Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

navi e39

ovidiuraula

Recommended Posts

va salut am o intrebare cine stie sa mi spuna daca am navi mare pe masina cu caseta si nu am magazie de tidiuri merge sa ascult muzica din sitemul de navi sa nu radeti de mine dar maine imi ajunge masina si nu prea ma pricep la sistemul asta si unde as putea gasi cd cu navigatie pt el multumesc.

• 6 months later...
salut...am si eu o intrebare pt cine stie...m-am gandit sa-mi cumpar un ecran de navigatie 16:9 pt e39 si-o magazie de cd-uri...intrebarea este daca montez acestea 2 pe masina o sa-mi mearga sa ascult cd-uri?eu am avut inainte un casetofon original bmw cu cd pe care l-am dat jos acum avand un dvd pioneer dar vreau sa revin la o chestie STOCk de accea m-am gandit la navigatia aceasta mai ales c-am o ocazie sa mi-o cumpar dar vreau sa stiu daca merge numai cu ecranul si cu magazia de cd-uri ca unii zic ca merge altii ca nu merge si ca-mi trebuiesc toate modulele mai ales ca n-am avut navigatie pe masina din fabrica ci casetofon cu cd...merci anticipat!!!

Poti asculta muzica de la radio, de pe caseta sau poti folosi o caseta adaptoare pentru a conecta un mp3 player sau un telefon si sa asculti melodiile de pe ele.

Si pentru calitate maxima, cumpara o magazie de cd-uri.

multumesc de raspuns

Daca are navi mare stiam ca trebuia sa fie dotata si cu magazie de cd-uri,daca gresesc imi cer scuze.

Mi se pare putin ciudat,an 2003 cu navi si fara magazie :)

Nu are navigaţie, vrea să-şi cumpere doar un ecran şi o magazie.

salut...am si eu o intrebare pt cine stie...m-am gandit sa-mi cumpar un ecran de navigatie 16:9 pt e39 si-o magazie de cd-uri...intrebarea este daca montez acestea 2 pe masina o sa-mi mearga sa ascult cd-uri?eu am avut inainte un casetofon original bmw cu cd pe care l-am dat jos acum avand un dvd pioneer dar vreau sa revin la o chestie STOCk de accea m-am gandit la navigatia aceasta mai ales c-am o ocazie sa mi-o cumpar dar vreau sa stiu daca merge numai cu ecranul si cu magazia de cd-uri ca unii zic ca merge altii ca nu merge si ca-mi trebuiesc toate modulele mai ales ca n-am avut navigatie pe masina din fabrica ci casetofon cu cd...merci anticipat!!!

Nu este suficient doar ecranul, ai nevoie şi de modulul audio care vine cu navigaţia, plus cablaje.

Edited by Ciupanezu

deci sa inteleg ca am nevoie de ecran...modul audio(adica modulul de navigatie)si magazie de cd-uri ? n-am nevoie de modulul fm..magazie de cd-uri si ecran?ca asa imi mai zisese cineva...nici nu stiu ce sa mai cred...ca voiam sa fac cumva sa nu-mi iau toate toate modulele ca n-am inca toti banii voiam sa-mi iau strictul necesar pt a putea folosi cd-urile si a asculta melodiile de pe acestea...

• 8 months later...
salut baieti...am si eu o intrebare...am un 530d e39 din 2003....si vreau sa.mipun un subwoofer....si as vrea sa stiu daca navigatia mea ( 16:9 ) are iesire RC si suporta o alta linie audio ... ma refer la faptu ca vreau sa schimb toate difuzoarele din masina si sa adaug ... un subwoofer + amplificator + condensator