Jump to content

M10 si programul BMW pana in 2010

330xi

Recommended Posts

M10 va fi o masina care va trece in productie, nu inseamna ca va arata chiar asa, ala e doar un photoshop, ca si E90 m3 arata SUPER agresiv in photoshop dar in realitate nu va fi chiar asa. Spun despre m10 chestia asta pt ca deja un club din sua care se ocupa cu achizitionarea de masini exotice si supersport, au facut deja un depozit pt m10. Dar pana atunci mai e.

Culmea e ca majoritatea care critica masinile scoase de bangle sunt exact cei care au bmw-urile din vechea generatie inainte sa vina bangle. Ma intreb de ce? Hmmm...raspunsul pluteste in aer parca, dar nu vreau sa ma pronunt. Eu sunt de parere ca toate creatiile lui bangle sunt absolut superbe si incununate de succes asa cum o arata de fapt cifrele de vanzari...singurul care nu ma atrage fenomenal de mult e X3, e ok dar nu sa mori dupa el. Pana acum chiar mi-au placut toate: Z4, E60, X5, chiar si E90 si m-am obisnuit deja cu spatele iar acum chiar mi se pare criminal de misto.

PS: Problema e ca la noi nici nu vezi un E90 (eu cel putin nu am vazut) ca lumea echipat si chiar imbunatait cu artificii de exterior. Jante de 18-19", pragrui, un eleron acolo discret,bari, arcuri samd...Pana acum am vazut numa E90uri motorizari cat de cat inferioare si ne-echipate corepunzator ca sa completeze lookul. Ceea ce poate duce usor la concluzii pripite.

mi se par copii ba la spate ba in fata si m10 ala urat,viine baatmaaaaaaaan :blink:

85212[/snapback]

M10 va fi o masina care va trece in productie, nu inseamna ca va arata chiar asa, ala e doar un photoshop, ca si E90 m3 arata SUPER agresiv in photoshop dar in realitate nu va fi chiar asa.

.....hmmm e o masinuta frumoasa ....ma repet dar acu ma gandesc ce prosteli sa mai dau sau ce afaceri de 2 luate cate X sa fac ca ma gandesc ca multi dintre noi vom avea doar o poza cu ea :blink:

asa ca eu zic sa nu o mai dam in batman si robin hood ca precis are inglobata o technologie de zile mari sub capota :)

servus