Jump to content

marketing bmw vs audi

Stefan M

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mercedes a facut mai demult un CAZAN 100 % : primul A-class :lol:

Daca a avut ceva probleme la inceput nu inseamna ca este cazan. :lol:

Oricum, este cu 10 clase peste masina ta. :)

Daca expertu zice asa atunci o s-o vand si imi iau 3 A-class-uri

Nu imi vine sa cred cum nu am vazut calitatile acestui magnific model (A-CLASS) in cei peste 2000 km rulati la volanul acestei masini.

a class cazan??? hmm si-o cam facut treaba execeptand stabilitatea si cateodata calitatea materialelor la interior

10 clase peste 320??? hmm nu prea cred nu stiu dak putem spune PESTE 320.totusi seria 3 o fost ffff bine vanduta si sun fff sigur k o fost mai buna k a-class cu toate ca nu se pot compara pt k fac parte din 2 clase diferite. dar totusi a class si-o facut treaba la clasa lui si 320 in a lui

Nu am nici o piesa SH pe masina mea. Aceasta masina se afla intr-o stare tehnica exceptionala si cand o sa ai posibilitatea sa vi in Bucuresti te invit sa constati acest lucru.

P.S. Alti experti in afara de tine nu mai cunosc...

Am avut impresia ca ai pus o fulie sh deoarece originala era prea scumpa...

Poate m-am inselat.

Nu sunt expert in nici un domeniu si nici nu ma cunosti.Probabil esti paralel cu tot ce tine despre masini si din cauza asta ti se pare ca sunt un expert, dar nu sunt.

Edited by Bavaria

Nu am nici o piesa SH pe masina mea. Aceasta masina se afla intr-o stare tehnica exceptionala si cand o sa ai posibilitatea sa vi in Bucuresti te invit sa constati acest lucru.

P.S. Alti experti in afara de tine nu mai cunosc...

Am avut impresia ca ai pus o fulie sh deoarece originala era prea scumpa...

Poate m-am inselat.

Nu sunt expert in nici un domeniu si nici nu ma cunosti.Probabil esti paralel cu tot ce tine despre masini si din cauza asta ti se pare ca sunt un expert, dar nu sunt.

In mare parte din cazuri piesele montate pe masina din fabrica sunt mult mai bune decat cele cumparate dupa (chiar daca acestea sunt OEM)

Din discutiile avute cu alti posesori de M47 am inteles ca fuliile in cauza cumparate dupa au avut durata de functionare redusa.

Aceeasi fulie care este montata si pe masina mea echipeaza si modele noi si am cautat o dauna cu foarte putini km . Pana la urma am pus o piesa noua dar , dupa cum ma asteptam , este slaba calitativ.

Ai perfecta dreptate in legatura cu faptul ca sunt paralel cu tot ce tine de masini.... dar la masini ma pricep.(am o diploma ce atesta acest lucru) :lol:

Domeniul tau de activitate tine de masini? ... tine la masini ? ...atarna de masini? :) Lamureste-ne

Ai perfecta dreptate in legatura cu faptul ca sunt paralel cu tot ce tine de masini.... dar la masini ma pricep.(am o diploma ce atesta acest lucru) :)

Domeniul tau de activitate tine de masini? ... tine la masini ? ...atarna de masini? :lol: Lamureste-ne

Domeniul meu de activitate tine de McDonalds, de pe google am invatat despre masini dupa cum bine ai remarcat la un moment dat.

Diploma aia probabil o sa o atarni pe perete.Daca tu crezi ca te pricepi la masini deoarece ai facut o amarata de facultate de care esti asa de mandru, inseamna ca esti mai naiv decat pari.Nu este problema insa, ne spui tu curand daca vei fi mare inginer la o firma auto de renume. :)

Pana atunci succes la taximetrie. :lol:

ce-ti mai place s-o ti pe aia cu mcdonald's-ul....

Ai revenit? :lol:

Parca te-au dat baietii afara pentru proasta purtare. :lol:

Andrei, nu imi place sa mint si sa spun ca lucrez nu stiu unde cand de fapt sunt angajat la McDonalds.Daca tu ai auzit si crezi altceva este problema ta. :)

Edited by Bavaria

Domeniul meu de activitate tine de McDonalds, de pe google am invatat despre masini dupa cum bine ai remarcat la un moment dat.

E si asta o meserie,chiar nobila as putea aduga (vezi laudele lui Cuza catre bucatarul sau ) :)

P.S. Nu era nevoie sa pleci "la capsuni" pentru a lucra in acest domeniu.

E si asta o meserie,chiar nobila as putea aduga (vezi laudele lui Cuza catre bucatarul sau ) :)

P.S. Nu era nevoie sa pleci "la capsuni" pentru a lucra in acest domeniu.

