Jump to content

PDC E39 SE POTRIVESTE LA E46

Recommended Posts

ciudat este ca desi dupa cod pe realoem nu se potrivesc , pusi unul langa celalalt senzorii sunt identici ....chair si mufa lor de prindere in bara este identica , clemele in lateralul senzorilor la fel .... nu cumva este o magarie de-a BMW sa oblige clientii sa cumpere numai de la ei :) Edited by edy1092

ciudat este ca desi dupa cod pe realoem nu se potrivesc , pusi unul langa celalalt senzorii sunt identici ....chair si mufa lor de prindere in bara este identica , clemele in lateralul senzorilor la fel .... nu cumva este o magarie de-a BMW sa oblige clientii sa cumpere numai de la ei :)

fa si tu proba si vezi daca sunt la fel nu vad de ce nu ar merge

ciudat este ca desi dupa cod pe realoem nu se potrivesc , pusi unul langa celalalt senzorii sunt identici ....chair si mufa lor de prindere in bara este identica , clemele in lateralul senzorilor la fel .... nu cumva este o magarie de-a BMW sa oblige clientii sa cumpere numai de la ei :)

fa si tu proba si vezi daca sunt la fel nu vad de ce nu ar merge

asa spunem si noi, practic fac acelasi lucru dar baiatul care vrea sa cumpere senzorii mei nu este din bucuresti si va trebuii sa rog pe cineva de pe forum, am inteles ca la e39 sunt fixati pe bandou si se poate face proba usor .....

Edited by edy1092

nu are importasnta culoarea dar ti-am spus ca nu se potrivesc , ce altceva mai vrei sa-ti spun? de culori am scris ca sa stiti care de ce masina sant.

Ai facut proba cu un senzor de E46 la un E39 si nu functioneaza ?la ce nu se potrivesc ?? vreau un raspuns concret nu aberatii, ma repet senzorul este absolut identic, dupa logica mea si a tuturor cand vezi 2 senzori identici te gandesti ca amandoi fac acelasi lucru si te mai gandesti ca este aberant sa nu functioneze pe modele de masini diferite ...

Edited by edy1092

nu are importasnta culoarea dar ti-am spus ca nu se potrivesc , ce altceva mai vrei sa-ti spun? de culori am scris ca sa stiti care de ce masina sant.

Ai facut proba cu un senzor de E46 la un E39 si nu functioneaza ?la ce nu se potrivesc ?? vreau un raspuns concret nu aberatii, ma repet senzorul este absolut identic, dupa logica mea si a tuturor cand vezi 2 senzori identici te gandesti ca amandoi fac acelasi lucru si te mai gandesti ca este aberant sa nu functioneze pe modele de masini diferite ...

unii vorbesc din balarii fara sa stie cum arata cred ca nici nu stie ce inseamna pdc :)

Nu se potrivesc, am incercat eu.

ai schimbat si mufele ? pin pe pin nu este functionabil senzorul pe E39 ? nu conteaza atat de mult daca intra sau nu intra in mufa de pe masina cat conteaza daca poate fii folosit pe unitatea centrala, parca o mufa imi vine sa cumpar de la reprezentanta decat sa dau 350 ron pe bucata de senzor nou si apoi sa constat ca difera doar un rahat de mot din plastic...NU ?

Edited by edy1092

Nu se potrivesc, am incercat eu.

ai schimbat si mufele ? pin pe pin nu este functionabil senzorul pe E39 ? nu conteaza atat de mult daca intra sau nu intra in mufa de pe masina cat conteaza daca poate fii folosit pe unitatea centrala, parca o mufa imi vine sa cumpar de la reprezentanta decat sa dau 350 ron pe bucata de senzor nou si apoi sa constat ca difera doar un rahat de mot din plastic...NU ?

Fa tu primul tigania asta si ne spui si noua, eu nu am avut aceasta placere :)

CONCLUZIA

Senzorul de parcare de E46 se poate folosii si la E39 si invers ...ESTE 100% COMPATIBIL ,

difera mufa de prindere care costa foarte putin si nici nu ar trebuii sa fie o problema daca exista putina ingeniozitate

Edited by edy1092

Pune si poze.

Pt ce man, nu trebuie mult creier, sunt 3 solutii ...mufa de pe senzor are 3 PINI ...

1- schimbi mufa de la bara spate cu una de E46 (costa infim)

2- scoti mufa de la bara spate si raman 3 pini pe care ii introduci in cei 3 pini de la senzor ....

3- singura diferenta este ca mufa de pe senzor de la E39 are la un colt un adaos de plastic iar mufa de pe senzor de pe E46 are un adaos de plastic pe mijloc ...se pileste foarte repede cu o pila fina si intra mufa fara stres si probleme ....acolo in spatele barii chiar nu trage nimeni de mufa si nici nu exista posibilitatea sa iasa vreodata mufa din senzor. Clemele de pe senzor de prindere in bara sunt identice ....

BMW doar a schimbat locul de prindere a mufei din senzor sa schimbe pretul senzorului, pe vremea cand era E39 sunt mai mult ca sigur ca si preturile erau mai scumpe la componente decat la E46, nu sunt prosti , trebuie sa faca bani din orice :)

Edited by edy1092