Jump to content

perdelute E39

blackie

Recommended Posts

Stie cineva daca se pot pune perdelute la un E39 (2001) si cam cat ar costa? In primul rand as vrea pentru luneta ca e cam nasol acum vara,plus alea laterale ... Si cine se pricepe la pus asa ceva? e bataie mare de cap? trebuie date gauri si faze de astea ? :blink:

mersi

eu personal am cumparat o perdea mare pt luneata si doua mai mici ( negre ) cu sistem de prindere cu ventuze si pot sa-ti spun ca vara trecuta am fost multumit;nu am vrut sa aduc alte modificari masinii care cine stie ce neplaceri mi-ar fi adus...e o solutie super ieftina dar buna

eu personal am cumparat o perdea mare pt luneata si doua mai mici ( negre ) cu sistem de prindere cu ventuze si pot sa-ti spun ca vara trecuta am fost multumit;nu am vrut sa aduc alte modificari masinii care cine stie ce neplaceri mi-ar fi adus...e o solutie super ieftina dar buna

85072[/snapback]

salutare......se mai invart rotile momo????? daca nu ti le plac iti fac buyback :blink:

legat de perdelutze ar fi frumos sa gasesti niste panouri la vreun schrot si sa iti pui electrice....ca manele cu ventuze arata .....penal!!!!!

Acuma pe cuvantu meu.... Ajuta la ceva perdelutzele astea?

Eu cred ca le-as da jos instant daca as avea pe masina. Nu-mi place deloc cum arata. Imi dau senzatia ca mai lipseste in masina o cabina de dush si gata, ai garsoniera confort III.

LE: si un mileu peste navi.

Edited by agricultoru

salutare......se mai invart rotile momo????? daca nu ti le plac iti fac buyback :)

legat de perdelutze ar fi frumos sa gasesti niste panouri la vreun schrot si sa iti pui electrice....ca manele cu ventuze arata .....penal!!!!!

85073[/snapback]

se invart,se invart prin gropile din Bucuresti :blink: :) :) ,vineri merg sa pun inele de alea pe bord ... tu esti multumit de ale tale? le iau tot de la aia de la proxenon ... cat despre perdelute eram doar asa interesat ca nu e musai acum urgent,am vrut sa pun folie dar tot mai multi se plang de ea asa ca am renuntat ...

85072[/snapback]

de unde le-ai luat ?

se invart,se invart prin gropile din Bucuresti  :blink:  :)  :) ,vineri merg sa pun inele de alea pe bord ... tu esti multumit de ale tale? le iau tot de la aia de la proxenon ... cat despre perdelute eram doar asa interesat ca nu e musai acum urgent,am vrut sa pun folie dar tot mai multi se plang de ea asa ca am renuntat ...

85085[/snapback]

sunt foarte multumit.....ma rog metaforic ca mare kkt nu e doar schimba putin lookul si sincer aia imi place doar sa ai grija ca e futere cand le montezi....cel mai bine dute la ei sa le si monteze :)

sunt foarte multumit.....ma rog metaforic ca mare kkt nu e doar schimba putin lookul si sincer aia imi place doar sa ai grija ca e futere cand le montezi....cel mai bine dute la ei sa le si monteze :)

85211[/snapback]

ok boss mersi mult,merg maine la Sorin ala de la Bucuresti,a zis ca le monteaza el si iti spun cum sunt...dar spune-mi de unde fac rost de un eleron de ala subtire de vine pe portbagaj? ai vazut ca e39-ul meu nu prea avea nmk pe el cand am luat jantele Momo si acum am zis ca vreau sa lucrez putin la aspect de aceea am intrebat si de perdelutze dar intre timp am renuntat la ele,tu ce ai sugera sa mai pun pe el dar fara sa il "aglomerez" prea tare? al tau mi-a placut mult cand l-am vazut dar deh..........nu toata lumea poate :) :blink: :)

ok boss mersi mult,merg maine la Sorin ala de la Bucuresti,a zis ca le monteaza el si iti spun cum sunt...dar spune-mi de unde fac rost de un eleron de ala subtire de vine pe portbagaj? ai vazut ca e39-ul meu nu prea avea nmk pe el cand am luat jantele Momo si acum am zis ca vreau sa lucrez putin la aspect de aceea am intrebat si de perdelutze dar intre timp am renuntat la ele,tu ce ai sugera sa mai pun pe el dar fara sa il "aglomerez" prea tare? al tau mi-a placut mult cand l-am vazut dar deh..........nu toata lumea poate  :)  :)  :)

85226[/snapback]

al meu e inca in lucru... :blink:

vezi poate o superi pe nevasta cu investitiile astea in tuning....ca astea is one way.....nu mai te intalnesti cu banii bagati :D

asa ca tre sa te gandesti asa 1 eleron masina= 1 parfum nevasta........ :bounce:

cat despre ce sa mai pui pe el......un pachet M nu ar fi rau....ca eleronul ala mic nu face primavara :D

las ca o sa vezi poze cu al meu.....mai vreo 3 saptamani si postez poze cu before and after