Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

problema geam e36 compact

Recommended Posts

salutare, am o problema cu geamul dreapta fata la un e36 compact din 95 ... l-am deschis in iarna si a sarit geamul de pe suportul metalic in forma de u care face legatura cu macaraua. efectiv piesa metalica pe care sta geamul. acolo am vazut ca avea ceva clema de plastic mica neagra care tinea cumva strans geamu intre metal, si mai avea si un fel de lipici. stie cineva cum pot repara asta, ca la reprezentanta la bmw au zis ca geamu vine din fabrica cu prinderile pe el si ca nu au cu ce sa il repare :) ...am fost si prin magazine sa caut piesa respectiva si nici ei nu stiu....pe realoem nu am gasit piesa niciunde :lol:....sau ceva lipici care sa tine sticla de metal....

sper ca nu am facut un topic nou degeaba,,,,da nu am reusit sa gasesc pe forum ceva de genu.tnks

da...problema cu clemele albe..pivoti...sau nush cum se numesc e mai intalnita. dar la mine a sarit partea metalica de pe geam direct, clema e in stare perfecta... am incercat cu silicon sa lipesc geamu de metal...da a tinut doar o saptamana :)

Daca aveti e36 asta e piesa cu care aveti probleme, cod: 51321938884 web: http://www.allproducts.com/traffic/sheng-m...ts_plastic.html. De obicei crapa plasticul, sau cade agrafa aia de siguranta si iese dupa sina.

Un prieten tot la fel iarna ... i-a inghetat geamul si cand a vrut sa-l dea jos direct a pocnit si a cazut in usa, pana la urma am schimgat clema cu una SH si merge binisor.

Daca aveti e36 asta e piesa cu care aveti probleme, cod: 51321938884 web: http://www.allproducts.com/traffic/sheng-m...ts_plastic.html. De obicei crapa plasticul, sau cade agrafa aia de siguranta si iese dupa sina.

Un prieten tot la fel iarna ... i-a inghetat geamul si cand a vrut sa-l dea jos direct a pocnit si a cazut in usa, pana la urma am schimgat clema cu una SH si merge binisor.

da,,,in general asta e problema da la mine a sarit sticla din partea metalica pe care sta, in care intra piesa asta.... am luat ceva silicon pt geamuri, sper sa tina

• 2 years later...

da,,,in general asta e problema da la mine a sarit sticla din partea metalica pe care sta, in care intra piesa asta.... am luat ceva silicon pt geamuri, sper sa tina

eu am o problema cu geamul din dreapta pe 318 tds compact din '97. se ridica mult mai repede si mai usor partea de langa incuietoare a geamului decat cea din fata, de langa oglinda. am modificat unghiul bratului fix de la macara si s-a mai echilibrat un pic. problema este ca pe ultimii 10 cm de ridicare sare. clemele sunt in regula, sunt noi si bine fixate. trebuie sa schimb chederele (asta inca nu am facut) sau e o problema cu reglajul pozitiei bratelor macaralei?

• 2 weeks later...

eu am o problema cu geamul din dreapta pe 318 tds compact din '97. se ridica mult mai repede si mai usor partea de langa incuietoare a geamului decat cea din fata, de langa oglinda. am modificat unghiul bratului fix de la macara si s-a mai echilibrat un pic. problema este ca pe ultimii 10 cm de ridicare sare. clemele sunt in regula, sunt noi si bine fixate. trebuie sa schimb chederele (asta inca nu am facut) sau e o problema cu reglajul pozitiei bratelor macaralei?

da conteaza foarte mult pozitionarea bratelor am intampinat aceeasi prb la compactul meu si le-am reparat singurel cu multa rabdare in primul rand ia-ti 2 agrafe noi este max 10 ron eu am luat cu 7 si fii atent la brate si le pozitionezi cum este mai bn bafta