ma opreasca unu da nu m-am uitat la el si am trecut mai departe :blink: m-am uitat in retrovizoare si il vedeam cum se uita dupa mine :) :) .....bine ca putea sa ma opreasca da probabil ca a ramas socat de tuningu' meu

era asa pt ca i-am pus partile rosii la un service si cand sa se apuce de ea mi-a zis alt pret si .........am luat-o de acolo si m-am dus la altu :D ........din militari pana in pantelimon ..........bine ca am scapat ca ramaneam fara talon

inca nu am apucat sa-i fac poze cu ea dupa ce am facut-o .....am avut mult de lucru la servici.......sper sa le fac saptamana asta