Jump to content

BMW 320 coupe, full option, kit M, an 11.94

jak

Recommended Posts

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

mai incercam odata ...

Man masina arata super bine.. dar de ce o vinzi? ce ai cu ea?! ce-a mai mare greseala sa o dai si sa lasi si la pret ... arata impecabil... cauta pe 4tuning sa vezi cat cer unii pe niste coji... 5500, 6000... sa fim seriosi...

Si off acum sau on.. depinde..

Jantele ai zis ca le-ai luat de noi? de unde? sunt pe 17??

Multam

jantele nu sunt noi... nici nu stiu daca mai poti gasi acest model AC Schnitzer noi...

sa vedem , poate nu o mai dau, daca dau cabrio intai , ideea e ca una din ele trebuie sa plece, sa stii

ca nu e usor cu 3 masini pe numele meu , din mai multe pdv...

jantele nu sunt noi... nici nu stiu daca mai poti gasi acest model AC Schnitzer noi...

sa vedem , poate nu o mai dau, daca dau cabrio intai , ideea e ca una din ele trebuie sa plece, sa stii

ca nu e usor cu 3 masini pe numele meu , din mai multe pdv...

Aolo 3.. pff cred ca se adauga destule la impozit.. plus alte rahaturi..

Pai uite care e ideea si dc te-am intrebat de jante.. Daca sunt pe 17 ma gandeam ca poate vrei un schimb... Eu am acelasi model dar pe 16, si sunt vopsite negru cu buza argintie... le-am facut eu ... si vreau sa iau pe 17 acum.. si am tot cautat acelasi model...

Ti le dau p-ale mele plus inca ceva $...

Ce zici?!

E46 rosu, da , culoarea preferata :) .... dar, imi pare rau , nu ofer diferenta pt un 316 , cu motor de 2L si 105 cai ,poate doar una simbolica... daca era un 320 era altceva :lol: ... n-am reusit sa inteleg nici pana acum de ce au scos un asa motor ... imi imaginez ca a fost conceput pt economia de carburant , altefel nu imi dau seama. Edited by jak

E46 rosu, da , culoarea preferata :) .... dar, imi pare rau , nu ofer diferenta pt un 316 , cu motor de 2L si 105 cai ,poate doar una simbolica... daca era un 320 era altceva :lol: ... n-am reusit sa inteleg nici pana acum de ce au scos un asa motor ... imi imaginez ca a fost conceput pt economia de carburant , altefel nu imi dau seama.

Nu e mare economie cu motorul ala, am avut E46 316 si consuma in oras undeva la 12-13, pisica care o am acum consuma 12-14.

Ma baieti, mai fanilor bmw incetati dracului cu denigrarea unor modele gen 316 sau 318. Fiecare masina are avantajele si dezavantajele ei. Din cate se vede si pe forumul asta, unii cauta sa scape de cele cu motoare de peste 2000 cmc(probabil nu si le mai permit pe criza aSTA), in vreme ce altii vor mai multa adrenalina. Eu spre exemplu, dau la schimb un 316i - atentie cu 1895 cmc, 105 cp pe ceva mai puternic...

Respect si pentru unii si pentru altii.

Ma baieti, mai fanilor bmw incetati dracului cu denigrarea unor modele gen 316 sau 318. Fiecare masina are avantajele si dezavantajele ei. Din cate se vede si pe forumul asta, unii cauta sa scape de cele cu motoare de peste 2000 cmc(probabil nu si le mai permit pe criza aSTA), in vreme ce altii vor mai multa adrenalina. Eu spre exemplu, dau la schimb un 316i - atentie cu 1895 cmc, 105 cp pe ceva mai puternic...

Nu inteleg de ce ai sarit asa, eu am preferat sa dau un E46 316 i ingrijit tot rosu si sa iau un e36 320i. Jak a zis "n-am reusit sa inteleg nici pana acum de ce au scos un asa motor ... imi imaginez ca a fost conceput pt economia de carburant , altefel nu imi dau seama" si eu am zis ca nu e mare economie cu masina aia. Si sa nu zici ca masina consuma 10l/100 km in oras ca iti creste nasul.

Stai calm. Ma deranjeaza superficialitatea si aroganta unora, care au pus mana pentru prima data, si la o varsta cam frageda, pe o masina mai puternica.

Pentru toti cei cu adevarat pasionati si responsabili(hai ca iar deranjez pe unii) recomand calduros(afara sunt -19 grade C) cartea lui Sobieslaw Zasada /

"Circulati in siguranta", editura Stadion 1974. Chiar daca aveti multa electronica pe masini(controlul stabilitatii, tractiunii, abs, bla-bla-bla), eu zic ca merita lectura.

Si uite cum ramai top... Jak. Salut.

Mah, edison, rusinica! Tu chiar nu ai aflat de la multi de pe forumul asta ca BMW-urile 316/318 nu sunt de fapt BMW-uri? :) Astea sunt un afront adus brandului BMW! Se cunoaste ca esti nou-venit... In timp, usor-usor vei intelege de la unii de pe aici ca de fapt, ce ai tu acum nu este un BMW si ca ii jigneste prezenta ta cu ea... Astia daca isi cumpara Veyron, vor spune pe urma ca si M3-ul, M5-ul, M6-le sunt caricaturi de masini si ar trebui duse la casat eventual... :lol:

On topic: masina este frumoasa, insa mai mult de 4000 nu cred ca iei pe ea in contextul actual cand criza a cam trecut de la nivelul de zvon la realitate... Mai bine mai astepti...

Oh... mea culpa. Bine ca m-ai luminat Bobo1987.

Hai Jak-3 masini, hai ca-ti mai dau eu 1000 euro, numai te rog fa schimb.

...cu placere!

multumesc pt oferta, dar nu ... nu as vrea sa fiu umilit de vreun logan ...

cred ca ar trebui sa incheiem aici cu off topic-urile , stiu si eu am dat "apa la moara" , motiv

pt care , imi cer scuze daca cineva s-a simtit jignit ! daca vreti , putem continua discutia

pe unul din topicurile deschise pe tema 320E36/316-318 E46, stiu sigur ca e unul dar nu-l gasesc acum ...

revenind la masina pe care incerc sa o vand, pretul de 4000E pt cash, nu cred ca e

deloc unul mare, daca ne raportam la cat se cere pe un 320 similar , vezi autovit/4tuning ...

Edited by jak

• 2 weeks later...

up ! i-am schimbat bateria ! am constatat ca era o problema la alarma, bineinteles , dupa ce am cumparat baterie :) ...

pretul ramane acelasi 3999E !

dragosh_adi

0723660044

Edited by jak

• 2 weeks later...

e disponibila in orice moment ! nu prea are ea treaba cu zapada, sta ascunsa in garaj , la mine la munca :)

iar incalzirea in scaune nu e legata, nu e mare inginerie totusi , trebuie gasite si 2 butoane originale ...

• 2 weeks later...