Jump to content

Cat de des spalam masinile ?

Poll:  

281 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

O data pe saptamana.O spal singur acasa deci nu dau spaga nimanui.

Uneori o spal in oras la spalatoriile automate.Spaga 0.

nu ai valoare... deci tre' sa lasi minim 10$ spaga ca sa fii respecat, altfel cica iti amesteca aia samponul cu acid sulfuric <_<

...ce oameni, auzi tu....

Ce acid sulfuric ma? a dat-o pole in glume...eu dau 5-10 lei da degeaba ca tot prost o spala...si oricat ai da tot aia e. Singurul loc unde o scot spalata ca lumea e in Tg-Mures la o spalatorie de cartier unde oamenii se respecta si fac lucru bun. Adica masina nu iese pana nu e curata luna si fara pic de apa pe ea. Si e si 10 lei + inca 10 interiorul. Si fara spaga.

eu am vazut personaje care lasa si 50 ron spaga,,.Figuri dar probabil asta-i face sa se simta bine si sa vada lumea miloaga si in genunchi pe langa ei ! Se certau amaratii care sa-i spele masina si le tremurau mainile cand luau cheile ..Mai ca-i pupau mana ...

eu am vazut personaje care lasa si 50 ron spaga,,.Figuri dar probabil asta-i face sa se simta bine si sa vada lumea miloaga si in genunchi pe langa ei ! Se certau amaratii care sa-i spele masina si le tremurau mainile cand luau cheile ..Mai ca-i pupau mana ...

Niste magnati.

Dupa aia apar in can-can si mai incolo la puscarie. <_<

Cine munceste are si notiunea banului...

spalam masina la OMW la spalatoriile cu jet , De multe ori angajatii faceau misto de cei care-si spalau si stergeau singuri masina , in sensul ca nu dadeau 5-10 ron spaga si sa apeleze la ei ! Si fctie de valoarea ochiometrica a masinii apreciau cam cat ar trebui sa dea spaga cineva ..De ex comentariu la un X5 .."fraierul asta da mereu max 10 ron" . ..Asa ca sa le tot dai spaga !

..De ex comentariu la un X5 .."fraierul asta da mereu max 10 ron" . ..Asa ca sa le tot dai spaga !

Deci 30ron este rezonabil, deja esti admirat de angajatii care spala masini.Marfa.

Pai da cum !! Iti pupa si manuta.

spalam masina la OMW la spalatoriile cu jet , De multe ori angajatii faceau misto de cei care-si spalau si stergeau singuri masina , in sensul ca nu dadeau 5-10 ron spaga si sa apeleze la ei ! Si fctie de valoarea ochiometrica a masinii apreciau cam cat ar trebui sa dea spaga cineva ..De ex comentariu la un X5 .."fraierul asta da mereu max 10 ron" . ..Asa ca sa le tot dai spaga !

Sunt curios sa aflu la cat ajunge salariul lor cu tot cu spagile primite.

Sunt curios sa aflu la cat ajunge salariul lor cu tot cu spagile primite.

am facut eu un calcul de curiozitate cu un prieten ..vara trecuta iesise pe la 2500 Ron la o spalatorie care avea cam 80 masini pe zi ..Dar aia de la OMV spuneau ca au avut luni si cu dublu . <_<

Edited by myxage

am facut eu un calcul de curiozitate cu un prieten ..vara trecuta iesise pe la 2500 Ron la o spalatorie care avea cam 80 masini pe zi ..Dar aia de la OMV spuneau ca au avut luni si cu dublu . <_<

Gata ma apuc sa caut de munca la o spalatorie, mai ales ca pe caldura asta te mai si balacesti putin :)

de un an de când am maºina a vãzut de vreo 3 ori spãlãtorie, restul spãlare acasã. Am un Bosch Aquatak 10, cel mai mic, dar face treabã. Spãlare o datã pe sãptãmânã.

ÂŞi cu Âşampon, n-am spĂŁlat-o niciodatĂŁ cu spumĂŁ.