Asta este, unii fac misto de altii deoarece nu au facut o facultate. :lol:

Oricum, mai trist este sa faci taximetrie cand ai o diploma in buzunar...

Nu am plecat la capsuni pentru a lucra intr-un domeniu anume. :lol:

Edited by Bavaria

Daca esti tratat necorespunzator in tara capsunelor(corect gramatical) nu inseamna ca trebuie sa-ti inabusi frustrarile pe acest forum.

Nu sunt taximetrist , desi e mai bine sa faci taximetrie in tara ta decat sa fi supus sclavagismului peste hotare (nu insinuez ca ar fi cazul tau)

Te respect si te stimez ! Intelegi?

Daca esti tratat necorespunzator in tara capsunelor(corect gramatical) nu inseamna ca trebuie sa-ti inabusi frustrarile pe acest forum.

Nu sunt taximetrist , desi e mai bine sa faci taximetrie in tara ta decat sa fi supus sclavagismului peste hotare (nu insinuez ca ar fi cazul tau)

Te respect si te stimez ! Intelegi?

Deci este mai bine sa faci taximetrie in tara ta decat sa fi supus sclavagismului peste hotare

Asa ineptie nu am mai auzit demult. :)

Probabil esti genul de om care sta intr-o garsoniera in Rahova, dar are in fata blocului un BMW nou.

Nu am spus ca sunt tratat necorespunzator la capsuni, am spus ca nu este frumos ca cineva sa faca misto pe baza faptului ca unii nu au o facultate.

Nu te respect si nici nu te stimez.Genul asta de oameni m-au determinat sa plec din tara. :lol:

ps

Poate ne spui si cu ce te ocupi, daca te ocupi cu ceva...

post-66-1250450439.gif

Edited by Bavaria

Am 22 de ani , ma ocup de departamentul de logistica al unei uzine de prestigiu in romania , detin un apartament cu 2 camere in berceni (in care locuiesc singur) si un bmw sh (ultimele 2 , recunosc , datorita tatalui meu )

Respect oamenii corectii si cu coloana vertebrala (s-ar putea sa ma fi inselat in privinta unora) !

Si mie mi-ar placea sa lucrez intr-o tara straina (Germania , Austria , Franta , Belgia) , dar unde sa nu fiu tratat ca ruda saraca (nu e vorba de mandrie , vorba de respect de sine)

P.S. Doar Raduleasca a plecat din tara din cauza locuitorilor :)

ia auzi mai bavaria ce isi imagineaza oamenii astia despre tine !

mult te mai chinui tu pe acolo pe unde esti !

Si mie mi-ar placea sa lucrez intr-o tara straina (Germania , Austria , Franta , Belgia) , dar unde sa nu fiu tratat ca ruda saraca (nu e vorba de mandrie , vorba de respect de sine)

P.S. Doar Raduleasca a plecat din tara din cauza locuitorilor :)

Pai de tine depinde daca esti tratat ca ruda saraca sau nu.Ma mir totusi ca ai accepta o pozitie de sclav in alta tara, nu de alta dar vad ca esti foarte patriot si respect acest lucru. :lol:

Apropo, eu sunt sclav in tara aia si in acelasi timp cetatean.De aici putem deduce usor ca toti cetatenii tarii respective sunt sclavi.

Multi oameni pleaca din tara datorita mitocaniilor zilnice, nu este totul legat de bani.

Este adevarat ca uneori simt lipsa aventurii de a conduce masina pana la serviciu fara oglinzi.Este palpitant.Pe langa asta mai poti sa iti iei si cateva bate pe carca la un semafor.Din cauza asta sper sa nu se ridice viza pentru tara unde culeg capsuni, sa nu se umple de sclavi. :lol:

Fara suparare dar in comparatie cu un E46, A-classe arata (si merge) ca un pokemon lobotomizat:

http://img.turbo.fr/01502046-photo-mercedes-classe-a-classe-a-170.jpg

http://i23.ebayimg.com/03/i/001/43/b8/244f_1.JPG

Guest poleposition

Mai Bavaria, ce esti asa suparat ?

A luat-o si asta cu capu' gata :lol:

PS: eu ti-am zis ca forumul asta inraieste. :)

Edited by poleposition

Eu nu l-am ofensat niciodata gratuit. Tot timpul face un misto de prost gust.

Eu sunt o persoana calma si cerebrala dar bavaria are un talent foarte dezvoltat ... acela de a enerva oamenii. (cred ca asta e motivu pentru care si-o lua pe cocasa la semafoare :) )

cam ai dreptate. din cate vad eu din muuuuuuuuuuultele lui posturi

Edited by Stefan M