Jump to content

Probleme geamuri e92

Recommended Posts

Deci e vb de masina mea ... acum vreo 2 saptamani si putin, intr'o duminica cand m'am suit in masina nu mai aveam nici o setare cum era in idrive si in masina ... in fine setez eu treburile din nou si da'i bataie ...

din momentul ala m'am trezit de cateva ori ba cu un geam, ba cu altul deschis - masina fiind inchisa. Gaseam geamurile deschise cand ma intorceam la masina ... sa'mi stea inima. Noroc ca eu nu las nimic in masina - in afara de incarcatorul de la telefon si un pachet de servetele nimic vizibil/accesibil...

Dupa vreo 2-3-4 patanii d'astea, la interval de cateva zile se intampla descui usile si cand deschid usa se lasa geamul pana la jumatate ... Am dus'o la MHS s'a verificat nu sunt erori, s'a resoftat ...

Am luat masina - nu mai gasesc geamurile deschise, insa patesc faza cu deschisul geamurilor pana la jumatate sau jos chiar daca ploua, e frig sau e cald sau sta masina in garaj.

Chiar azi am patit'o de vreo 5 ori - cand deschid usa mi se lasa geamul/urile ... Azi dimineata, erau vreo 23 de grade mie mi s'a lasat pana lajumate si geamul din dreapta ( cand a deschis sotia usa ) s'a lasat detot ...

Cand inchid usile, geamurile se ridica din nou pana sus ...

La coupe cand deschizi usa se lasa 1cm geamul de sub cheder ... si cand inchizi se ridica la loc in cheder - ma gandesc ca nu cumva geamurile nu'si dau seama cat sa coboare si inloc de 1cm sa nu care cumva sa coboare pana la jumatate sau pana jos ....

A mai patit cineva asa ceva ?? Aveti idee ce ar putea fi ... Intre timp saptamana viitoare o duc din nou la MHS sa vedem poate apare totusi ceva ...

se intampla cumva cand e foarte foarte cald afara ?? caci de la MHS mi s'a zis ca exista chestia asta ca o metoda de aerisire mai rapida a habitaclului ... dar, era ok daca se deschidea geamul cand descuiam masina si nu cand deschideam usa ... oricum mare branza nu cred ca se intampla ca se lasa geamul - oricum se deschide usa

se intampla cumva cand e foarte foarte cald afara ?? caci de la MHS mi s'a zis ca exista chestia asta ca o metoda de aerisire mai rapida a habitaclului ... dar, era ok daca se deschidea geamul cand descuiam masina si nu cand deschideam usa ... oricum mare branza nu cred ca se intampla ca se lasa geamul - oricum se deschide usa

normal ar fi sa se poata resofta doar modulul de la geamuri!!!in sensul ca ar trebui reinvatat care este rolul lui...dar daca zici ca au facut resoftare...se poate sa fie bulit....mai incearca si in alta parte o resoftare...

de la MHS mi s'a zis ca exista chestia asta ca o metoda de aerisire mai rapida a habitaclului ...

:) sincer nu m-am putut abtine sa nu trag 3 hohote de ras cand am citit asta

parca @exxe a mai patit asa si stie despre ce e vb, asteapta sa intre si poate vede topicul asta si isi da cu parerea.. sau da-i un PM

Guest poleposition

Aia de la MHS sunt niste incompetenti, iar eu personal ii suspectez si de imbecilitate genetica.

Nu mai refac lista cu ineptii si cretinisme, date ca si explicatii profesioniste de labagii de acolo si nici nu mai aduc in discutie cum nu au rezolvat nici una din problemele mele la E60, si cum de fapt le-au agravat.

Mai bine te duci la un service gen "LA MITICA", ai mai multe sanse sa rezolvi acolo decat la avortonii aia incompetenti.

Aia de la MHS sunt niste incompetenti, iar eu personal ii suspectez si de imbecilitate genetica.

Nu mai refac lista cu ineptii si cretinisme, date ca si explicatii profesioniste de labagii de acolo si nici nu mai aduc in discutie cum nu au rezolvat nici una din problemele mele la E60, si cum de fapt le-au agravat.

Mai bine te duci la un service gen "LA MITICA", ai mai multe sanse sa rezolvi acolo decat la avortonii aia incompetenti.

:)

sunt destiu de multi mecanici care sunt mult mai bine pregatiti ca si cei din reprezentante, si sunt motivati de alte aspecte!!!

eu am fost multumit mereu de MHS, si la nea mitica nu am de ce sa ma duc .... 1. am garantie 2. la asemenea problema chiar nu cred ca hopa mitica face minuni ... daca e vreun modul ceva nu cred ca poate nea mitica sa'mi programeze cu HC-ul lui modulul respectiv ...

deocamdata astept ....... in septembrie plec in franta si trec si prin germania .... la o adica ..

eu te cred pole, dar ce sa mai zic ... pacat ca totusi tu ai un M si la un M nu te gandesti la probleme :)

am vazut ca programul lor de diagnoza este foarte ok, cel putin asa am vazut in austria .... doar citesti pe monitor si faci click - click ... si el te intreaba .... ai verificat nu stiu ce contact sau senzor ? e ok ? atunci incearca sa cauti eroarea mai departe.... verifica cablajul .... e ok cablajul ? vezi ca nu cumva nu stiu ce alta componenta e arsa/infundata/ etc .... deci pt o mare parte din probleme cred ca se pot rezolva usor unele ....

la mine la oglinzi .... ce naiba sa mai zic ....