ªi interiorul tot acasã Îl fac, cam la 2 sãptãmâni.

ce sampon folosesti?

Nu cine ºtie ce ºampon, am avut pânã nu demult o sticlã de la Carrefour Rally neagrã.

Acum am Turtle Wax sau ceva de genul tot de la Carrefour.

de ce zilnic frate ? <_<

fac in medie 150-200 km pe zi, niciodata singur, si e neagra. nu suport s-o vad murdara sau prafuita.

la fel si eu este neagra si se vede imediat.. spaga la ext 5 ron si la int + ext peste 10 ron

Edited by Mario Marius

nu vad ce e asa FUNNY, dar oricum tu esti de neinteles <_<

PĂŁi e aberant sĂŁ dai 30 Ron ÂşpagĂŁ pentru spĂŁlarea maÂşinii.

N-ai deloc valoarea banului.

Este mult sau este prea putin?

Personal mi se pare aberant de mult. :bashwall:

Enorm.

Exact.

Ca sĂŁ-i vadĂŁ lumea fac asta.

Genul de oameni care sunt restanĂži la ĂŽntreĂžinere dar merg cu Q7. :)

Guest poleposition

bai, cred ca stiu de ce lasa asta 30 de RONI si mai mult cateodata, cred ca cel care ii spala lui masina, este de fapt:

http://www.galeriashqiptare.net/albums/userpics/10063/car_wash_girls.JPG

bah... refuz sa cred ca exista snobi care lasa 50 de lei bacsis la o spalare...

hai ca inteleg cand ai o intelegere cu baiatu care spala, si ii dai bacsisu o data la luna...

ExistĂŁ, existĂŁ.

Cei cu D&G pe tricou, lanÞ gros de aur la gât, ghiul, brãÞãri.

apropo de spagi.. ieri am fost sa spal masina ca era plina de muste in bot... cat am stat sa se chinuie ala a spalat masina un batran cu un cayenne si a lasat 200 de ron.. pt un exterior/interior... <_< geesh, cred ca se bate lumea sa-l 'ia' cand vine sa spele masina. in alta oridne de idei, la spalatoria unde merg, mai spala masina un tip cu un murcielago si mai mult de 20 de lei nu vad baietii. eu am lasat de f putine ori 20 de lei, cand chiar am fost multumit, am fost odata la un tip caruia i-a luat o ora s-o spele... era de-a dreptul maniac... a dat dintr-un anumit unghi pana si pe marginile portierelor (acestea fiind deschise).. a spalat si balamalele practic... tipicar baiatu.

apropo de spagi.. ieri am fost sa spal masina ca era plina de muste in bot... cat am stat sa se chinuie ala a spalat masina un batran cu un cayenne si a lasat 200 de ron.. pt un exterior/interior... <_< geesh, cred ca se bate lumea sa-l 'ia' cand vine sa spele masina. in alta oridne de idei, la spalatoria unde merg, mai spala masina un tip cu un murcielago si mai mult de 20 de lei nu vad baietii. eu am lasat de f putine ori 20 de lei, cand chiar am fost multumit, am fost odata la un tip caruia i-a luat o ora s-o spele... era de-a dreptul maniac... a dat dintr-un anumit unghi pana si pe marginile portierelor (acestea fiind deschise).. a spalat si balamalele practic... tipicar baiatu.

Mi se pare o prostie sa lasi 200 RON spaga la spalatorie indeferent cati bani ai.Dupa ce am vazut si parerile voastre mi-am dat seama ca si 10 RON e mult, de acum o sa las 5 RON ,doar daca baietii fac treaba buna. 5RON e rezonabil

Mi se pare un obicei balcanic de prost gust sa lasi ciubuc la spalatorie. Eu nu las niiciodata si daca nu sunt multumit nu mai revin la spalatoria respectiva, mi s-antamplat foarte rar.

Anyway, obligatoriu o spal odata pe saptamana si de ploua si de ninge si de e soare <_<.