Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

Chei E46

RazvanR

Recommended Posts

Am doua chei la masina, una merge da cam de aproape si cealalta deloc! Am fost la BMW si mi-au spus ca pe cea care nu merge pot sa o arunc pentru ca numai are baterie si ca trebuie s imi comand alta care costa 900 RON!Eu ma gandeam ca a 2 a nu e activata,cum o activez sau pot cumva sa schimb bateriile la amndoua sau s fie o metoda mai ieftina s rezolv treaba asta!Multumesc!

te sui in masina la volan

inchizi usa

bagi cheia in contact si o invarti pana in prima pozitie(nu pe contact)

apesi butonu de incuiere si il tii apasat

cu butonu apasat intorci cheia inapoi si o scoti

apesi butonu de descuiere de 3 ori si masina ar trebui sa incuie si sa descuie usile

gata....

daca vrei sa-ti mearga si a doua cheie tre sa faci ultimul pas si cu ea, dar sa nu treaca 30 de secunde de la initializarea primei chei

Baaaftaaaa!!!!

da nici 900 de ron nu cred ca e kktu ala de acumulator... o placa de baza mai ieftina de PC costa 150 ron si are acumulator de ala pe ea, poate se potriveste, sau poate gasesti una defecta si iei acumulatorul!

ia fa o miscare si fa 2-3 poze la acumulatoru ala al tau sa fac niste sapaturi... poate iti gasesc pe vreo placa de baza, la vreo 500 de ron(glumesc evident)

Acum plec la drum lung si o sa incerc ambele variante!va anunt pe maine care cum merge treaba!Mersi, dar cam cat ar trebui sa tin apasat pe inchidere!?MS

Prima cheie mergea,dar trebuia s apas tare si cam din aproape(5m),a 2 vreau s o activez!In caz ca nu merge pot sa schimb cumva bateria sau imi trebuie o noua cheie!?Mersi

Daca nu merge procedura spusa de rhaziel(la mine nu a mers) incearca asa : intri in masina, inchizi toate usile pui contact pe prima pozitie de 5 ori, scoti cheia, apesi si tii apasat inchidere apoi apesi deschidere de 3 ori si dai drumul al inchidere, daca procedura a fost ok masina se inchide si se deschide si clipesc avariile, inainte sa faci asta mergi putin cu cheia nefunctionala in contact sa se incarce putin.

dati informatii eronate,se apasa butonul de deschis si se tine apasat ,apoi se apasa butonul de inchis de 3 ori,apoi se elibereaza butonul de deschis!

in legatura cu cheia eu am ascultat sfatul lui Ciupanezu si am cumparat o cheie diamant din cora militari de la silca key ,am taiat cheia originala,am cumparat de la panasonic acumulator vl2020 si am pus cipul in cheia noua!cost total,120 ron cheia,60 ron acumulatorul!

Edited by wizard

dati informatii eronate,se apasa butonul de deschis si se tine apasat ,apoi se apasa butonul de inchis de 3 ori,apoi se elibereaza butonul de deschis!

in legatura cu cheia eu am ascultat sfatul lui Ciupanezu si am cumparat o cheie diamant din cora militari de la silca key ,am taiat cheia originala,am cumparat de la panasonic acumulator vl2020 si am pus cipul in cheia noua!cost total,120 ron cheia,60 ron acumulatorul!

Bine ca ne-ai luminat tu :) intr-adevar trebuie tinut apasat butonul deschis si apasat cel de inchidere de 3 ori.

imi cer scuze... am scris eu invers!

Am facut vreo 300 km si nu vad nici o schimbare!Masina e din martie 2000 320d!

S vad daca am inteles bine,inchid usile, pun cheia pe prima treapta de la contact,tin apasat pe butonu deschis cat timp?Cnuand scot din contact apas si butonu inchis de 3 ori in timp ce tin apasat pe butonul deschis?S=au?Ca au fost prea multe indicatii?

Eu sunt din TM,merge sa o comand pe E-bay?daca da imi dati pls linku!Mersi!A, pana acu n-a mers nimic:))!

apesi butonu de descuiere si il tii apasat

cu butonu apasat intorci cheia inapoi si o scoti cu butonul apasat

tinand butonul de descuiere apasat, apesi butonu de incuiere de 3 ori si masina ar trebui sa incuie si sa descuie usile

Edited by Rhaziel

respecta pasii aia si trebuie sa-ti mearga neaparat

obligatoriu tre sa inchizi usa(toate usile) si dupa aia sa incepi procedura

apesi butonu de descuiere si il tii apasat

tinand butonul apasat intorci cheia inapoi si o scoti (inca tii apasat butonu)

tinand butonul de descuiere apasat, apesi butonu de incuiere de 3 ori(nu foarte repede) si masina ar trebui sa incuie si sa descuie usile

apoi, fara sa treaca 30 de secunde tii apasat butonu de descuiat si apesi ala de incuiat de trei ori la a doua cheie sa o memoreze si p-aia

Edited by Rhaziel

A mers, tot la care mergea si inainte, a 2 a trebuia bagata iar in contact pana in 30 s ca sa mearga sau fara contact!Am incercat ambele si nu merge!Cred k o mai folosesc sa o incarc si daca nu merge asta e,pacat de ea ca nu era folosita aproape deloc, cred ca e gata acumulatorul la ea!Daca poate s imi spuna cineva cum sa schimba acumulatorul,unde s fac comanda si restu as fi recunoscator!Inca odata , mersi!:)

Edited by Rhaziel

Mah, cu cheia care nu mergea am incercat si tot n-a mers, am pus cheia a buna care mergea si am dezactivato:))))!!Inapoi numai pot s o activez, nush ce kkt am facut!!Help:)))

Exact asa am patit si eu, incearca cum ti-am spus eu : contact pe prima pozitie de 5 ori, scoti cheia, apesi si tii apasat deschis de apesi de 3 ori inchis.