Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Chiptuning pt e46 320d din 2002

ebayuser

Recommended Posts

am vb cu 320i e36 insa pretul lui de 250 de euro mi se pare exagerat pt numai 30 de cai, plus usura motorului si evident si consumul.

eu am gasit ceva pe ebay la 100 euro cu tot cu transport si mi se pare mult mai accesibil ca pret:

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...em=200301820693

200 euro te costa. O zi buna

intreaba si tu pe cineva care are resoftata masina de mine ce consum are, cum merge.

Sti cum raspund unii care nu au beneficiat niciodata de aceste servicii ?? ceva in genul:

X: -Iti place ciorba de burta?

Y: -Nu.

X: -Ai mancat vreodata?

Y: -Nu si nici nu vreau .

eu am intrebat fiindca nu ma pricep, dar nu zic ca nu merita ceea ce oferi tu, insa pt doar 30 cai mie mi se pare mult 200 euro

100 euro as cheltui pt 30 de cai, dar nu mai mult.

Merci si o zi buna!

Merita sa platesti mai mult si sa ai garantie.Asa dai 100-200eu si mai incolo dai mii de euro pe turbine, pe ambreiaj sau cutie, diferential si poate motor.

Cei care ofera ciptuning la banii astia ofera garantie la soft.

Sa iti explic cum vine treaba asta.

Un amic si-a facut ciptuning la un E34 M5.A mers ce a mers cu masina pana s-a stricat motorul.Un piston era topit.

Preturile la piese pentru M5 sunt foarte nesimtite.Bun, a vorbit la firma de soft si le-a explicat la oameni.Cei de acolo, de buna credinta, au recunoscut ca softul avea ceva erori si a cauzat preaprindere care practic a dus la distrugerea pistonului.

I-au oferit gratis varianta urmatoare de soft. :)

eu am intrebat fiindca nu ma pricep, dar nu zic ca nu merita ceea ce oferi tu, insa pt doar 30 cai mie mi se pare mult 200 euro

100 euro as cheltui pt 30 de cai, dar nu mai mult.

Merci si o zi buna!

Salut, intereseaza-te te rog pentru masina ta de pretul unei resoftari obd2 cu modificarea costum a fisierului (dupa fisierul original) si spune-mi ce preturi gasesti :) . O zi buna

• 1 month later...
intreaba si tu pe cineva care are resoftata masina de mine ce consum are, cum merge.

Sti cum raspund unii care nu au beneficiat niciodata de aceste servicii ?? ceva in genul:

X: -Iti place ciorba de burta?

Y: -Nu.

X: -Ai mancat vreodata?

Y: -Nu si nici nu vreau .

Nu e bun exemplul tau. Au mancat altii ciorba de burta si li s-a facut rau, deci nu cred ca e cazul sa incercam sa vedem daca ni se face si noua.

post-3601-1254612779_thumb.jpg