Jump to content

Trapa electria e36

Recommended Posts

Salut,

Vreau sa-mi inlocuiesc si eu trapa manuala de la mine cu una electrica.

Trebuie sa inlocuiesc totul inclusiv trapa sau doar sa-mi montez motoras ,relee,sine,etc ?

Stiti cumva ce ar trebuit sa contina kitul ca sa-l pot monta la mine ? sa stiu sa cer la om tot ce am nevoie.

Multumesc.

• 3 weeks later...

e destul de usor de montat.

iti trebuie 2 fire +/-...impamantare nu ai la trapa.

le tragi de la baterie pana in panoul de sigurante,de la sigurante vii cu ele pe stalpu care iti e mai usor pana sus la trapa....

acolo iti trebuie o mufa in care intra cablurile ce le-ai tras...si cam atat

Salut,

Trebuie sa inlocuiesc totul inclusiv trapa sau doar sa-mi montez motoras ,relee,sine,etc ?

Stiti cumva ce ar trebuit sa contina kitul ca sa-l pot monta la mine ? sa stiu sa cer la om tot ce am nevoie.

Multumesc.

de ce sa schimbi si trapa (tabla) ? :)

La E30 era suficient sa ai motorasu si butonu si era aproape plug and play. Presupun ca la e36 e la fel..

Salut,

Multumesc.

de ce sa schimbi si trapa (tabla) ? :)

La E30 era suficient sa ai motorasu si butonu si era aproape plug and play. Presupun ca la e36 e la fel..

si la e36 e tot la fel....dai jos maneru si pui motoru electric.....mai greu e cu cablu electric pana la motor

nu e greu deloc, cine stie in 20 de min are trapa functionala.

2 fire trebuiesc trase daca e fara soft touch.

Daca e cu soft touch motorul, e mult mai greu, trebuie si modulul ce comanda inchiderea centralizata, geamurile el si trapa sa fie. daca nu, nu faci nimic.

sunt deci 2 tipuri de motoare de trapa la e36.

a mea e fabricatie 12/94 si cred ca nu am...la geamuri in spate nu am (e coupe),totusi ma gandesc ca ar fi solutii ca care pot apela pentru un soft touch..are cineva o poza cu modulul? sau ceva artizanal facut? tare m-am saturat sa mai stau prin masina dupa oprire sa inchid si trapa...din telecomanda mi se inchid automat si geamurile la armerea masinii,dartrapa nu

Am reusit si am mi-am stricat trapa manuala ,s-au rupt toate plasticele alea de pe sanie,ca sa le cumpar ma costa 2 mil numai pe o parte asa ca prefer sa cumpar una sh si electrica.Intrebarea mea este daca se potriveste orice trapa de e36 (coupe,compact)a mea fiind sedan?Si ce pot face cu partea de sus care e in culoarea masini,o pot pune pe trapa noua ?Multumesc

a mea e fabricatie 12/94 si cred ca nu am...la geamuri in spate nu am (e coupe),totusi ma gandesc ca ar fi solutii ca care pot apela pentru un soft touch..are cineva o poza cu modulul? sau ceva artizanal facut? tare m-am saturat sa mai stau prin masina dupa oprire sa inchid si trapa...din telecomanda mi se inchid automat si geamurile la armerea masinii,dartrapa nu

Ala mare e.

Numai ca nu re si mufa alba, aia e si pt geamurile el pe spate cu soft touch, la fel ca si modulul mic.

post-13423-1250610967_thumb.jpg

nu e greu deloc, cine stie in 20 de min are trapa functionala.

2 fire trebuiesc trase daca e fara soft touch.

Daca e cu soft touch motorul, e mult mai greu, trebuie si modulul ce comanda inchiderea centralizata, geamurile el si trapa sa fie. daca nu, nu faci nimic.

sunt deci 2 tipuri de motoare de trapa la e36.

Salut,mi-am cumparat un motoras pt trapa si are 2 mufe,vrei sa spui ca daca nu am acel modul nu o sa-mi mearga?Sau acel modul e doar sa se inchida automat trapa cand inchid masina?Il pot folosi normal cu 2 fire?

• 3 weeks later...
  • 11 months later...