Jump to content

Cat de des spalam masinile ?

Poll:  

281 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

man, eu folosesc numai clinica particulara, pentru absolut orice, de la mine, nevasta la copil... dreq am si card de "fidelitate" <_< le-am folosit serviciile pt o groaza de nimicuri sau pt chestii importante (nasterea lui fi-miu si medic pediatru dedicat) examene laborioase, mici interventii etc .

Niciodata nu am dat spaga si nici nu am fost facut sa cred ca ar trebui sa dau.

In schimb, medicii (stomato, gineco etc dupa caz), s-au purata atat de profi si de frumos cu mine, nevasta-mea sau fi-miu, incat am simtit nevoia ca la finalul unui tratament de exemplu sau dupa nastere, sa mergem cu diverse cadouri (destul de scumpe recunosc, poate chiar foarte scumpe), in semn de multumire si de apreciere - foarte putini fac asta... daaaar, este vorba de medicii care imi trateaza nevasta si copilul, este alta legatura decat cu un marlan nespalat de la o spalatorie... oricum nu e spaga asta.

ai fost tu norocos

ia incearca la biomedica sa vezi cum e

sevici platite + spaga de rigoare si rezultat 0

Edited by 4ucom

Guest poleposition

Clinica in cauza este Med Life.

Oricum, nici nu ma gandesc sa merg la "stat" in mizeriile alea numite unitati sanitare, spitale etc. No way.

Scuze de off topic.

Oricum, nici nu ma gandesc sa merg la "stat" in mizeriile alea numite unitati sanitare, spitale etc. No way.

Scuze de off topic.

sora unui prieten a patit-o cu Med Life. avea dr personal care-i monitoriza sarcina si pe la 6 luni totul ok iar la 2 zile dupa dureri insuportabile fatul era mort si a fost operata la municipal.

cardul ala e la misto!

scuze , dar poate astea nu sunt spuse acolo.

desi e complet offtopic continui si eu : med life e chiar super ok pt o clinica privata romaneasca, inainte foloseam medicover (victoriei/ blocul ambasadei elvetiei)... pana a facut cineva urmatoarea chestie: la analize anuale la o companie a pus ceva suc de portocale/ gref/ habar n-am in loc de testul de urina si ghici ce... i-au venit inapoi rezultatele de la medicover super OK <_< personal fusesem destul de multumit, mai ales de o tipa de la oftalmologie - la centrul din pta victoriei. si da, atitudinea nici la medicover nici la medlife nu mi-a lasat vreodata impresia ca ar fi nevoie de spaga, ci chiar dimpotriva.. oftalmoloaga de la medicover victoriei mi-a refuzat o cutie de bomboane in cazul in care nu mananc si eu cu ea :)

Guest poleposition

Scuze de off topic.

sora unui prieten a patit-o cu Med Life. avea dr personal care-i monitoriza sarcina si pe la 6 luni totul ok iar la 2 zile dupa dureri insuportabile fatul era mort si a fost operata la municipal.

cardul ala e la misto!

scuze , dar poate astea nu sunt spuse acolo.

scuze, dar nici asta nu inseamna nimic.... exista un sindrom (imi scapa acum denumirea), care provoaca moartea subita a fatului, imposibil de prevazut, la fel ca si dupa nastere, cum este sindromul SIDS (sudden infant death syndrome) la fel de imprevizibil... doar nu iti acuzi medicul pediatriu pentru asta.

De altfel, pot surveni multe situatii accidentale, ce pot provoca nastere prematura, moartea fatului etc.

am multi cunoscuti multumiti de serviciile med-live...si oameni cu pretentii in general. :)

Imi pare rau pt ce a patit sora prietenului, dar nu vad unde-i culpa Med Life in povestea asta, tragica desigur <_<

desi e complet offtopic continui si eu : med life e chiar super ok pt o clinica privata romaneasca, inainte foloseam medicover (victoriei/ blocul ambasadei elvetiei)... pana a facut cineva urmatoarea chestie: la analize anuale la o companie a pus ceva suc de portocale/ gref/ habar n-am in loc de testul de urina si ghici ce... i-au venit inapoi rezultatele de la medicover super OK <_< personal fusesem destul de multumit, mai ales de o tipa de la oftalmologie - la centrul din pta victoriei. si da, atitudinea nici la medicover nici la medlife nu mi-a lasat vreodata impresia ca ar fi nevoie de spaga, ci chiar dimpotriva.. oftalmoloaga de la medicover victoriei mi-a refuzat o cutie de bomboane in cazul in care nu mananc si eu cu ea :bashwall:

da da .. medicoveru' mi-a zis acum mai bine de un an ca nu sunt insarcinata.. si-mi facusera analiza de sange care este singurul test sigur 100%.. si eu eram un pic.. insarcinata zic. :)

mie mi s-a intamplat sa las 5 ron la un spalat exterior si nu a luat banii...s-a simtit jignit <_<

In Romania chiar ca nu exista o scara de valori.

Spalatorul auto se simte jignit daca-i oferit 5 Ron spaga.

Parca e chirurg sau doctor in fizica atomica. :)

nu cred ca esti TU in masura sa ma inveti pe mine valoarea banului, daca m0ai intretinere am avea ce vorbi(pana atunci te rog abtine-te)

Aici nu e vreo chestie greu de analizat.

