Jump to content

cumpar bmw e46 stare buna maxim 5700 euro

sonny

Recommended Posts

Sti expresia aia : si cu p#l@ in c.. si cu sufletu-n rai? .Banuiesc ca-l vrei si diesel (de 3000) si cu facelift si inmatriculat. (eventual sa aiba un singur proprietar si anume o contesa batrana)

auzi ma ,, brabus,, ,,brabus mercedesa,, vezi ca esti nesimtit. nu am zis diesel sau facelift sunt o gramada de e46 din 99-2000 si la 4800 inscrise cate vrei chiar te roaga sa le iei

cumpar bmw e46 stare buna maxim 5700 euro astept ofertele voastre

ID : dan_apostol2002

tel: 0765262429

Nu e pacat sa cumperi o masina cu putine optiuni si intr-o stare tehnica indoielnica?

Ce buget ai in total?

Edited by Ciupanezu

cumpar bmw e46 stare buna maxim 5700 euro astept ofertele voastre

ID : dan_apostol2002

tel: 0765262429

Nu e pacat sa cumperi o masina cu putine optiuni si intr-o stare tehnica indoielnica?

Ce buget ai in total?

am 5700 euro toti bani mai mult nu am si cred ca pot gasi unul din 99-2000 unul bunicel la bani astia

Ar fi bine sa ai macar 1000 euro pentru reparatiile de dupa achizitie si pentru revizie. :)

nu neaparat ..e o perioada ciudata .poate gasi chiar ceva bun ..depinde de negociere, vanzator etc .

Bafta la achizitie . Cred ca poti suna la masini pe la 7500 -8000 si sa faci oferta ta

Ar fi bine sa ai macar 1000 euro pentru reparatiile de dupa achizitie si pentru revizie. :)

nu neaparat ..e o perioada ciudata .poate gasi chiar ceva bun ..depinde de negociere, vanzator etc .

Bafta la achizitie . Cred ca poti suna la masini pe la 7500 -8000 si sa faci oferta ta

e hai chiar asa nu niomeni nuti lasa 3000 din pret sa fim seriosi dar gasesc , am gasit vreo 2 pe la buc tre sa merg sa le vad maine una la 4900 inmatriculata 320 diesel 136 cai

Chiar si daca iei o masina de 10 000, tot e nevoie sa bagi bani dupa achizitie in revizie si mici reparatii costisitoare.

Nu cred ca lumea lasa atat de mult, chiar daca este criza.

Am vazut in Autovit E46 316i din 99 cu 4500.

Arata bine :lol:

Asta da ajutor, nu ca alti membrii la care li se zbate un neuron.Bagatorii de seama care nu se refera la topic eu zic ca vor sa isi faca doar posturi, ceea ced mi se pare ''lame'' :)

Daca te intereseaza un 318i din '99 la 5500 euro.

Optiuni:climatronis,comenzi pe volan,pilot automat,scaune sport textil fara incalzire.

Masina este in tara din 2008,un singur proprietar pe carte,cel de la care am luat-o eu.

Are 199000 km.I-am schimbat acum cateva zile:uleiul(Castrol 5-40),filtru,ulei.filtru aer,placute fata,senzor placute fata + spate.

Pentru siguranta accept testare la service sau unde consideri de cuviinta.Bonus un set de jante de tabla.

Merge impecabil vizibila in Bucuresti.Atasez cateva poze dar intre timp masina a mai fost "imbunatatita" cu o spalare totala a interiorului si vopsirea trim-urilor in black piano(negru lucios)

post-8245-1249243872_thumb.jpg

post-8245-1249243882_thumb.jpg

post-8245-1249243891_thumb.jpg

post-8245-1249243900_thumb.jpg

post-8245-1249243912_thumb.jpg

post-8245-1249243925_thumb.jpg

post-8245-1249243937_thumb.jpg

post-8245-1249243952_thumb.jpg

post-8245-1249243973_thumb.jpg

Optiuni:climatronis,comenzi pe volan,pilot automat,scaune sport textil fara incalzire.

Masina este in tara din 2008,un singur proprietar pe carte,cel de la care am luat-o eu.

Are 199000 km.I-am schimbat acum cateva zile:uleiul(Castrol 5-40),filtru,ulei.filtru aer,placute fata,senzor placute fata + spate.

Pentru siguranta accept testare la service sau unde consideri de cuviinta.Bonus un set de jante de tabla.

Merge impecabil vizibila in Bucuresti.Atasez cateva poze dar intre timp masina a mai fost "imbunatatita" cu o spalare totala a interiorului si vopsirea trim-urilor in black piano(negru lucios)

da e frumoasa dami te rog nr tau de tel . stima

Edited by sonny

"Bagatorii de seama" este un termen cam dur pentru cineva care nu a contribuit cu nimic pana acum pe acest forum.

Adik ce să ĂŽnţeleg din asta?

Dacă voi vă expuneti punctul de vedere ĂŽntr-un mod negativ tot timpul... Eu care sunt nou venită pe acest forum nu am voie să ĂŽmi expun punctul de vedere?

Edited by bitzy_bmw

da e frumoasa dami te rog nr tau de tel . stima

Ti-am dat add si pe messenger.Nr mele de tel 0722529677 sau 0766631882

Adik ce sĂŁ ĂŽnĂželeg din asta?

DacĂŁ voi vĂŁ expuneti punctul de vedere ĂŽntr-un mod negativ tot timpul... Eu care sunt nou venitĂŁ pe acest forum nu am voie sĂŁ ĂŽmi expun punctul de vedere?

Expune-ti punctul de vedere intr-o maniera civilizata.

Adik ce sĂŁ ĂŽnĂželeg din asta?

DacĂŁ voi vĂŁ expuneti punctul de vedere ĂŽntr-un mod negativ tot timpul... Eu care sunt nou venitĂŁ pe acest forum nu am voie sĂŁ ĂŽmi expun punctul de vedere?

Expune-ti punctul de vedere intr-o maniera civilizata.

ÂŞi care era partea necivilizatĂŁ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.