Jump to content

Schimb trimuri e46

gojy

Recommended Posts

• 2 weeks later...
up

trimuri carbon negru 3m vrei la schimb? ai si trim pt volan si schimbator tot mahon?

Pt volan nu am doar de schimbator.Ma intereseaza....Ceva poze?

am sa iti trimit mai pe seara in pm, ...daca poti fa si tu la fel...

• 6 months later...
  • 2 weeks later...
up

Schimb trimuri e46 NU le vand

pai atunci cum facem? am si eu trimuri cu 2 geamuri electrice fata sunt de culoare gri sobolan, putin zgariate, ce diferenta vrei pentru cele de mahon?

Trimite mi o poza si mai vorbim.Diferenta se va stabili in functie de zgarieturile care le ai

up

pai atunci cum facem? am si eu trimuri cu 2 geamuri electrice fata sunt de culoare gri sobolan, putin zgariate, ce diferenta vrei pentru cele de mahon?

Trimite mi o poza si mai vorbim.Diferenta se va stabili in functie de zgarieturile care le ai

spune mi aproximativ, 2 trimuri sun zgariate pe mijloc cele de pe usile din fata. au trasa cate o line de aprox 10 cm pe mijloc. daca diferenta e cat de cat rezonabila le fac si poze.

up

spune mi aproximativ, 2 trimuri sun zgariate pe mijloc cele de pe usile din fata. au trasa cate o line de aprox 10 cm pe mijloc. daca diferenta e cat de cat rezonabila le fac si poze.

totusi insist cu pozele.Daca consider ca sunt cat de cat ok nu mai vreau diferenta....Asta ca sa te motiveze sa le faci poze.Se pot retusa zgarieturile?

up

totusi insist cu pozele.Daca consider ca sunt cat de cat ok nu mai vreau diferenta....Asta ca sa te motiveze sa le faci poze.Se pot retusa zgarieturile?

lasa mi un id si azi le fac poze si iti arat pe ym.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.