Cand dai 30 Ron spaga pentru asa ceva e clar ca n-ai valoarea banului.

Asta e o tara in care unii n-au bani de medicamente si mor cu zile, in care oameni in varsta traiesc din pensii din care nu-si pot plati decat intretinerea, bani de mancare si medicamente nu le mai raman.

E de prost gust sa dai atatia bani ca spaga pentru spalarea masinii.

N-ai de ce sa te superi, poate sunt eu nebun si vorbesc aiurea.

vezi ca ma jignesti si asta NU iti permit, inca odata te rog abtine-te de la orice fel de remarca la adresa mea.Ce consideri tu e treaba ta si numai a ta, nu ma intereseaza pe mine parerile tale.Cand o sa dau din banii tai POATE atunci o sa ai voie sa vorbesti , pana atunci ciocu` mic

Guest poleposition

ia, ca face haos Paco <_< ...

bai frate..las-o cu spaga aia de 30-50 de roni, zau ca e penibil :)

cum ziceam mai sus, daca ai avut rabdarea sa citesti.

dar cea de la Cotroceni cum ii zice ? ..bio ceva ..imi scapa numele ..Am avut acolo ceva scandal cu ei

LE Medsana mi-am amintit ...deci cauterizare neg pe un deget la mana , ma factureaza si gresit ..dar ma rog nu asta e simpatic , Intru la nea Dr .care imi spune dle hai sa facem pe viu , adica sa-mi puna aparatul ala care cauterizeaza direct pe deget asa ..Eu : Doare ? El pai doare putin ..la care ma enervez direct si ii spun Dar de ce nu-mi faceti anestezie locala ? si nu simt nimic . la care el ..Ahh doriti anestezie???????? Ok facem ..Si evident ca nu am simtit nimic si totul a fost ok pt mine ca si interventie ...DAR rezultatul ..nu a cauterizat bine . si a trebuit sa apelez la alte metode .evident mult mai ieftine ! Asa ca am aruncat 500 ron pt un dr impotent ! ..Si nu e vb numai de bani ..O stangacie ca la dr ala nu am vazut ..M-am simtit ca in mainile unui dr veterinar incepator .Si rezultatul s-a si vazut !

Edited by myxage

bai, stai ca vreau sa urmaresc ce are de zis Paco... faceti voi topic separat cu clinici particulare... <_<

ce sa zica frate ..! Pana la urma fiecare face ce vrea cu banii lui !

si in final cam toata Ro functioneaza cu spagolina !Si unde nu dai spaga platesti servicul mai mult si tot asa!..Eu as introduce in toate serviciile de stat o taxa de amabilitate ! Spaga cu factura !,.Poate ar fi o solutie buna :)

bai, stai ca vreau sa urmaresc ce are de zis Paco... faceti voi topic separat cu clinici particulare... <_<

daca stiam ca se face atat tam-tam din nimic numai scriam, eu atat simt sa dau si atat dau(am scris ca dau 15 si 30)in plus mi se mai face una alta (ba o mocheta, ba o mica pata pe scaune,etc)nu o dau la intors dar pe acolo se invarte spaga pe care o las, nu fur de la nimeni banii asa ca nu vad ce este atat de uimitor. Sunt banii mei, asa ca ii cheltui pe ce ma taie capu`Daca e nevoie pot lua pe oricine la spalatoriile pe unde imi spal masina sa se convinga orice doreste, desi nu vad rostul.cine ma cunoaaste suficient de bine stie daca mint sau nu.Si cu asta prefer sa inchid subiectul

Guest poleposition

da' nu a zis nimeni ca minti.

Mie personal, mi se pare aberant sa dai atat ca si spaga... este enorm, este inutil si ... strici "piata"

Probabil ca faci banii la fel de usor cum ii dai, din moment ce iti permiti asemenea figuri... <_<

Cum ziceam mai sus: ultimul lucru pe care il face un om cu bani, este sa "arunce" cu banii. Sorry mate, dar tu arunci cu banii si o faci fara rost.

da' nu a zis nimeni ca minti.

Mie personal, mi se pare aberant sa dai atat ca si spaga... este enorm, este inutil si ... strici "piata"

Probabil ca faci banii la fel de usor cum ii dai, din moment ce iti permiti asemenea figuri... :bashwall:

Cum ziceam mai sus: ultimul lucru pe care il face un om cu bani, este sa "arunce" cu banii. Sorry mate, dar tu arunci cu banii si o faci fara rost.

Probabil Pole, dar daca asa cred eu sa imi cheltui banii nu vad de ce atata fas :) am spus, in banii astia mai intra una alta <_< de obicei

vezi ca ma jignesti si asta NU iti permit, inca odata te rog abtine-te de la orice fel de remarca la adresa mea.Ce consideri tu e treaba ta si numai a ta, nu ma intereseaza pe mine parerile tale.Cand o sa dau din banii tai POATE atunci o sa ai voie sa vorbesti , pana atunci ciocu` mic

Nu te-am jignit cu nimic, tu ar trebui sĂŁ ai grijĂŁ la tonul pe care-l foloseÂşti.

Ăi-am zis cĂŁ nu ai valorea banului, asta nu este o jignire ci o realitate.

Sper cĂŁ poĂži face diferenĂža dintre o jignire Âşi o remarcĂŁ.

• 2 years later...