Jump to content

ACCIDENT TRAGIC

cotti

Recommended Posts

ieri (08.05.2006 ) in jurul orei 17 la (METRO) intrarea in orasul Sibiu dinspre Alba Iulia, Radu si-a pierdut viata intr-un tragic accident de motocicleta. Dumnezeu sa-l odihneasca . a lasat in urma o sotie si un baietel de un an si cateva luni :blink:

Dumnezeu sa-l odihneasca. Ce s-a intamplat?

84807[/snapback]

viteza mare si un tir care vira la stanga sa intre la metro , el din sens invers nu a mai putut sa opreasca , erau si doua semafoare pe sensul lui de mers care cica ar fi fost pe rosu inca nu se stie exact, dar tind sa cred ca asa a fost ptr ca cunosc intersectia, nu-mi vine sa cred, de la el am cumparat masina mea si asa ne-am imprietenit, sunt bun prieten si cu sotia lui. sunt terminat ce sa mai era un baiat de nota 10. Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-l ierte.

D-zeu sa-l odihneasca in pace!!!!!

ce s-a intamplat......ce mai conteaza.....romania nu are sosele de motoare si nici ceilalti participanti la trafic nu sunt familiarizati cu fenomenul moto= deadly combination!!!!

ce s-a intamplat......ce mai conteaza.....romania nu are sosele de motoare si nici ceilalti participanti la trafic nu sunt familiarizati cu fenomenul moto= deadly combination!!!!

84816[/snapback]

corect dar si noi cei de aici stim foarte bine ce inseamna pasiunea, dar uneori pretul e mult mult prea mare

84816[/snapback]

Conteaza, pentru ca noi ceilalti, putem face ceva. Din pacate, am numarat pe motociclism.ro cate accidente sunt provocate de motociclisti si cate de automobilisti si din pacate teribilismul si viteza motociclistilor sunt de departe pe primul loc. Unii se cred invincibili.

Viteza mare, intrat pe rosu in intersectie, s-a lovit de un tir si a murit pe loc. Super nasol. RIP!

Imi cer scuze pentru aducerea aminte in acest context trist, dar cu siguranta e important.

Cotti, imi pare tare rau, e un moment greu pentru tine. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si fie ca noi ceilalti sa invatam ceva din o asa tragedie. N-am cuvinte de consolare pentru familia lui si pentru cei apropiati. Doar timpul le vindeca... Condoleante.

Conteaza, pentru ca noi ceilalti, putem face ceva. Din pacate, am numarat pe motociclism.ro cate accidente sunt provocate de motociclisti si cate de automobilisti si din pacate teribilismul si viteza motociclistilor sunt de departe pe primul loc. Unii se cred invincibili.

Viteza mare, intrat pe rosu in intersectie, s-a lovit de un tir si a murit pe loc. Super nasol. RIP!

Imi cer scuze pentru aducerea aminte in acest context trist, dar cu siguranta e important.

Cotti, imi pare tare rau, e un moment greu pentru tine. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si fie ca noi ceilalti sa invatam ceva din o asa tragedie. N-am cuvinte de consolare pentru familia lui si pentru cei apropiati. Doar timpul le vindeca... Condoleante.

84827[/snapback]

Multumesc

Am vazut si la tv dimineata accidentul si am citit ieri si pe motociclism.ro

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !

Am observat ca aproape in fiecare zi mai apare un topic la "accidente" pe site-ul mai sus mentionat.:) Fata de anul trecut sunt cu mult mai multe accidente :blink:

E trist! Din suflet imi pare rau pentru el, pentru familia lui si in special pentru copilul lui. E cumplit cum o pasiune poate conduce la moarte. Am mai vazut alte 2 accidente cu motociclete, incheiate tragic, si imi pare rau, dar la noi in Romania nu exista un respect si o atentie speciala pentru motociclisti si chiar biciclisti.

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca, si sa le dea putere sufleteasca celor apropiati lui!

