Jump to content

Ce parere aveti de e36 cabrio?

Magic Johnny

Recommended Posts

Salut baieti. Am cautat dar nu am gasit nimic de e36 cabrio. De curand vroiam sa-mi schimb motorul la masina mea e36 compact, m-am interesat pe la rar si e foarte scump sa schimbi motorul. Multe modificari la masina+ ca tre sa faci toate modificarile la un service autorizat rar. In fine, m-am decis, vreau sa vand compactul si vreau sa-mi iau un e36 cabrio ca eu am panoramic la compact si ma atrage mai mult. Intrebarea mea este: ce parere aveti de e36 cabrio? Sunt bune? mai bune sunt cele coupe? ms

eu as merge pe coupe daca e vorba de e36, un cabrio are multe parti care se deterioreaza mai repede in timp: plafonul textil, sistemele de prindere, tapiteria, rezistenta scazuta a caroseriei la torsionare care daca mai e si ruginita..

pai eu cand imi cautam masina ma uitam si la cabrio care erau cu maxim 500e mai scumpe ... dar cand am vazuut ca o luneta din aia din plastic e 20 mil si m-am mai si uitat pe harta o data si mi-am adus aminte ca traiesc in romania, m-am lasat pagubas... Singura varianta ok era cu hardtop, dar nu e foarte practica ca niciodata nu stii cand incepe ploaia :))

pai eu cand imi cautam masina ma uitam si la cabrio care erau cu maxim 500e mai scumpe ... dar cand am vazuut ca o luneta din aia din plastic e 20 mil si m-am mai si uitat pe harta o data si mi-am adus aminte ca traiesc in romania, m-am lasat pagubas... Singura varianta ok era cu hardtop, dar nu e foarte practica ca niciodata nu stii cand incepe ploaia :lol: )

Asgaard esti tare tata. mor aici de ras. Opreste-te :)

pai nu am dreptate? eu m-am ales cu o zgarietura pe toata partea dreapta doar pentru ca imi spalasem masina, o ceruisem si imi degresasem jantele.... Ia imagineaza-ti cand vii si tu mandru cu cabrioletul tau stralucind asa vara in soare si o parchezi in fata blocului ca omul, Crezi ca un Dorel fan Gutzanu care sta el cu berea stejar la 2litrii si sparge seminte in fata scarii va rezista tentatiei de a-ti baga un cutit in ea? sau macar un chistoc aprins pe scaunele din fata, o cheie pe portiera,etc? asa de bun venit, gen sa o stapanesti sanatos

eu ma gandesc din ce in ce mai serios sa imi cumpar o prelata, desi e cam incomod sa ma fatai mereu cu ea(gen pune-o/ia-o) e mult mai sanatos pentru masina in conditiile in care o vopsire totala costa aproape 1000e, si in cateva luni e la fel de praf ca inainte

va trebui sa speli mereu masina inainte de a pune prelata, altfel o vei umple de zgarieturi si mai repede. cel mai sanatos e garajul, dar traind in romania nu toti avem ce ne trebuie...si nici educatie, eu m-am pomenit constant cu zgarieturi din pricina vecinilor care isi invata copiii unde sa se joace mai bine fotbal, sa se dea cu rolele si cu bicicletele =>in parcare, unde nu a scapat si nici nu va scapa vreo masina de mana lor

va trebui sa speli mereu masina inainte de a pune prelata, altfel o vei umple de zgarieturi si mai repede. cel mai sanatos e garajul, dar traind in romania nu toti avem ce ne trebuie...si nici educatie, eu m-am pomenit constant cu zgarieturi din pricina vecinilor care isi invata copiii unde sa se joace mai bine fotbal, sa se dea cu rolele si cu bicicletele =>in parcare, unde nu a scapat si nici nu va scapa vreo masina de mana lor

Romanii sunt vai de capul lor. Educatie inexistenta si invidie cat cuprinde

Magic Johnny, sincer eu zic sa renunti la idee, sunt prea multe riscuri si s-ar putea sa nu te bucuri de ea, si crede-ma ca ar fi pacat. Mai bine ia-ti un coupe. Cat despre e46 la 5000 ma abtin, mai bine un e36 cu motor cel putin de 2litrii si ceva dotari, decat un 316 sau 318 de la e46

PS: Ca idee pe mine motanul m-a dus aproape 6000e, bani la care puteam sa imi iau e46 fara sa ma agit prea mult

Edited by Asgaard

Magic Johnny, sincer eu zic sa renunti la idee, sunt prea multe riscuri si s-ar putea sa nu te bucuri de ea, si crede-ma ca ar fi pacat. Mai bine ia-ti un coupe. Cat despre e46 la 5000 ma abtin, mai bine un e36 cu motor cel putin de 2litrii si ceva dotari, decat un 316 sau 318 de la e46

PS: Ca idee pe mine motanul m-a dus aproape 6000e, bani la care puteam sa imi iau e46 fara sa ma agit prea mult

+1 la bani astia

pentru multe masini merita sa ai curte. garajul nu e asa bun iarna din cauza condensului (intri de la rece la cald), favorizeaza rugina astfel ca apare intr-un ritm rapid.

eu nu cred ca e mai nociv decat sa stea cu gheata imbibata in sare pe ea ,condens nu ai in garaj daca il ai ca la carte( cu ventilatie naturala sau artificiala), oricum preponderent afara ai bruma daca ati observat in diminetile de toamna, iarna . eu as da orice sa am garaj si curte pentru ca e cu totul alta viata pt masina

cunosc persoane care au patit-o, a iesit rugina in 3-4 ierni de stat in garaj. nu stiu cat de ventilate erau, dar cert e ca in garaj e mai cald si trecerea poate e prea brusca.

cel mai bine, conform multora e sa ai o copertina, sa nu o ninga, ploua, grindina si altele.