Jump to content

dc mi sa inchis topic-ul

Recommended Posts

moderatorul calin78,ori ai ceva cu mine ori nush.ca din toti numai pe mine ma gasesti cu dastea .am dat up up la 3 zile (ultimu)azi expre sa vad ce se intampla ca la alti nu inchizi topicul asa repede ca mie.macar fi-ti corect si inchideti la toti daca e pe dastea

ex: http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...100#entry548034

lasa ca stiu ce am facutca am dat 3-5 up,ca azi am dat expre "up"ca sa vad ceva ,mie imediat cum dat cum imi da avertisment ,da la alti sa mor de le zicea ceva............uitate un pic la asta http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...100#entry548034 si sa vezi ca nu la mai inchis nimeni..........

bine o fi asa cum ziceti voi,ca la altceva nu ma asteptam sa ziceti ca nea mingea e la voi.mie unu mie se pare ca prea puneti pret pe niste"nimicuri" ca nu va ajuta la nimik,nu cred ca pe el il deranjeaza ca vand sau nu jantele,parca ne-am juca ca sorecele si pisica sa ne prindeti pe noi cand gresim.nu e ca la parchet ,dar asta se cauta pe forum aici cearta,si toata lumea vb frumos dar ei se chinuie sa vb asa sa nu deranjeze pe cineva,ca nea suntem aici sa ne ajutam

imi cer scuze daca am deranjat pe cineva cu vorbele astea

crezi ca noi n-avem nimic la vanzare si n-am vrea sa fie mai lejere regulile? dar nah... tre sa ne conformam... exista exceptii, cum zici, mai sunt scapari de la reguli, dar nu cred ca sunt voite...

...ce ma bag si io ca musca-n c.ru calului...

pasica8:

1. Nu se aplica sanctiuni retroactiv.

2.

Forumul nu este orientat in scop comercial. Anunturile de vanzare de pe acest forum sunt acceptate in masura in care ajuta forumul sa-si indeplineasca primele 2 obiective. Atat. Nu ne propunem sa devenim un bazar auto.

Calin te-a avertizat inainte sa-ti inchida topicul, dar nu ai vrut sa intelegi.

Initiatorul topicului poate da un singur UP la 7 zile de la ultima sa postare. Daca se da UP inainte de cele 7 zile topicul va fi inchis 10 zile. Exceptia UP-ul la 7 zile va fi permis doar atunci cand initiatorul doreste sa scada 10% din pret. Topicurile vor fi redeschise DOAR la solicitarea initiatorului, in urma unui report trimis DUPA expirarea sanctiunii.

Pasica8

Nu am nimic cu tine, cum de altfel nu am cu nimeni de pe acest forum. Te-am avertizat prima data in legatura cu UP-urile dar tot nu ai vrut sa intelegi. Reclamatia ta (macar daca ar fi fost in sectiunea Reclamatii ) nu are nici o baza. Adica tu calci pe bec si tot tu faci pe nevinovatul.

Plus ca:

Moderare. Nu discutati deciziile moderatorilor. Daca aveti comentarii, le trimiteti si discutati cu moderatorii si administratorii prin PM.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.