Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

BMW 320 coupe, full option, kit M, an 11.94

jak

Recommended Posts

190 mil !!!

chiar nu e scump...la cum arata masina...bafta la vanzare

in mod sigur nu e scump ! vad ca se cere 4000 pe sedan neinmatriculat si cu volan pe dreapta :))

4300 pretul pe care il cer acum, e un pret corect !

le: acum are semnale smoked si stopurile asemenea :lol:

Edited by jak

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

O intrebare fara rautate, ce este cu sudura evidenta de la oala amortizor stanga fata ? Eu am asa ceva pe toata masina de curse, este pentru rigidizarea caroseriei...

Atat de evidenta este la modelul asta, sau a fost "decupata" putin ?

O intrebare fara rautate, ce este cu sudura evidenta de la oala amortizor stanga fata ? Eu am asa ceva pe toata masina de curse, este pentru rigidizarea caroseriei...

Atat de evidenta este la modelul asta, sau a fost "decupata" putin ?

fara rautate zici ? ma faci sa rad :) ... decupata putin zici ? de fapt masina asta e facuta din 3 masini, din care una era Dacie Sport, am uitat eu sa precizez acest amanunt...

post-605-1257868429_thumb.jpg

Edited by jak

@dangrig : exact la aia ma refer... la BMW-ul rosu arata ok, la cel al lui Jak mi-a sarit in ochi... mi se pare "mare" sau acoperita cu mastic.

@jak : sa stii ca intrebarea chiar a fost fara rautate. Nu imi este rusine cand nu stiu, si intreb. Nu ma pricep sa afirm ca este sau nu este ceva in neregula acolo... ti-am spus, daca n-aveam asa ceva pe masina de curse, nici nu mai ma bagam in discutie. Asa ceva se face (intarire prin sudura, la toate imbinarile de table) la masinile de curse, sau cand pui o suspensie foarte tare... am vazut ca a ta este foarte coborata, si automat m-am gandit la suspensie tare...

Edited by BGeo

"sudura" aia(de fapt o banda de mastic) e specifica tuturor E36 si e pe ambele parti, la a mea era mai evidenta dat faptului ca nu era foarte curata zona...

pretul pana in weekendul asta (inclusiv), sufera o reducere substantiala !!!

Edited by jak

• 2 weeks later...
variante te intereseaza ?

UP - este o masina frumoasa .

legat de un eventual schimb, daca este o masina relativ usor vandabila , de ce nu ...

intradevar este o masina frumoasa dar , din pacate, una din ele trebuie

sa se vanda... incer intai cu E36(a tras batul cel mic :) )

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
eu unul, nu ma omor dupa incalzirea in scaune, am mai avut pe alta masina si nu-mi aduc aminte sa le fi folosit decat la inceput, de curiozitate...

eu imi aduc aminte ca dupa ce am condus iarna prima masina cu incalzire in scaune am jurat ca toate masinile mele vor avea incalzire in scaune. :)

ontopic: un up de la mine si o oferta de 2500 E.

Edited by zahei

multumesc, am cumparat deja alta, spor la vanzare :)

nu ne arati si noua (la sectiune masina mea), ce ti-ai luat cu banii astia ? promit ca nu o sa fac comentarii

rautacioase, sunt doar curios :lol:

Edited by jak

am luat una la fel de veche ca a ta si cu aceleasi dotari dar cu cutie automata si suspensii stock (un avantaj in opinia mea). mai putin kit "M", dar cred ca pot trai si fara el. referitor la rautaciosenie, eu ti-am facut o oferta. buna, rea, am facut singura oferta de pe threadul asta. nu-ti convine, refuza politicos. inca o data, spor la vanzare. Edited by zahei

Jak e mult man,fi si tu realist un pic,totusi,totusi am trecut in 2010.......,nu mai suntem in anul 2000.

Ce glumet esti azi :)

In urma cu un an si 2 luni am dat 5000 E , dupa care am cumparat bara M(+proiectoare noi) ,int. piele, anvelope noi, suspensie aproape completa fata, OBC mare...

Acum vreau 4100... Ce zici , e afacere ? Nu imi pare rau abolut deloc, masina asta am cumparat-o atunci cu inima, stiam f. bine , ca atunci cand o voi da , nu voi mai obtine nici pe departe cat am dat pe ea ... Asta nu inseamna ca o voi da de pomana !

Numai bine va doaresc !

ps: nu cumva ai gresit-o cu anul 2000? nu cred ca vrei sa stii cat costa un coupe in 2000 :lol:

Edited by jak

Jak e mult man,fi si tu realist un pic,totusi,totusi am trecut in 2010.......,nu mai suntem in anul 2000.

Ce glumet esti azi :)

In urma cu un an si 2 luni am dat 5000 E , dupa care am cumparat bara M(+proiectoare noi) ,int. piele, anvelope noi, suspensie aproape completa fata, OBC mare...

Acum vreau 4100... Ce zici , e afacere ? Nu imi pare rau abolut deloc, masina asta am cumparat-o atunci cu inima, stiam f. bine , ca atunci cand o voi da , nu voi mai obtine nici pe departe cat am dat pe ea ... Asta nu inseamna ca o voi da de pomana !

Numai bine va doaresc !

ps: nu cumva ai gresit-o cu anul 2000? nu cred ca vrei sa stii cat costa un coupe in 2000 :)

:lol: :)