Jump to content

Recommended Posts

Azi am dat intr-un sant si mi-am stricat doua cauciucuri. :)

Ce sanse am sa le schimb pe casco? :blink:

Am inteles ca daca masina nu prezinta urme de accident sau nu e si janta sparta nu se schimba..

Are rost sa umblu pe la politie si constatari ???

Azi am dat intr-un sant si mi-am stricat doua cauciucuri.  :)

Ce  sanse am sa le schimb pe casco? :blink:

Am inteles ca daca masina nu prezinta urme de accident sau nu e si janta sparta nu se schimba..

84010[/snapback]

nu cred ca -ti deconteaza ceva casco pt asta.

numai daca ai timp si vrei sa dai primaria in judecata......tara lu' papura voda.. :)

Azi am dat intr-un sant si mi-am stricat doua cauciucuri.  :)

Ce  sanse am sa le schimb pe casco? :blink:

84010[/snapback]

am si eu o galma..de la o groapa, ca o tanara domnisoara cu un matiz (a se citi bovina) a ocolit o groapa minuscula de era sa intre in mine si eu, ca sa o evit, am dat intr-o groapa monstru. :) cauciucurile aveau fix doua ore. pe langa casco, oare nenii aia de la care le-am cumparat mi-or schimba cauciucele pe garantie, sau visez vise frumoase?

am si eu o galma..de la o groapa, ca o tanara domnisoara cu un matiz (a se citi bovina) a ocolit o groapa minuscula de era sa intre in mine si eu, ca sa o evit, am dat intr-o groapa monstru.  :blink:  cauciucurile aveau fix doua ore. pe langa casco, oare nenii aia de la care le-am cumparat mi-or schimba cauciucele pe garantie, sau visez vise frumoase?

84040[/snapback]

nu prea cred....

Eu am o janta crapata si la politie au spus ca ei nu intocmesc acte pentru jante lovite. :blink:

La asigurari cu siguranta am nevoie de constatarea de la politie. Am o constatare de la un service de roti, unde spun ca nu se poate repara.

Nu exista asa ceva. :blink: Cred ca nu aveau chef de hartoage politaii.Am avut si eu un incident cu un Megane:doua roti indoite pe fata si cauciucuri cu talon rupt.Am mers la politie si am facut constatare,apoi fuga la asigurare.

Daca e vorba doar de cauciuc cu galma,stiu ca nu se inlocuieste.

atunci cand este un viciu de fabricatie

84140[/snapback]

daca e vorba de cauciuc...atunci ramane valabil ce ti-am zis.Asta stiu eu...

Oricum ,viciu banuiesc ca te referi la bolfe...nu la cuiele din urma carutelor,nu?

Edited by saplacan

parerea mea e ca nu ai ce sa mai faci cu janta aia...deci pune mana pe un ciocan si si trage-i o indoitura zdravana sa vada politistu ca nu mai sta cauciucu pe janta sa poata constata...schimbi pe asigurare janta...cauciucul cheltuiala proprie cred....sau ma gandesc sa ii convingi ca s-a stricat cauciucu din cauza la indoitura de la janta ...sa schimbe si cauciucu ca despagubire .Bafta

......casco acopera doar ce este asigurat...adica ce are masina original respectiv ce anexe sau facut ulterior....iar daca un cauciuc a facut galma ca ai dat in groapa sau sheisz egal ce ai facut ei trebuie sa iti dea exact acelasi model de cauciuc dar ,,NOU,, ......daca cineva a patit contrariul schimbati firma de asigurari fratilor!!!!