Jump to content

bandouri si spoiler in culoarea caroseriei- a incercat cineva ?

Recommended Posts

am pragurile negre, si ma enerveaza la culme, si de aceea vreau sa le vopsesc in culoarea caroseriei , adica rosu. vreau daca tot fac chestia asta sa vopsesc si bandourile,spoilerele, si eventual manerele usilor. a incercat cineva? ce rezultate ati obtinut?

Salut man,le am eu facute asa,ambele bari facute aceiasi culoare in partea de jos si pragurile si e ok,bandourile nu le am vopsite si eu zic sa nu le vopsesti sa le lasi asa sa se asorteze cu bandourile alea negre de pe bara,da bine sa sti si pe mine ma enerveaza pragurile alea negre indiferent de culoarea masinii sau gri parca sunt, in fine daca asa a gandit proiectantul.

sunt gri de fabrica, dar neamnu mi lea vopsit negre, nus de ce dracu, si nu e orice fel de vopsea, poate nici nu e vopsea de fapt, ca are o textura tare ciudata, are niste proeminente, gen lovitura de ciocan, o fi ceva antirugina m-am gandit eu. oricum trebe vopsit praguri, dar intentionez si bandouri, spoilere inclusiv bandourile de la spoilere, si manere. tot aceeasi culoare, mai putin rama din mijloc a usilor. am vazut alte masini , nu dau nume, si aratau foarte bine.

Man,deci eu zic sa nu vopsesti si bandourile de la usi,daca le vei vopsi o sa trebuiasca vopsite si bandourile de pe bari pt. ca daca alea vor ramane negre se vor vedea aiurea,poate sa le vopsesti si pe alea rosii dar dupa aceia va fi toata masina rosie........,eu zic ca prima data sa vopsesti pragurile,si partile de jos ale barilor si o sa-ti faci o ideie atunci.

Man,deci eu zic sa nu vopsesti si bandourile de la usi,daca le vei vopsi o sa trebuiasca vopsite si bandourile de pe bari pt. ca daca alea vor ramane negre se vor vedea aiurea,poate sa le vopsesti si pe alea rosii dar dupa aceia va fi toata masina rosie........,eu zic ca prima data sa vopsesti pragurile,si partile de jos ale barilor si o sa-ti faci o ideie atunci.

Bogdane...lasa-l frate pe red si nu-l mai devia de cap ca la incoerenta ta in exprimare, va crede omul ca faci bascalie de el.

@red: vopseste bandourile, pragurile si barile fara nici o problema...sunt multe masini asa si arata foarte bine. Atentie in schimb la manerele usilor...acolo s-ar putea sa sara fiindca te atingi mereu..Exista vopsea speciala pentru asa ceva. Oricum cine le vopseste stie ca trebuiesc degresate bine inainte si apoi se aplica un primer ca sa faca priza corect. Stalpii lasa-i negrii asa cum i-a facut neamtul...

Bafta

eu am incercat ieri. am vopsit oglinzile, manerele, un eleron tip M si plasticul negru de deasupra nr de inmatriculare. din pacate nu-s multumit ca ala care a facut vopseaua n-a nimerit nuanta exacta... plus trecerea anilor... pt bari o sa apelez la alta sursa de vopsea... daca o s-o nimereasca, revopsesc ce am facut pana acum <_<

a mea e un samoablue metallic...

Edited by roninbz