Edited by oSerX

Dupa vreo 2-3-4 patanii d'astea, la interval de cateva zile se intampla descui usile si cand deschid usa se lasa geamul pana la jumatate ... Am dus'o la MHS s'a verificat nu sunt erori, s'a resoftat ...

Asta este o optiune inteligenta :) Daca apesi de 2 ori butonul de deschidere de la cheie, geamul se lasa la jumatate. Cand apesi doar o data, nu se lasa geamul.

din momentul ala m'am trezit de cateva ori ba cu un geam, ba cu altul deschis - masina fiind inchisa. Gaseam geamurile deschise cand ma intorceam la masina ... sa'mi stea inima.

Asta mi s-a intamplat si mie in parcare la Carrefour. Cand m-am intors din market aveam geamul din dreapta complet deschis. De atunci nu am mai avut beleaua asta, nu stiu ce poate fi.

@exxe - multam fain pt informatia cu cheia care daca e apasata de doua ori lasa geamurile la jumatate. am mai observat azi ca si daca deschizi usa si nu prea ai loc de intrat in masina ( in caz ca a parcat cineva langa tine - usile fiind lungi ) .... mai apesi odata pe butonul de deschidere si geamurile se lasa cam la 1/3 si permite un acces mai lejer in masina....

legat de faza cu gasitul geamurilor deschise - dupa resoftare nu am mai avut probleme..... deci sunt happy :)

inca odata, multumesc frumos !

am mai observat azi ca si daca deschizi usa si nu prea ai loc de intrat in masina ( in caz ca a parcat cineva langa tine - usile fiind lungi ) .... mai apesi odata pe butonul de deschidere si geamurile se lasa cam la 1/3 si permite un acces mai lejer in masina....

Interesant mod au gasit BMW de a rezolva aceasta problema, aceasi neplacere o am eu la E46 din cauza usilor lungi trebuie sa fac balet uneori sa pot intra in masina dar de cele mai multe ori imi deschid geamurile inainte, tot din aceasta cauza am si facut topic pe forum ca-mi raman gemuletele mici din spate deschise,

Apropo la E92 se deschid pe spate tot in lateral ? cand inchizi masina din cheie sa inchid si cele de pe spate ?

.... mai apesi odata pe butonul de deschidere si geamurile se lasa cam la 1/3 si permite un acces mai lejer in masina....

Nu prea inteleg..Intrii pe geam?

Apropo la E92 se deschid pe spate tot in lateral ? cand inchizi masina din cheie sa inchid si cele de pe spate ?

Nu se deschid deloc in spate,cel putin la mine :)

este vorba despre pachetul de confort...apesi de 2 ori pe deschidere sa se deschida geamul pana la jumatate cand , de exemplu parchezi masina intr-un loc foarte ingust unde nu ai loc sa deschizi usa cat trebuie ca sa iesi lejer...acum ,cum a mai zis cineva mai sus , probabil ca trebuie reprogramat modulul respectiv....bafta..

PS: si eu m-am speriat cand am apasat de 2 ori pe deschidere....ce ti-e si cu tehnologia asta !

pe spate nu se deschide nici un geam la nici un e92 ...

oricum faza asta cu apasatu de 2 ori e chiar tare ... merita atentie ... chiar ieri am folosit'o cu succes cand mi'a cam blocat usa cineva si trebuie sa ma strecor ca o pisica ... si uite asa mi'am adus aminte de acest feature si am mai apasat inca odata pe cheie si s'a lasat geamul si am intrat usurel :)

@alexandru83 - ai vazut cand parcheaza cineva langa tine si nu prea poti sa deschizi usa ... ( eu tineam apasat pe butonul de deschidere pt a lasa geamurile jos ) - bmw, insa au implementat feature-ul asta prin care, daca mai apesi o data pe butonul de deschidere masina - chiar daca ai usa deschisa sau urmeaza sa o deschizi - in momentul in care deschizi usa - geamul se lasa cam la 1/3 din inaltimea lui si permite sa te strecori mai usor in masina ... ai vazut si tu ca geamul e inclinat spre masina si daca nu poti deschide usa mult iti e destul de greu sa te curbezi intre geam si masina ca sa poti intra ...

Edited by oSerX

... ai vazut si tu ca geamul e inclinat spre masina si daca nu poti deschide usa mult iti e destul de greu sa te curbezi intre geam si masina ca sa poti intra ...

Asta imi scapa... :lol:

Are dreptate , nu stiu cum iese sau intra in coupe un gras de 90-150 kg :) , eu am 75 kg si trebuie sa deschid geamul sa pot iesii ( din aceasta cauza in parcari vedeti coupe parcate pe 2 locuri de parcare, eu cel putin am remarcat asta cam peste tot )

Edited by edy1092