Jump to content

Vreau sa las masina mai jos...

filimon

Recommended Posts

ceau !!! parerea mea este ca cea mai buna alegere este suspensia relgablia !! eu am pe e39 regglabila cu roti pe 19....toata chestie e dc stii sati alegi rotile cu et`u potrivit no sati frece in nimic....incarcata sau descarcata cum o fi masina...iar de comfort e clar ca no sa mai fie acelasi.....dar dar....alfel sta masina pe curbe! e un fel de compromis....bafta

off topic: e naspa ca pana si niku a ajuns sa se copieze...

Mai nenea ciupanezu' eu am deschis acest topic pt. simplu fapt de a afla raspunsul la o problema de a mea , si nu de a face lectii de limba si literatura romana ( pe care se pare ca nici tu nu o stapinesti asa bine :) ), si ca sa te citez pe tine de mai sus "no offence..." <_<

ON TOPIC!

@filimon: daca vei pune doar arcuri sport va fi foarte rigida si-ti va elimina cateva pietre de la rinichi.

Dar un E39 Touring cum il pot lasa mai jos? Ieri am schimbat la AB o perna de aer pe dreapta-spate si i-am rugat sa o lase un pic mai jos de spate ca era mai sus cu 2cm decat fata si mi-au spus ca e presiunea standard si nu au ce sa faca.

As vrea sa aduc pragul masinii paralel cu asfaltul, tinang cont ca e echipata cu amortizoare sport.

Chiar nimeni?

ceau !!! parerea mea este ca cea mai buna alegere este suspensia relgablia !! eu am pe e39 regglabila cu roti pe 19....toata chestie e dc stii sati alegi rotile cu et`u potrivit no sati frece in nimic....incarcata sau descarcata cum o fi masina...iar de comfort e clar ca no sa mai fie acelasi.....dar dar....alfel sta masina pe curbe! e un fel de compromis....bafta

off topic: e naspa ca pana si niku a ajuns sa se copieze...

O suspensie reglabilã de calitate este mult mai scumpã decât o suspensie sport normalã.

Tot nu stiu cum sa fac , sa pun arcuri sport sau sa o las cum e ,fiindca am avut audi sport si m-am saturat ,il am si acuma si cind merg cu el mi se pare ca toata masina se rupe si nu imi palce ,si totusi la bmw cum ii acuma ii destul de confortabil si cu inaltimea la anvelope de 40 ,dar aseara am vazut in fata blocului un e39 mai jos ca al meu si imi place cum arata ,si ma gindesc si la caseta de directie si la alte piese de pe la roti ,zicea parca cineva mai sus ca toate o sa se uzeze mai repede daca e mai rigida masina, adica cu arcuri sport.... <_<

Problema e ca nici un prieten de al meu nu are e39 cu suspensie sport ,zicea undeva ca arcurile sport reduce confortul cu 30% ,iar la audi meu sa se simta asa tare toate denivelarile pt. ca are si suspensia sport,daca la bmw pun numai arcurile sport se poate sa nu fie chiar asa de rigida ( de aia as opta numai pt. arcuri sport) iar de uzura mai repede ce spuneti , in cazul arcurilor sport ???

eu am la e39 doar arcuri sport masina e coborata bine, intre aripa si anvelopa poti baga cu grija 2 degete. anvelopele sunt 234/45/17 si daca iau vreo groapa e aceasi senzatie ca si cand ai lua un par in cap. Deci inainte sa montezi arcuri sport urca intrun e39 cu arcuri sport.

• 2 months later...