Jump to content

demaraj slab X3

Recommended Posts

As avea nevoie de ajutorul voastru. Mi-am achizitionat un X3 second hand de la bavaria, cu 15.000 km model 2,0i si are un demaraj incredibil de slab. La cei 150 de cai putere ar trebui sa zburde dar este mult inferior unui Polo din 2003 pe care il conduce sotia mea. Asta ca sa nu mai vorbim de un A4 1,9 TDI de care am condus pana azi. Este ceva obisnuit sau are masina mea in particular ceva? pentru a va lamuri in treapta a 3-a (din 6) ajung la 2500 rpm si 50 km/h iar doar de la 4000 pare sa traga. Stiu ca nu e diesel dar e nasol rau....

Guest poleposition
Ca sa-i simti adevarata putere trebuie sa te indrepti cu turometru spre 6000.

ce ? <_< auzi, sa o rupi in 6000 ca sa ii simti adevarata putere :) adevarat, scrie ca la 6200 ai putere maxima (CP), dar asta inseamna sa obtii consum de M5, la performante de ...150 de cai :bashwall:

deci, este o masina grea pt motorul ala (1700 si ceva de kile), practic este submotorizata, asta e viata.

As avea nevoie de ajutorul voastru. Mi-am achizitionat un X3 second hand de la bavaria, cu 15.000 km model 2,0i si are un demaraj incredibil de slab. La cei 150 de cai putere ar trebui sa zburde dar este mult inferior unui Polo din 2003 pe care il conduce sotia mea. Asta ca sa nu mai vorbim de un A4 1,9 TDI de care am condus pana azi. Este ceva obisnuit sau are masina mea in particular ceva? pentru a va lamuri in treapta a 3-a (din 6) ajung la 2500 rpm si 50 km/h iar doar de la 4000 pare sa traga. Stiu ca nu e diesel dar e nasol rau....

Du-te inapoi la Bavaria si cere alta identica pentru test drive.Asa te convingi cel mai repede daca are o problema sau nu.

Cand ai cumparat masina nu ai mers deloc cu ea? <_<

Va multumes tuturor. Cand am luat-o am condus una identica dar cutie automata si am pus demarajul pe seama acelui "neajuns" <_< . e intr-adevar submotorizata ... si grea. evitati din plin aceasta motorizare. Si pentru ca era totusi mai sprintena tind sa cred ca era un 2,5 i desi dealerul a omis sa prezinte acest aspect iar eu nu am bagat de seama.... Edited by blackburn

e placebo ..cupleaza sistemul !

E normal să scoţi performanţe maxime cu DSC-ul dezactivat.

Ănsă asta se ĂŽntâmplă la maşini puternice care au tendinţa de a pierde aderenţa la demaraj, moment ĂŽn care DSC-ul ĂŽnfrânează maşina şi astfel se pierde timp preţios.

Maşina asta e lentă oricum.

Edited by Ciupanezu