Jump to content
Intalnire BMW Club 2025 ×

Retrofit E36: Bord de Sedan pe E36 Compact.

GekZ

Recommended Posts

• 6 months later...
Topicul asta l-am creat pentru toti proprietarii de E36 Compact care s-au saturat de bordul de Compact care este la fel de "frumos"/urat ca cel de urs.

Modificarea nu presupune mare lucru, dureaza aproximativ 4-5 ore. Din pacate aceasta conversie implica si schimbarea aerotermei de incalzire/AC, a consolei centrale si a airbag-ului de la pasager.

Pozele de mai jos sunt cu masina mea, unde modificarea este aproape finalizata.

Daca aveti intrebari va stau la dispozitie.

Bafta.

si inca o poza.

eu am un e36 numai ca e limousine, climatronic cum ai pus tu acum..prob ca a luat foc bordu` :)) si va trebui sa fac ca tine sa pun unu nou cu toate legaturile de rigoare..is paralel cu astea..intrebarea mea e cam cat te`a ajuns afacerea asta ji daca merita?

Topicul asta l-am creat pentru toti proprietarii de E36 Compact care s-au saturat de bordul de Compact care este la fel de "frumos"/urat ca cel de urs.

Modificarea nu presupune mare lucru, dureaza aproximativ 4-5 ore. Din pacate aceasta conversie implica si schimbarea aerotermei de incalzire/AC, a consolei centrale si a airbag-ului de la pasager.

Pozele de mai jos sunt cu masina mea, unde modificarea este aproape finalizata.

Daca aveti intrebari va stau la dispozitie.

Bafta.

si inca o poza.

eu am un e36 numai ca e limousine, climatronic cum ai pus tu acum..prob ca a luat foc bordu` :)) si va trebui sa fac ca tine sa pun unu nou cu toate legaturile de rigoare..is paralel cu astea..intrebarea mea e cam cat te`a ajuns afacerea asta ji daca merita?

Naspa ... ca sa spun asa .... iti trebuie o instalatie electrica si un electrician bun. Pe mine nu m-a costat mult ptr ca mi-am adus piesele de afara si le-am montat singur.

Felicitari pentru retrofit !!! Imi place ; merita !

Mulumesc. :)

• 8 months later...

GekZ - Spune-mi si mie te rog, Am si eu un compact de suflet, si un sedan gata de sacrificat :twoup: in caz ca as schimba bordu, pica la fete de usi, la tot tot ? sau tre sa modific fetele de usi.. sau alte complicatii? si inca una... ce piese de pe sedan (2.0) as mai putea pune pe compact... sedanul e 2.0 automat si ma gandeam sa pun tot tot inclusiv motor si cutie ?

Stima

Sarageaua

• 3 years later...