Jump to content

Viteza maxima E46 318i 1999

floxxx

Recommended Posts

am si eu un e46 tot 318i ,118 cp , cand am fost plecat din tara pe autostrada a mers tata cu 207-208km/h

eu cred ca trebuie sa stii si sa schimbi vitezele ca sa atinga viteza maxima ...daca gresesc sa ma corecteze cineva :) (nu cat este in bord ) dar pana in 230km/h ar trebui sa mearga...

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu pot sa cred ca ai mers cu 230 cu un 316, cel mai mult cu e46 316 am mers cu 170 si a trebuit ceva drum sa prind viteza aia. Masina e ok dar pentru mers linistit 100 - 120 , eu zic ca nu e facuta pentru viteze peste 160 , simti cum se chinuie motorul.

Exagerezi, man! Probabil e din cauza ca te-ai trecut la 320... :lol: Ma intreb tot la fel o sa zici daca treci la un motor si mai mare!? :) Daca de 316-le tau E46 ai tras de el ca sa ajungi la 170 si mai mult nu putea e clar ca problema era la masina ta. Eu mai merg uneori pe autostrada cu 180-200 si nu se simte nici motorul chinuit si nici vreo teama indusa de comportamentul masinii nu am... Intr-adevar nu atingi vitezele alea cat ai pocni din degete, insa nici cum exagereaza unii... :lol:

Edited by Bobo1987

Pai normal.. omul se invata cu masina. Si mie mi se pare a mea cam lenesa.. nu ma mai impresioneaza cu nimic acceleratiile.

Dar dupa ce am mers zilele trecute cu un A3 de 1.6 si 106 cai mi se pare racheta a mea.. urca de la 160 in sus mai repede decat urca A3-ul de la 100 si nu exagerez deloc..

Motorul poate nu-l simiti tu, dar la 180-200 e destul de chinuit.

am si eu un e46 tot 318i ,118 cp , cand am fost plecat din tara pe autostrada a mers tata cu 207-208km/h

eu cred ca trebuie sa stii si sa schimbi vitezele ca sa atinga viteza maxima ...daca gresesc sa ma corecteze cineva :) (nu cat este in bord ) dar pana in 230km/h ar trebui sa mearga...

Schimbatul vitezelor este pentru demaraj nu pentru viteza maxima.

Masina ta prinde viteza maxima din talon.

Eu am mers cu 200 si turometrul mai avea foarte putin pana ajungea la 6000 (unde incepe rosu-punctat). Cred ca ar fi mers pana cand acul imi arata 210, maxim 215. Binenteles viteza reala fiind cu 10-15 km mai mica. La 200 nu, dar la 160-180km/h mi se pare ca motorul se descurca fara prea mult stres. Edited by chriss

Pai normal.. omul se invata cu masina. Si mie mi se pare a mea cam lenesa.. nu ma mai impresioneaza cu nimic acceleratiile.

Dar dupa ce am mers zilele trecute cu un A3 de 1.6 si 106 cai mi se pare racheta a mea.. urca de la 160 in sus mai repede decat urca A3-ul de la 100 si nu exagerez deloc..

Motorul poate nu-l simiti tu, dar la 180-200 e destul de chinuit.

Asa este, o fi destul de chinuit, insa la viteza aia destul de chinuit este si motorul unui 320... :)

tare, eu ajung repejor la 230 cu 530D dar as da foc la masina dc. as vedea unu cu un 316 in spatele meu :))

si acuma sincer pt ce va trebuie atata viteza? avem noi cumva strazi pe unde sa zbori cu peste 200 ? nici nu vreau sa imi imaginez ce sensatie misto ai cu un e36 la 200 pe autostrada de o frana urgenta nici nu se pune problema ca dureaza vreo 5 minute pana te opresti :lol:

Sa inteleg ca la e39 nu pot fi aceleasi conditii? Sau e36 fiind masina veche este automat neingrijita? :)

Ba da, si pe E39 se poate intampla la fel.

Dupa parerea mea, sunt mai multe E36-uri neintretinute decat E39-uri.

In scurt timp, avand in vedere cat de mult au scazut preturile, si E39-urile vor deveni aproape la fel de neintretinute si forjate.

Sa inteleg ca la e39 nu pot fi aceleasi conditii? Sau e36 fiind masina veche este automat neingrijita? :)

Ba da, si pe E39 se poate intampla la fel.

Dupa parerea mea, sunt mai multe E36-uri neintretinute decat E39-uri.

In scurt timp, avand in vedere cat de mult au scazut preturile, si E39-urile vor deveni aproape la fel de neintretinute si forjate.

Mai toate marcile premium SH din Romania ajung in aceasi stare,nu numai masinile de 15 ani ci si alea de 3-4 ani;in general romanul are bani de masina dar nu si de intretinere iar dc mai are in plan sa o si vanda in nici un caz nu o sa bage bani in ea;e o regula deja!

In conditii ideale. :)

Dar cand pe E36 sunt pneuri foarte uzate si placute schimbate acum cateva generatii, situatia sta altfel.

Sa inteleg ca la e39 nu pot fi aceleasi conditii? Sau e36 fiind masina veche este automat neingrijita? :lol:

Avand in vedere ca un e36 il iei cu 1500 E nu o sa dai jumatate din pretul masinii pe niste anvelope noi, nu?

Unde ai gasit datele legate de distanta de franare? Nu pui un link, te rog?

Mai toate marcile premium SH din Romania ajung in aceasi stare,nu numai masinile de 15 ani ci si alea de 3-4 ani;in general romanul are bani de masina dar nu si de intretinere iar dc mai are in plan sa o si vanda in nici un caz nu o sa bage bani in ea;e o regula deja!

Corect.

Avand in vedere ca un e36 il iei cu 1500 E nu o sa dai jumatate din pretul masinii pe niste anvelope noi, nu?

Exista si E36 de 4000 euro, nu sunt toate niste cazane.

oricum eu zic ca nu are asa mare importanta care este viteza maxima pt ca noi nu avem sosele unde sa alergi cu masina.... cred ca mai important este in cat timp ajungi de la 0 la 200 de ex. nu domne ca am mers cu 220 dar mia trebuit vreo juma de ora sa ajung la aceea viteza

oricum eu zic ca nu are asa mare importanta care este viteza maxima pt ca noi nu avem sosele unde sa alergi cu masina.... cred ca mai important este in cat timp ajungi de la 0 la 200 de ex. nu domne ca am mers cu 220 dar mia trebuit vreo juma de ora sa ajung la aceea viteza

Aici este vorba de viteza maxima pe care o poate atinge acest model de bmw. Nu este vorba despre a te lauda cu ce viteza mergi.

ai eroare de kilometraj Poyut. La mine e limitat la 200 km /h chiar ma miram cand am incercat odata sa vad cum se comporta la viteza aia, la 180 a ajuns repede, de la 180 la 198 km/h (pe GPS) mai lent si acolo a murit, nu se mai accelera de loc desi mai aveam 1000 de RPM lejer pana la rosu, apoi am verificat pe net si am vazut ca are limitator la 200 km/h, alea fara ating 230..