Jump to content

Recunoasteti masina ?

cosmos

Recommended Posts

Salut, sunt nou membru pe forumul vostru pentru ca vreau sa imi schimb masina cu un BMW. Momentan am gasit un e39 din 1999, 520i. I-am facut un test, si mai trebuie inca unul. Ceea ce am gasit, un radiator schimbat (prop spune ca s-a rupt o piesa de la el si nu a putut schimba decat totul), 2 injectoare baga mai multa benzina, martor airbag aprins (dar nu se vad urme ca airbagurile sa fie sarite). Masina are in mare parte vopseaua originala, in afara de o aripa fata si un spate (parti opuse).

Cu putin noroc, va rog frumos, daca recunoasteti masina si puteti sa imi dati mai multe info despre ea. Atasez niste poze.

Multumesc.

http://img36.imageshack.us/img36/2065/17119952.jpg

http://img9.imageshack.us/img9/3343/33932854.jpg

http://img21.imageshack.us/img21/9927/45061694.jpg

http://img32.imageshack.us/img32/8057/13817294.jpg

http://img401.imageshack.us/img401/253/53875591.jpg

http://img41.imageshack.us/img41/198/58549308.jpg

parerea mea ca KM nu sunt reali 160.000 sunt putini pentru un volan asa uzat. ce nu imi place la ea sunt stopurile boxele de sub luneta si MP3-uuuu care strica toata linia masinii. Daca are 2 injectoare care baga mai mult eu zic sa negociezi minim 600-700 euro din pretu ei sa iti poti schimba injectoarele

Eu am avut un e39/2000 cu 147.000 km reali.(masina a fost cumparta din RO de fostul proprietar, care imi e si bun prieten. Uzura pe volan nu aveam, dar schimbatorul de viteze era efectiv sters complet de vopsea, probabil de la transpiratia din palma...

Oricum ideea e ca nu se pot judeca km daca sunt reali sau ba doar dupa acea uzura de pe volan. Mai alez zona de volan uzata...poate fi de la un inel de ex... Trebuie urmarit interiorul, si daca prezinta si alte semne de uzura atunci se poate trage o concluzie.

Martorul de la airbeg poate avea mai multe cauze, mai mult sau mai putin costisitoare. Poate fi un banal cablaj de la vreo centura(asta costa undeva in jur de 15 euro fara manopera) sau poate fi senzorul de ocupare de la pasager(daca masina are asa ceva..., ceea ce implica multi bani si multa multa munca...). Pe o diagnoza iti spune exact din ce cauza e aprins. Daca e senzorul de la pasager , e un modul sub scaun care transforma semnalul din analog in digital, modul al carui soft poate fi "rescris" astfel incat sa dea mereu fie Ocupat, fie Liber, si eroarea va disparea.

Mp3-ul ala strica tot bordul, nu mai zic de boxele alea de ub luneta care arata oribil. Parere mea.

Edited by denti_marius

Eu am o masina cu 223 000 km si volanul meu e cam la jumatatea vietii fata de asta .... hai sa zic doar 25% mai putin uzat(poate sunt eu foarte atent si o ingrijesc excesiv ...). Calculul fa-l singur. :)

boxele de pe luneta sunt scarboase, nici cu stopurile nu te faci de rusine dar daca masina e buna micile detalii se pot remedia;) Bafta la cumparare

masina arata acceptabil dar sunt sigur ca nu are km aia dupa volanul ala are cel putin 250 de mi parerea mea

mai depinde si de pret uitate si tu pe siteurile care sunt anunturi cu masini si vezi in jurul carui pret se invarte

parerea mea mai scade cel putin 1000 de euro la ea sa schimbi si tu injectoarele , stopurile ca sunt urate rau si boxele de pe spate

trebuie pusa un pic la punct

bafta la cumparare sa ne zici si noua ce ai facut :)

Sunt cazuri in care nu-ti poti da seama dupa volan, schimbator etc.

Volanul de M ce l-am luat eu pentru pisica, a venit de pe un m3 din 1996 cu 216.000 de mile la bord, asa era si anuntul pe ebay, pozat volanul si bordul, si E PERFECT, nu e uzat, e in stare excelenta.

Depinde de sofer, altii il tin preponderent de sus, acolo vad ca apare cea mai mare uzura la volane, eu de exemplu, nu ating partea de sus cand conduc.

e46-le avea 96.000 km cand l-am adus, avea nuca de la schimbator VARZA, 100% de la transpiratie. ca la e36 era nuca originala si nu avea uzura deloc, insa a facut la mine fiindca eu conduc mult cu mana pe schimbator, altii deloc, nu poti stii ce, cum.

Sunt cazuri in care nu-ti poti da seama dupa volan, schimbator etc.

Volanul de M ce l-am luat eu pentru pisica, a venit de pe un m3 din 1996 cu 216.000 de mile la bord, asa era si anuntul pe ebay, pozat volanul si bordul, si E PERFECT, nu e uzat, e in stare excelenta.

Depinde de sofer, altii il tin preponderent de sus, acolo vad ca apare cea mai mare uzura la volane, eu de exemplu, nu ating partea de sus cand conduc.

e46-le avea 96.000 km cand l-am adus, avea nuca de la schimbator VARZA, 100% de la transpiratie. ca la e36 era nuca originala si nu avea uzura deloc, insa a facut la mine fiindca eu conduc mult cu mana pe schimbator, altii deloc, nu poti stii ce, cum.

sincer iti zic sunt persoana care ii transpira mainile am 2 bmw la scara un seria 3 manual si un seria 5 automat

amandoua au 160 de mii km la cea manuala sa uzat schimbatorul intradevar dar volanul la nici una dintre ele in halul ala

eu unu asa gandesc si ce motive ar fi avut sa schimbe volanu sa ii spuna motivele...

Guest poleposition

sincer, mi se pare varza masina aia...

-vopseaua e praf,

-emblema aia cojita,

-boxe tiganite sub luneta

-stopurile respingatoare de 3 lei,

-niste chestii rosii lipite pe bara spate,

-interiorul obosit rau,

-mp3 player-ul ala infiorator,

-jante groaznice,

-pare rupt ceva si atarna sub bara fata,

-capota cred ca e indoita in fata langa emblema....

-probleme tehnice,

-martori aprinsi in bord,

-injectoare defecte,

-piese schimbate pe motive dubioase.

e o masina care imi pare neingrijita si obosita.

Eu nu as lua asa ceva.

Edited by poleposition

• 4 weeks later...