Jump to content

PROBLEMA AMBREIAJ 118D

bmw118d

Recommended Posts

AM SA INCEP CU INCEPUTUL:

SUNT POSESORUL UNUI BMW 118D 06/2005 BLACK CU CEVA DOTARI PE EL DIN LUNA MAI! A FOST LUAT DIN ROMANIA RULATA IN TARA APROXIMATIV 1 AN! KM REALI LA DATA CUMPARAR 135.000. REVIZIE IN TARA LA BAVARIA! POVESTEA A INCEPUT FRUMUS! MASINA ESTE DESTUL DE DOTATA: FULL PIELE,JANTE 16,SENZORI LUMINI PLOAIE,ETC.

INTR-O BUNA ZI MERGAND PE SPLAIUL INDEPENDENTEI UN DESTEPT S-A GANDIT SA INTRE IN MINE CU VREO 60-70KM/H! REZULTATUL: FORDUL ZOB,

118D URMA SA FACA PRIMA VIZITA LA DOCTOR:

DOCTOUL A FOST ALES NU CHIAR BINE: BMW FILARET!!!

PROBLEME:

BARA SPATE +SENZORI DE PARCARE INLOCUIT

CENTURI INLOCUIT

RESCRIERE SOFT AIRBAGURI

HAION INLOCUIT...TEORETIC NU CINE STIE CE PRACTIC VREO 120MILIOANE.

SA TRECEM LA SUBIECT:

IN URMA SOCOULUI A APARUT UN ZGOMOT FOARTE CIUDAT LA AMBREIAJ!E GREU DE SCRIS ; E UN FEL DE CARAIT DOAR ATUNCI CAND APESI FOARTE PUTIN PEDALA! UNDEVA SUS! MENTIONEZ CA AMBREIAJUL NU A PATINAT NICIODATA NU AM AVUT NICIODATA PROBLEME! AM MAI MERS APROXIMATIV 5000KM CU ACEST ZGOMOT!

MECANICII DE LA FILARET S-AU UITAT LA KILOMETRAJ...FARA SA SE UITE DELOC LA MASINA SI AU ZIS DA: TREBUIE SCHIMBAT! LA KM ASTIA E NORMAL!

NU STIU CE SA FAC!? ARE CINEVA VREO IDEE?! IN LEGATURA CU SERVICEUL FILARET... AM SI PUNCTE PLUS SI MULTE PUNCTE MINUS! DACA ARE CINEVA INTREBARI VA STAU LA DISPOZITIE!!!

Edited by bmw118d

Incredibil cat de dobitoci sunt mecanicii din tara asta. Iar tu, cred ca cel mai bine decat sa intrebi pe forum daca e dus sau nu ambreiajul, mai bine intrebi de un mecanic competent. Cum crezi ca ar putea spune cineva aici daca e o problema sau nu cu el? Edited by Changing

Incredibil cat de dobitoci sunt mecanicii din tara asta. Iar tu, cred ca cel mai bine decat sa intrebi pe forum daca e dus sau nu ambreiajul, mai bine intrebi de un mecanic competent. Cum crezi ca ar putea spune cineva aici daca e o problema sau nu cu el?

+1

Daca nu iti patineaza nu e dus ambreiajul.Caraitul ala poate fi dat de rulmentul de la ambreiaj

bine atunci paote e de la rulmentu de presiune,dar imagineazati ,adika eu cel putin nu am auzit ca le poti schimba separat,adika se ia kitu cu totu ceea ce ajunge 700ron+manopera...dar problema vine de la kitu de ambreaj,probail,nah daca nu patineaza e cum spui tu...problema e cum sa ajuns acolo?...fara uzura asupra discului,sau chestii de genu..

• 8 months later...

Salut . Am aceeasi problema la 120d ( carait cand apesi putin ambreiajul , undeva sus ). e vorba de volanta . nu e de la accident , este o uzura normala la km astia . la a mea a inceput sa se simta de la 125.000 . problema este ca trebuie schimbat si ambreiajul si volanta , daca schimbi decat volanta risti sa se strice amandoua . am fost la 3 service uri diferite , dintre care unu al carui patron este prieten de incredere . problema este ca o sa te coste intre 45-55 mil .

Repet , este o uzura normala si e chiar bine la km astia , tipu de la service mi-a zis ca au venit golfuri cu 80.000 cu aceeasi prbl.

Sper ca te-am ajutat .

Salut

• Downvote 1

• 2 weeks later...
dintre care unu al carui patron este prieten de incredere . problema este ca o sa te coste intre 45-55 mil .

Repet , este o uzura normala si e chiar bine la km astia , tipu de la service mi-a zis ca au venit golfuri cu 80.000 cu aceeasi prbl.

Eu nu cred ce zic ei ca e normal, mie de exemplu mi-a picat la golf la 210.000km iar acuma la 320 diesel da semne de oboseala la 163.000km asa ca sa nu imi zica ei ca este ceva normal sa pice ambreiajul la 120.000 (e normal sa aiba ei din ce trai).