Jump to content

Diferente consum !

emitzu

Recommended Posts

probabil ca e nesemnificativa diferenta, motorul de 170 e de generatie mai noua

ca idee, a mea care e steptronic si consuma mai mult ia afara intre 7.5-9 si in oras minim 13.5 in weekend

Edited by armin

Consuma ceva ,dar bine zici ca e si steptronic.

Curiozitatea mea daca ai schimba prin oras cu o manuala intre 2500-3000 rpm dar nu mai mult de 3000 cam care ar fi consumu ???

Parerea mea este ca nu se poate si cu *** in *** si cu sufletu-n rai! Vrei motor mare in 6 cilindrii si putere, vrei BMW, n-ai bani de unul nou, asteapta-te la CONSUM. Nu vrei consum, ia-ti Clio 1.5 DCI.

Curiozitatea mea daca ai schimba prin oras cu o manuala intre 2500-3000 rpm dar nu mai mult de 3000 cam care ar fi consumu ???

Parerea mea este ca nu se poate si cu *** in *** si cu sufletu-n rai! Vrei motor mare in 6 cilindrii si putere, vrei BMW, n-ai bani de unul nou, asteapta-te la CONSUM. Nu vrei consum, ia-ti Clio 1.5 DCI.

foarte tare <_<

Eu vreau sa trec de la diesel la benzina ca sa scap de injectoare de 400 eur bucata si turbina de 1200 eur si volanta care cade mult mai repede plus trepidatiile.

Si daca mi as lua benzina nu mi as lua ca sa schimb in 5000 rpm sau 6000 (cu mici exceptii), aici undeva in jur de 3000 rpm ,iar de banii de care dispun imi ajung de un 320 i neface lift si la limita de un 320 i face lift (174 ps).

Si de aceea eram interesat de diferentele de consum dintre cele 2 modele.

Iar 316 sau 318 i nu mi iau din cauza ca sunt cam slabute ca putere si consuma aproape cat un 320 i si NU VAD ROSTUL, daca imi iau bmw benzina macar sa aiba si ceva caluti pe acolo.

Asa ca puteti sa mi spuneti si mie cam cat ar consuma aproximativ pe oras(in cazul meu Pitesti) in regim de mers normal fara turatii si alte chestii care nu ma pasioneaza adica undeva la (2500-3500 rpm) fara ofense si fara " Clio de 1,5 dci" ca tare va place sa luati omul peste picior.

Valabil pentru ambele modele

320I de 150 cp ,consuma la un mers decent intre 11si 12l de benzina maxim 13l in oras (acuma depinde si cat timp pierzi prin blocajele de trafic ,semafoare etc).,iar afara iarasi la un mers linistit pana in 130kmh, in jur de 8 sau 9..Cifrele nu sunt exacte dar ca sa-ti faci o idee...Eu am scos in oras cu 320i e36 si 10% consum (masurat la pompa,cu plinul facut) la un trafic lejer fara condus sportiv..Iar daca-i dai in gura ,cat vrea ea ...

• 2 weeks later...
cifrele cam pe acolo sunt cum au spus colegii mai sus (eu am cam 14-15% in bucuresti dar e si din cauza jantelor care mi le-am pus, care imi mai sug vreo 2-3l in plus la 100km). ideea e ca....da, poti scoate 10-12% in oras, insa parerea mea e ca o sa iti placa cum se aude motorul turat de benzinar, o sa iti placa sa schimbi ceva mai sus de 3000 rpm pt ca si masina o cere sincer.....asa ca nu cred ca o sa rezisti tentatiei de a merge linistit si sa scoti 10-12% :) (mai ales ca o sa constati "explozia" in motor intre 4500-6000 rpm).....e invers fata de un diesel unde nu prea are rost sa il turezi peste o anumita valoare Edited by traian'80

cifrele cam pe acolo sunt cum au spus colegii mai sus (eu am cam 14-15% in bucuresti dar e si din cauza jantelor care mi le-am pus, care imi mai sug vreo 2-3l in plus la 100km). ideea e ca....da, poti scoate 10-12% in oras, insa parerea mea e ca o sa iti placa cum se aude motorul turat de benzinar, o sa iti placa sa schimbi ceva mai sus de 3000 rpm pt ca si masina o cere sincer.....asa ca nu cred ca o sa rezisti tentatiei de a merge linistit si sa scoti 10-12% :) (mai ales ca o sa constati "explozia" in motor intre 4500-6000 rpm).....e invers fata de un diesel unde nu prea are rost sa il turezi peste o anumita valoare

2-3 L in plus din cauza jantelor? Nu e cam mult?