Jump to content

Urgent: Schimbare far E61

Misaru

Recommended Posts

Am nevoie de o parere: trebuie sa-mi inlocuiesc farul dreapta la al meu E61. Masina are deja 160000 km. Ma intreb daca nu cumva, dupa schimbare, se vor vedea diferente intre cele 2 faruri - unul mai matuit si celalalt nou. Din experienta celor care au mai schimbat faruri, se vad diferentele si cat de evidente sunt? Merci pt ajutor urgent; trebuie sa dau comanda in service cat mai repede.

Daca vei pune far nou iar cel din stanga e originalul se va vedea diferenta. Se rezolva cel vechi cu un polish profesionist.

Vor arata la fel farurile dupa polisharea celui original, mai ales ca farul original mai are si ceva ciobituri mici de la pietre? Si cat tine polishul care se da?

Merci

se va vedea diferenta orice ai face.

uite cum s-a vazut la vechea masina:

Din poza se distinge un pic mai cetos cel din dreapta soferului. Banuiesc ca in realitate diferenta este mult mai evidenta!!?? Oricum ma gandesc sa-l schimb si pe cel din stanga si sa-l dau la vanzare pe cel vechi; cred ca as gasi un musteriu pe forum <_<

Merci

Daca e facut bine de cineva cu experienta va iesi ca nou.

Saptamana viitoare o sa mi le fac pe ale mele la un tip care in afara de 4 tipuri de polish foloseste si hartie abraziva fina. Deci vor iesi si acele mici cratere. Sper sa iasa bine.

Daca e facut bine de cineva cu experienta va iesi ca nou.

Saptamana viitoare o sa mi le fac pe ale mele la un tip care in afara de 4 tipuri de polish foloseste si hartie abraziva fina. Deci vor iesi si acele mici cratere. Sper sa iasa bine.

Succes! Dupa lucrare sa-mi spui si mie cum au iesit, ca sa stiu daca apelez si eu la o astfel de polisare. Parca n-as arunca 2500 lei fara TVA, cat am aflat ca face farul <_<

oricat l-ai polisa , chiar si cu hartie abraziva, nu va ajunge la starea celui nou si vor exista diferente. eu intr-un final am pus sticla noua pe cel din dreapta. nu stiu daca la e60 se poate comanda doar sticla ...

• 2 weeks later...
@ slymoto

Ai fost la polisat farurile? Daca da, cum au iesit? Se cunoaste diferenta fata de cele noi?

Merci.

eu am schimbat la mine un far in iarna, am pus un far nou si unul ramasese cel vechi, lam polisat bineinteles prima data lam facut cu doua tipuri de hartie abraziva de 1000 si pe urma de 2000, si dupa cu masina de polisat si cu pasta 3M dai cu doua marimi si iase la fel ca cel nou...singura problema este ca daca nu a fost inchis calumea farul vechi poate sa ai praf inauntru si atunci se va vedea putin diferenta...in sensul ca cel vechi pare prafuit murdar inauntru fata de cel nou...

bafta!

• 4 weeks later...