E trist , intardevar e foarte trist .Si mie imi pare rau pentru familia lui.

Dar totusi eu nu inteleg de ce toti motociclisti au senzatia ca noi soferi pe 4 roti ar trebui sa avem grija de ei si sa - i protejam . Poate ar fi bine sa incerece si ei (nu toti doar uni mai teribilisti ) , sa mearga mai prudent ca eu unul sunt satul de "acei" zmei care fac slalom printre masini pe Magheru . Sper ca nu am ofensat pe cineva .

Condoleante pentru familia indoliata .

P.S. poate ar fi bine sa cititi si asta , ca sa vedeti ce poate face teribilismul .

http://www.motociclism.ro/forum/Accident-L...m-h-t43962.html :) :blink:

Un motociclist de 25 de ani , din Arad , si-a pierdut viata , aseara, dupa orele 21``, inainte de intrarea din Arad . A fost acrosat de un autoturism marca Opel, al carui sofer nerabdator a vrut sa depaseasca coloana de masini care se formase insa fara a se asigura . Din sens opus venea motociclistul care a fost lovit in plin . In urma impactului , deosebit de puternic , motociclistul si-a pierdut viata , iar motocicleta a luat foc .

Un motociclist de 25 de ani , din Arad , si-a pierdut viata , aseara, dupa orele 21``, inainte de intrarea din Arad . A fost acrosat de un autoturism marca Opel, al carui sofer nerabdator a vrut sa depaseasca coloana de masini care se formase insa fara a se asigura . Din sens opus venea motociclistul care a fost lovit in plin . In urma impactului , deosebit de puternic , motociclistul si-a pierdut viata , iar motocicleta a luat foc .

85060[/snapback]

cine????

Am aflat cum s-a intamplat...

O colega de servici a vazut totul live!

Ea era prima in coloana oprita la trecerea de cale ferata fara bariera. Venea dinspre Vladimirescu spre Arad. In timp ce astepta trecerea trenului, motociclistul a depasit toata coloana oprita si s-a bagat in fata ei. buuun, trece trenul motociclistul trece de calea ferata si ii da blana... ea mi-a povestit ca in maxim 5 secunde ala depasise in mod cert suta la ora... Pe sensul celalalt un destept cu o Astra de bihor, s-a gandit ca ar fi cazul sa intoarca si el masina exact in momentul cand motociclistul venea din fata.. . Si a intors masina, motocicleta s-a izbit violent de astra, s-a rupt in 2 si a luat foc. Motociclistul a murit pe loc. A ars si o parte din astra.

Pe sofer il stiam, luni a descarcat la noi ceva marfa, maine trebuia sa mearga iar in cursa.

Din nou, neatentia soferilor combinata cu viteza motorului au facut inca o victima.. .

Odihneasca-se in pace!

Repet a mia oara: Mergeti fratilor mai ponderat!

chestia e ca ...cu cateva ore inainte..eram la o terasa cu niste prieteni...si l-am vazut pe baiat...in pantaloni scurti pe motor...si chiar am zis...."uite la asta cum merge pe motor"

p.s. am inteles de la un preten azi pe la scoala...ca o murit si soferu din opel.....?? nusth daca e adevarat

Edited by Calin325

chestia e ca ...cu cateva ore inainte..eram la o terasa cu niste prieteni...si l-am vazut pe baiat...in pantaloni scurti pe motor...si chiar am zis...."uite la asta cum merge pe motor"

p.s. am inteles de la un preten azi pe la scoala...ca o murit si soferu din opel.....?? nusth daca e adevarat

85116[/snapback]

din pacate nu o murit........ :blink:

Destiny.....................................................................

85406[/snapback]

Cred ca paco_wonderboy se referea la postul lui AR99RMS cu "din pacate nu o murit........ " cu referire la soferul masinii in care a intrat motociclistul.

Nici eu nu am inteles de ce a zis AR99RMS ca e pacat ca nu a murit si soferul de pe masina ....

Edited by paul