Jump to content

Accident Piata Romana !

Axo

Recommended Posts

Din cate am vazut ...

Un bmw langa trecerea de pietoni parelel cu Mc, cu capota ridicata foarte indoita,o salvare,multa politie si un Adidas la 20-25 metri de masina ..la volan se afla un pusti de 20-25 de ani. accidentul a avut loc pe la ora 1.30-2.00 ..mai multe detalii nu stiu .asteptam pro-tv si ce televiziuni mai erau pe acolo.

edit .. nu cred ca a supravietuit....pacat....

Edited by Axo

• Replies 335
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Daca era un M3 E92 negru, cred ca am stat cu ei in paralel la semafor in Piata Victoriei, pe la ora 23. In masina erau 2 tineri, ce stateau si butonau la i-drive. . Remarcasem ca muzica se auzea infiorator de prost (chiar ma intrebam cum e posibil sa sune atat de distorsionat). Au plecat la cateva secunde dupa ce s-a facut verde, insa "blana" . Eu o luasem usurel pe Calea Victoriei, ei au luat-o catre Romana.

Pacat de pieton si de masina (ma intreb daca pietonul traversa pe trecere si pe culoarea verde a semaforului) . Se poate afla simplu, deoarece este o camera de luat vederi shiar in acea intersectie, pe coltul cu Nike .

Edited by Scuba

Chiar daca pietonul era pe rosu (ceea ce e foarte probabil pentru ca trebuie sa fii complet idiot sa treci acolo cu masina pe rosu, mai ales venind dinspre Romana), tot nu-l vad bine pe baiatul cu M3-ul . In mod sigur chiar era in stare de soc. Si nu vreau sa ma gandesc cata vreme il va bantui asta...

adidasul... era cumva un 45-46 ? ca mi-a uschit cainele un adidas si nu mai gasesc pereche.

aaa, stangul imi trebuie.

Din cercetarile facaute de mine la locul faptei rezuma ca era un 42-43 ... Ne pare rau...

adidasul... era cumva un 45-46 ? ca mi-a uschit cainele un adidas si nu mai gasesc pereche.

aaa, stangul imi trebuie.

Din cercetarile facaute de mine la locul faptei rezuma ca era un 42-43 ... Ne pare rau...

Hienelor! <_<

nu nu nu offtopic..chiar am fost la locul faptei si am analizat si adidasu, din cauza ca era foarte protejat de un Militian cu un baston si fluier in mana.

miau..

Guest poleposition

nu va mai certati, s-a gasit adidasul, am confundat accidentul, era la ala din Slobozia. astept acum Fan Curier.

ps: sangele pateaza ? <_<

nu va mai certati, s-a gasit adidasul, am confundat accidentul, era la ala din Slobozia. astept acum Fan Curier.

ps: sangele pateaza ? :)

Baga in masina de spalat la 40-50 grade si sangele dispare ! <_<

Guest poleposition

tot o pune.. daca pot dovedi "expertii" ca avea peste viteza legala, nu mai conteaza ca ala trecea pe rosu.

chiar sunt curios, cum se poate dovedi ca avea "x" la ora in momentul impactului ? chestia cu urmele de franare nu imi suna prea convingator, apoi, daca il iei pe capota fara frana, cum pana mea iti demonstreaza viteza ? distanta la care a fost proiectat ? ok, dar distanta fata de masina cum o demonstrezi...foarte "tricky" <_<

Am vazut si eu stirea, ziceau ca ala va fi cercetat pentru omor din culpa. O fi avut viteza, nu o fi franat, de acord... dar totusi pietonul trecea pe rosu :/

Dosarul de cercetare penalĂŁ se deschide indiferent dacĂŁ Âşoferul a fost vinovat sau nu.

Am vazut si eu stirea, ziceau ca ala va fi cercetat pentru omor din culpa. O fi avut viteza, nu o fi franat, de acord... dar totusi pietonul trecea pe rosu :/

Dosarul de cercetare penalĂŁ se deschide indiferent dacĂŁ Âşoferul a fost vinovat sau nu.

Esti sigur? E aiurea. Stiam ca asa era cu ani in urma.

oare unde lucra copii astia de isi pot cumpara M3 la 2o de ani? ca as lucra si eu, serios. La 20 de ani aveam o dacie de toata ziua suflam in jiglere si curatam platina doar sa fac cativa km
Pot fi jmii de posibilitati, de la mosteniri la Google sau carding. Te califici pentru vreuna dintre astea?