Jump to content

Primul accident

mikken

Recommended Posts

Naspa pentru incident, bine ca e usor.

1. Cauti cunostinta care lucreaza/are relatii la Asiban sau (preferabil) constatari Asiban

2. Mergi la omul de legatura ca sa-ti faca constatarea (in general se da cam 100 de euro)

3. punctele 2 si 3 din post-ul tau se rezolva de catre punctul 2 din post-ul meu

4. ne intoarcem la punctul 2 si se face doar un deviz pentru ca indoitura n-o aveai inainte si a rezultat in urma accidentului (stiu eu, pentru ca m-am uitat cu atentie la masina ta :lol: )

ai dat cam mult .. in general se da 200 ron . :)

Am fost deja la Autonet cu ea.

Mi-au facut niste poze, au dat deja comanda la bandouri (originale) si mi-au spus ca in momentul in care ajung, ma cheama cu masina pentru vopsitorie. Service-ul arata incredibil de bine, totul foarte curat si organizat, baietii de pe acolo bine imbracati, iar nenea de la receptie la daune extrem de amabil.

Mi-a spus sa nu-mi fac griji, ca au vopsitori foarte priceputi si aparatura profi...sa vedem ce iese :)

Am luat in calcul si repararea pe cont propriu si apoi sa decontez, insa nu prea imi permit acum sa tin blocati atatia bani pentru cateva saptamani / poate luni.

Inca o bila alba pentru Autonet. Ieri m-au sunat ca au venit bandourile si in plus, au si primit acceptul de plata de la Asiban.

Azi dimineata am lasat masina acolo si sper ca pe la mijlocul saptamanii viitoare sa fie gata. Mi-au facut poze pe toate partile, in portbagaj, roata de rezerva, torpedou, km...chiar imi place cum se misca baietii.

offf, cred ca ai cobit manolica :)

am ajuns dimineata acolo, ma pune tanti sa-i dau hartia semnata ca e ok si am inspiratia la sfatul lui traffic2k sa ii zic ca vreau sa vad masina inainte. la prima vedere, superba...cand ma uit mai in detaliu, vad in spatele manerului usii fata o portiune de vreo 2x2cm unde vopseaua se stransese si arata ca dracu cand te uitai de aproape.

i-am atras atentia baiatului care trebuia sa faca predarea si mi-a zis sa o mai las pana maine dimineata sa o revopseasca.

din punct de vedere al relatiei cu clientii, au nota 10 pana acum.

nu consider o mare problema o mica greseala acolo, se poate intampla oricui. faptul ca au sarit imediat sa o repare si si-au cerut scuze inseamna mai mult.

despre cum arata in rest...ce sa zic...e dementiala culoarea...ma bate gandu acu s-o vopsesc toata :lol:

salutare mikken - imi pare rau de problema, din cate inteleg a mers binisor cu reparatiile si asiban-ul, sper sa fie asa pana la capat, bafta! foarte buna ideea sa documentezi totul intr-un post pe forum, e de ajutor unora ca mine care inca n-au avut vreun eveniment in trafic (am masina de putin timp); dar chiar ma gandeam zilele trecute, ca daca doamne fereste se intampla ceva, habar n-am ce trebuie sa fac; ei, acu' mi-e un pic mai clar

si jos palaria pentru toti care sar in ajutor cu sfaturi :)

• 2 weeks later...

Primele impresii dupa vopsitorie: masina arata impecabil, retusul a iesit excelent, nu se cunoaste nimic. Am scos-o din service pe 10 dimineata, dar am plecat in concediu imediat si n-am avut timp sa mai scriu impresii.

Nu are nici o scursura, iar vopseaua seamana foarte tare cu cea veche. N-am apucat inca sa o studiez bine pe lumina, ca abia ce m-am intors, dar maine fac o sesiune foto :)