Jump to content

Vand Jante 18" BK 299

Recommended Posts

Se vand 5 Jante BK299. toate au gume noi pe ele. 2 Dunlop SP9000/3 Kumho. (rulate aprox 5000 de km) 225/40/18

una dintre ele este lovita.

mentionez ca partea centrala este in stare perfecta. buza este zgariata/exfoliata.

Prezonaj: 5x108/5x120

ET: 38

Inele centrare: 51mm

Se potrivesc la BMW, Alfa 166, unele modele Ford/Renault/Volvo/Jaguar etc..

Pret: 350 euro

YM: ghinea_bogdann (@yahoo.com)

Tel: 0746910730

Urgent!

post-16254-1248706617_thumb.jpg

post-16254-1248706680_thumb.jpg

Edited by tzziviielles

Nu vei gasi cumparatori aici pentru ca nu se potrivesc pe nici un BMW din cauza distantei intre prezoane.

Nu mai te grabi ca fata mare la maritat, jantele au 2 prinderi 5 x 108 si 5 x 120.

P.S. Jantele pe 4tuning le ai la 350 euro

Nu vei gasi cumparatori aici pentru ca nu se potrivesc pe nici un BMW din cauza distantei intre prezoane.

BMW-urile nu au 5x120?

mah Bogdanele mah...

LE: Sorry guys. Update pret. 350E (am dat copy la anunt dintr-un document unde nu modificasem pretul)

Edited by tzziviielles

Deci vinzi 4 jante ca aia nu cred ca se mai poate face ceva cu ea,eu unu nu mi-as pune asa ceva pe masina chiar si sudata si echilibrata.Un pret pt cele 4 si in ce stare sunt (zgarieturi,alte lovituri),sunt interesat!

Deci vinzi 4 jante ca aia nu cred ca se mai poate face ceva cu ea,eu unu nu mi-as pune asa ceva pe masina chiar si sudata si echilibrata.Un pret pt cele 4 si in ce stare sunt (zgarieturi,alte lovituri),sunt interesat!

acea janta costa undeva la 60 Ron sa o faci. am vrut eu sa o fac dar nu am mai avut timp. poti sa o tii pentru rezerva avand in vedere faptul ca are anvelopa noua pe ea.

ca defecte nu pot enumera decat unul. si anume: au avut buza nichelata si nu stiu din ce motiv s-a exfoliat. niste baieti de la vositorie mi-au zis ca e doar lacul de la suprafata. interiorul este perfect.

la pret mai vedem. ne intelegem daca tu chiar le vrei. le vand pe toate 5, totusi nu am ce face cu ea in garaj. (si repet, anvelopa de pe ea este noua)

te salut

gabriel_525, vezi ca au ET 38, nu merg pe seria 5

nu vreau sa vorbesc prostii. nu ma pricep la faza cu et-ul dar pe catalogul celor de la bk. daca iti configurezi pentru BMW seria 5, iti apar si astea, tot cu et 38.

so..wtf? (sa le dau un mail sa le zic ca nu merg? <_< )

LE: cand incerci sa le comanzi iti zic ca iti merg dar ai nevoie de distantieri.

Baieti, pe ce BMW-uri merg cu et-ul asta?

va salut

Edited by tzziviielles

nu vreau sa vorbesc prostii. nu ma pricep la faza cu et-ul dar pe catalogul celor de la bk. daca iti configurezi pentru BMW seria 5, iti apar si astea, tot cu et 38.

so..wtf? (sa le dau un mail sa le zic ca nu merg? <_< )

LE: cand incerci sa le comanzi iti zic ca iti merg dar ai nevoie de distantieri.

Baieti, pe ce BMW-uri merg cu et-ul asta?

va salut

da, daca pui distantiere, merg si pe seria 5, fara nu merg. tinand cont ca un set de distantiere este in jur de 200 EURO si nu prea sunt SAFE....

Merg pe E36 / E46 / Z3 / Z4 / E87

Edited by BRANDEX

multam fain mate de raspuns. daca totusi le vrea cineva pe alte modele il pot ajuta cu distantieri (sau flanse) la pretul de 100 e

dar totusi poate le vrea cineva pentru modelele de mai sus

Multumesc inca odata

LE: flansele sunt chiar ok din punct de vedere al sigurantei. am avut 3 ani pe un mercedes.

Edited by tzziviielles

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.