Jump to content

Schimb bara fata M-tech II E46 cu modul navi MK4(dvd)

ebayuser

Recommended Posts

• 2 weeks later...

vopsitul va costa doar 300 ron!!! Garantat.

Asa ca daca ai navigatie mica si nu prea o folosesti....

da modulul DVD la schimb pt bara asta si masina va arata ca in pozele de mai sus!

Edited by ebayuser

Ma interseaz cit costa modulul ca sa vad daca schimbul e echitabil si apoi vb. Sunt interesat de schimb. Iti dau de veste pe seara.

ok, sper sa te interesezi cat costa modulul SH, nu nou. Ideea e cu cat poti sa-l vinzi tu, nu neaparat cat costa unul..

eu am cumparat modul navi cu 200-250 euro

M-am interesat, si unul nou e foare scump iar sh nu prea gasesti,am sunat la multe centre dezmembrari pt informatii si nu au asa ceva si nici nu au avut, asadar iti propun urmatorul schimb modulul meu pe bara ta completa si 100 euro.

Numai asa facem schimbul.

O zi buna si daca vrei iti dau nr meu pe pm.

merci, deja nu mai am bara pe stock, dar aici e vorba de cat de mult te folosesti de modul, nu cat costa unul nou; eu am cumparat multe module cu 200 - 250 maxim;

ideea e ca daca vrei sa iti pui bara de M te costa 300-350 fara vopsit... iar tu mai mult de 300 nu iei pe el daca il pui la vanzare;

asa ca daca nu prea folosesti modulul schimbul mi se pare echitabil, depinde ce iti doresti mai mult, bara de M sau navi mica...

PS: incearca sa-l pui la vanzare cu 350 de curiozitate, sa vezi daca te suna cineva...

Edited by X X L

normal e ca eu sa zic daca vrei schimbul in conditiile mele... BINE; daca NU, nu te mai obosi sa ceri diferenta... DA?! citeste cu atentie topicul!

daca nu iti doresti neaparat bara, te rog nu imi mai pierde timpul ca sa iti raspund.

ia-ti tu de la bulgari complet echipata... cu 200

eu am bara si la vanzare cu 300, asa ca am oferit si o alternativa cu schimbul, celor interesati de bara.

Edited by X X L

daca ai timp... cauta tu mai bine sa vezi cate MK4 am cumparat eu de pe forum si la ce pret!

vrei schimbul in conditiile mele BINE... daca NU, stai in banca ta, nu te mai ambala cu cerut diferente!

..ia-ti tu bara bulgareasca, si tine-ti modulul ca oricum il tii degeaba.

Edited by X X L

Mai bine il tin degeaba decit sa ajunga la tine,''si stiu cite ai cumparat, dar tocmai tie nu ti-ai oprit :)''

Si nu mai fii agresiv, ai scris la rubrica '' schimb'' si acest lucru se intampla numai daca cei impicati cad de acord asupra schimbului, nu? pe cind tu vrei ceva in conditiile tale. :lol:

Mai bine il tin degeaba decit sa ajunga la tine,''si stiu cite ai cumparat, dar tocmai tie nu ti-ai oprit :lol:''

Si nu mai fii agresiv, ai scris la rubrica '' schimb'' si acest lucru se intampla numai daca cei impicati cad de acord asupra schimbului, nu? pe cind tu vrei ceva in conditiile tale. :lol:

bine, hai lasa nu te mai iMpica tu atat..

daca nu cazi de acord asupra schimbului, nu te mai iMpici :) si gata.

Edited by ebayuser

Mai bine il tin degeaba decit sa ajunga la tine,''si stiu cite ai cumparat, dar tocmai tie nu ti-ai oprit :)''

Si nu mai fii agresiv, ai scris la rubrica '' schimb'' si acest lucru se intampla numai daca cei implicati cad de acord asupra schimbului, nu? pe cind tu vrei ceva in conditiile tale. :lol:

Si nu mai fii agresiv, ai scris la rubrica '' schimb'' si acest lucru se intampla numai daca cei implicati cad de acord asupra schimbului, nu? pe cind tu vrei ceva in conditiile tale. :lol:

hai plimba ursu'...

se poate inchide. Nu mai am pe stoc.

Edited by ebayuser

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.