Jump to content

E36 Compact.

Magic Johnny

Recommended Posts

depinde acum ce vrei de la masina, daca o sa treci de la 1.6 la 1.8is o sa simti diferenta, trage mult mai bine dar nu se poate compara cu 2.5, sunt 50 cai care isi fac treaba bine daca motorul e in mintile lui.

Oricum indiferent ce motor iti vei pune pe ea dupa un timp te obisnuiesti si o sa vrei ceva mai mare <_<

depinde acum ce vrei de la masina, daca o sa treci de la 1.6 la 1.8is o sa simti diferenta, trage mult mai bine dar nu se poate compara cu 2.5, sunt 50 cai care isi fac treaba bine daca motorul e in mintile lui.

Oricum indiferent ce motor iti vei pune pe ea dupa un timp te obisnuiesti si o sa vrei ceva mai mare <_<

Cred ca o sa imi pun pana la urma 1.8is ptr ca la 2.5 se schimba problema. Investesc foarte mult. Trebuie sa schimb foarte multe. Mai ales astea de la rar care ma termina. Daca depaseste 40% din puterea motorului trebuie sa-i faca multe teste. In rest asa nu ar fi scump doar daca as schimba efectiv motoru. Scump e se schimb si cutia de viteze sa schimb si franele. Sa Schimb tamburii si sa pun discuri. + ca la noi in romania se lucreaza in service-uri foarte prost. Pana si falcon mau dezamagit. Oricum de schimbat il schimb sigur dar cred ca incep sa trag sper 1.8is. Am vazut ca mai e si 1.9is mare direferta intre cele doua motoare nu e decat ca 1.9is are 5 N-m in plus. Se simte ceva diferenta asta? Rog posesorii de 1.8is sau 1.9is sau oricine alcineva sa-si dea o parere despre masina lor. MS

Edited by Magic Johnny

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.