Jump to content

X6 vs. seria 6

slacker

163 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

aia este, soft close. nu imi era necesar dar asa s-a nimerit masina, preferam bluetooth si usb, asa o sa mai dau peste 1000-2 sa-i puna. exista kit retrofit, am pus la un 330d cabrio. asa este, romanii sunt rai si prosti sau invers respectand proritatea logica, nu au respect de sine si implicit pentru cei din jur, de acolo toate balacarelile si mahalaua care razbate de pe forumuri asa cum razbate din orice loc public din ro.

• 2 weeks later...

A spus cineva mai sus ca era buna si optiunea "nici una". Cam asa simt si eu nu stiu cu care sa votez personal nu pre i-mi par prea grozave nici una din ele. Poate asa sa trag spre M6.

Stiu ca se spune ca sunt mai mult de fite dar asta nu trebe' sa ne opreasac in alegerea unei masini. Nu conteaza ce zic aiurea altii. Depinde de gusturi.

Dar fara suparare pt cei care au masinile astea de nisa gen x6, seria 6 chiar si Z sunt gandite pt a fi de fite si pt cei cu bani care vor mereu un model nou chiar daca nu e cazul. Asa fac toate marile companii acum nu inseamna ca numai mafiotii, taranii si golanii au asa ceva. Daca omului i-i place modelul respectiv si are bani asta e nu trebe' sa se ghideze dupa ce cred altii.

Personal doar seria 6 E24 mi-a placut. Nu zic acum ca cele noi sunt rele dar nu intrec alte modele si noi nu ma tenteaza sa-mi iau asa ceva.

In concluzie aici NU VOTEZ.

@nightman: Seria 6 Âşi Seria Z sunt maÂşini doar de fiĂže?

FiĂžele Ăžin de proprietar, ele sunt doar niÂşte maÂşini sport.

Sunt mulĂži oameni care le cumpĂŁrĂŁ din pasiune sau din dorinĂža de a avea o maÂşinĂŁ sport.

ÂŞi sunt maÂşini foarte reuÂşite, mai ales seria 6 Âşi noul Z4.

@nightman: Seria 6 Âşi Seria Z sunt maÂşini doar de fiĂže?

FiĂžele Ăžin de proprietar, ele sunt doar niÂşte maÂşini sport.

Sunt mulĂži oameni care le cumpĂŁrĂŁ din pasiune sau din dorinĂža de a avea o maÂşinĂŁ sport.

ÂŞi sunt maÂşini foarte reuÂşite, mai ales seria 6 Âşi noul Z4.

Da ai si tu dreptate intr-un fel. Asa e daca i-ti place modelul nu conteaza ce zic altii.

N-am zis ca sunt urate. Doar ca pt mine nu vad care ar fi rostul sa am asa ceva.

Acum e o chestie de gusturi. Asta e.

• 4 years later...