Jump to content

instalatie electrica

Recommended Posts

dand jos scaunele la e36-le meu am gasit sub cel din dreapta niste fire si mufe care duceau nicaieri :lol:

in cutiuta asta ar trebui sa intre o mufa cu cele trei fire...problema este ca nu mai exista mufa si nu stiu unde duce fiecare fir

http://i32.tinypic.com/n1xqat.jpg

http://i31.tinypic.com/2mmd079.jpg

va rog sa va uitati la voi sub scaun si sa-mi spuneti si mie cum trebuie sa le leg (ex: maro in dreapta...mov pe mijloc ...etc ), si sa-mi spuneti ce rol are cutiuta aceea :lol:

de asemenea am mai gasit o mufa galbena ca nu duce nicaieri...nu are pereche

http://i25.tinypic.com/2ro5c1z.jpg

asta vine de la acel cilindru metalic pe care e prinsa centura ....unde ar trebui sa intre acea mufa...si are vreo legatura cu airbagul cumva ? :)

multumesc anticipat :)

Edited by laurjianu

multumesc mult :lol: chiar voiam neaparat sa rezolv problema pt ca eu sunt cel care sta pe scaunul din dreapta (cel putin inca 2 ani pana iau permisul) si in caz de ceva prefer sa mi se deschida airbagul :)

ca sa nu mai deschid un topic vreau sa va mai intreb ceva:

dupa ~20 min de mers nu mai imi functioneaza trapa si geamurile electrice ...trebuie sa deschid si sa inchid una dintre usi si nu mai am probleme pt inca 20 min

care e motivul ?...probleme la fire sau trebuie sa schimb unitatea aceea din spatele torpedoului :lol:

multumesc

Incearca sa scoti borna de la baterie si sao pui la loc dupa cateva secunde sau scoate modulu ala mare afara si scutural umpic dak nu isi revine cand scot bateria. Eu am avut un E46 la reparat ca nu ii mai dadea semnal la pompa de spalat parbrizu si dupa ce am scos modulu si-a revenit

Probabil ca raman cuplati relele nu am gasit explicatia. Dak nu se rezolva nici asa yo zic sa incerci cu altu ca sa nu dai bani aproasta pe altu.

Bafta .... dak mai ai probleme cu instalatia electrica nu ezita sa intrebi

am rezolvat cu SBE :lol: am reconditionat mufa veche ...multumesc alex pt pozitia pinilor :)

in legatura cu geamurile , e foarte ciudat

ma urc in masina...functioneaza si cu usile inchise si cu ele deschise aprox 20 min...dupa aceea pauza :lol: daca deschid una dintre usile din fata isi revin, ca si cand s-ar restarta

maine decuplez una din borne sa vad daca are vreun efect...si dau jos si modulul de geamuri sa ma uit la el , desi ma tem ca nu am ce sa-i fac ca e plin de cipuri

cel mai bine ar fi sa incerc cu un modul de la alt e36 ca n-as vrea sa stric banii pe unu si sa nu rezolv nimic

apropo: aveti idee cat costa unul sh ?

multumesc mult :lol: chiar voiam neaparat sa rezolv problema pt ca eu sunt cel care sta pe scaunul din dreapta (cel putin inca 2 ani pana iau permisul) si in caz de ceva prefer sa mi se deschida airbagul :)

ca sa nu mai deschid un topic vreau sa va mai intreb ceva:

dupa ~20 min de mers nu mai imi functioneaza trapa si geamurile electrice ...trebuie sa deschid si sa inchid una dintre usi si nu mai am probleme pt inca 20 min

care e motivul ?...probleme la fire sau trebuie sa schimb unitatea aceea din spatele torpedoului :lol:

multumesc

Edited by ziemenz

am scos borna si am pus-o la loc ...problema cu geamurile persista

si isi revin numai daca deschid usa stanga fata...daca o deschid pe cea din dreapta nu ajuta la nimic

si in plus nu se mai sting nici plafonierele de cand am scos borna :lol:

am masurat continuitatea firelor de la intrerupatorul usii pana la mufa modulului si sunt ok , nu mai am nici o idee :)

este cineva din timisoara care poate sa-mi imprumute un modul ?