Jump to content

vand bmw 520d din 2001

katlin

Recommended Posts

deci imi vand e 39-ul ptr. a trece la ceva mai mare in gabarit(x5) Este din 2001, km 225000, eu o am de pe la 160000, n-are rost sa spun consumabile schimbate la timp,superintretinuta,bla bla... . PAREREA MEA ESTE CA O MASINA SE IA PE PROBE SI NU PE VORBE. pret 6800 fara negocieli, masina arata exact ca in poze, fara nici un defect exterior, mai putin la interior unde bancheta din fata este putin'roasa' pe o aripioara(cred ca stiti la ce ma refer,e din piele interiorul)

uitai sa pun pozele...

deci imi vand e 39-ul ptr. a trece la ceva mai mare in gabarit(x5) Este din 2001, km 225000, eu o am de pe la 160000, n-are rost sa spun consumabile schimbate la timp,superintretinuta,bla bla... . PAREREA MEA ESTE CA O MASINA SE IA PE PROBE SI NU PE VORBE. pret 6800 fara negocieli, masina arata exact ca in poze, fara nici un defect exterior, mai putin la interior unde bancheta din fata este putin'roasa' pe o aripioara(cred ca stiti la ce ma refer,e din piele interiorul)

uitai sa pun pozele...

m ar interesa poze cu interiorul te rog si poate stam de vorba mersi.

deci ca dotari,desi se vad in mare parte:dubluclimatronic,webasto,pilot,piele,bmw business cd, nu pot sa-mi dau seama daca are CT dar fuge al draqu desi multi zic ca e submotorizata, n-are rost sa enumar ce piese au fost schimbate caci cum am mai spus o masina se ia pe probe Scuze daca sunt pozele cam mari dar nu stiu cum e cu resiz-ul :)

• 3 months later...
deci o dai pe orice numai sa te scapi de ea... vroiai sa o inlocuiesti cu X5, acum o inlocuiesti cu orice SUV. :) ..

"fuge al draqu" :lol: , is convins

Nu mai am bani de x5, dupa cum vezi am avut un necaz(nu doresc la nimeni ce-am patit eu))

Stai linistit ca nu vreau sa scap de ea,m-am mutat la tara si de aia vreau ceva mai mare.

Daca nu o dau intr-o luna o retrag de la vanzare. Salut all!

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.