Jump to content

Accident Piata Romana !

Axo

Recommended Posts

• Replies 335
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

In cadrul cercetarii penale se face o expertiza auto care va avea urmatoarele obiective:

- determinarea vitezei auto care a lovit

- dinamica producerii accidentului

- daca viteza legala a fost depasita, in ce masura se putea evita producerea accidentului in cazul respectarii acesteia

- care erau consecintele accidentului daca viteza era legala

In functie de raspunsul expertului soferul va fi trimis in judecata sau nu pentru ucidere din culpa.

Totul pleaca de la situatia reala, aceea in care pietonul a trecut pe rosu, insa daca se va dovedi ca si fapta soferului de a nu respecta prevederile legale a influentat rezultatul accidentului, acesta va plati in masura corecta fapta lui.

@Remus

bravo ,in sfarsit un post argumentat

in mod normal s-ar putea deduce viteza masinii luandu-se 2 puncte de reper si masurand timpul in care a parcurs distanta dintre cele 2 puncte <_<

teoretic daca pasioneaza pe cineva se poate face asta si pe baza imaginilor TV :)

Edited by alex230ro

teoretic daca pasioneaza pe cineva se poate face asta si pe baza imaginilor TV <_<

Eu am facut-o deja.

Superb chiar eram curios si ia zi concluzia,eu am numarat 2 secunde dintre locul mai luminat de pe marginea drumului si locul impactului :) problema e ca nu stiu cati metri erau

Ce mi se pare mie cutremurator in toata tarasenia asta e ca pietonul a platit cu viata pt ca.....a trecut pe rosu.

Eu am trecut de multe ori pe rosu ca si pieton(nu dati cu parul) si mi se pare o chestie banala.... <_<

Oricum, sa mori asa cum a murit ala....e aiurea de tot...

mah da eu nu inteleg cum unii cred, ba chiar baga mana in foc ca aia "n-a fost o cursa"... pai ce a fost nene? cand doua masini una langa alta circula cu mult peste viteza maxima legala pe bulevard... ce-nseamna? se grabesc amandoi undeva si niciunu nu se lasa?

Eu am trecut de multe ori pe rosu ca si pieton(nu dati cu parul) si mi se pare o chestie banala.... <_<

Oricum, sa mori asa cum a murit ala....e aiurea de tot...

E banal dar e riscant ..Si oricum te asiguri cand faci asta !.Se pare ca omuletul nu vedea nu gandea ! Poate asa baga la cap si altii !

Miza a fost: care il kilareste pe pietonul angajat pe rosu. A fost parca si un film cu niste maniaci care vanau oameni....

zau ca exagerezi

Se pare ca omuletul nu vedea nu gandea !

Asta am remarcat si eu, myx. A avut o miscare constanta pana in fata masinilor. Cred ca doar zgomotul motoarelor l-a "trezit" si l-a determinat sa faca acel joc de glezne care i-a fost fatal.

Miza a fost: care il kilareste pe pietonul angajat pe rosu. A fost parca si un film cu niste maniaci care vanau oameni....

zau ca exagerezi

Am glumit, ca o continuare a postului lui Raziel. Mai destindeam atmosfera...

Edited by BOGDANIEL

E banal dar e riscant ..Si oricum te asiguri cand faci asta !.Se pare ca omuletul nu vedea nu gandea ! Poate asa baga la cap si altii !

Ăn unele locuri este banal, ĂŽn altele este deosebit de periculos.

Am văzut pietoni care ĂŽncercau să traverseze Autostrada Bucureşti-Piteşti ca să ajungă din parte cu Hornbach pe partea cu Carrefour, Bricostore, Augsburg.

Edited by Ciupanezu

Asta am remarcat si eu, myx. A avut o miscare constanta pana in fata masinilor. Cred ca doar zgomotul motoarelor l-a "trezit" si l-a determinat sa faca acel joc de glezne care i-a fost fatal.

daca intepenea pe loc avea o sansa reala .E f derutant cand o ia cineva la fuga pe sosea ..Si eu am patit-o de cateva ori .Ai senzatia ca oricum tragi de volan te duci direct in el

Am vĂŁzut pietoni care ĂŽncercau sĂŁ traverseze Autostrada BucureÂşti-PiteÂşti ca sĂŁ ajungĂŁ din parte cu Hornbach pe partea cu Carrefour, Bricostore, Augsburg.

aia sunt popice direct !.Educatia asta rutiera nu include doar soferii .Sa mai cheltuie bani sa educe si pitonii

On topic, tocmai am vorbit cu un prieten care a fost la fata locului (era pe contrasens la cam 200m de locul accidentului, la coloane):

Pietonul, Dumnezeu sa-l ierte!(a murit la spital pt cine nu stie) a fost aruncat la 40m de locul impactului.

Masinile aveau sigur peste 100km la ora.

Concluziile le trageti voi.

daca intepenea pe loc avea o sansa reala .E f derutant cand o ia cineva la fuga pe sosea ..Si eu am patit-o de cateva ori .Ai senzatia ca oricum tragi de volan te duci direct in el

In fine, back on topic.... Apreciez la fel situatia!

De unde stii ce viteza avea? <_<

De curiozitate intreb: Dupa parerea ta cam ce viteza crezi ca avea?

P.S.-Intersectia masoara de la o trecere la alta aprox.36 de metri,camera de supraveghere este montata pe cladirea de pe coltul opus aflata in diagonala fix la trecerea cealalta.Dupa impact pietonul este surprins in dreptul camerei in AER! Cam ce viteza minima crezi tu ca iti trebuie ca sa arunci un pieton de 70 de kg(sa zicem ca era unul slab) in aer vreo 6 metri pe o distanta de 40-50 de metri?

Sunt doar curios sa-ti aud parerea atat.