Jump to content

SEARCH pe forum

izy

Recommended Posts

mersi , stii cumva ce soft sau cum se foloseste mufa seriala de la masina? Am in dreapta sub bord o mufa serial (deci se potriveste mufa serial de la calculator) si sunt curios la ce foloseste .. din cate am inteles se poate conecta un laptop daca ai softu necesar si poti vedea chestii pe acolo :blink:

mersi , stii cumva ce soft sau cum se foloseste mufa seriala de la masina? Am in dreapta sub bord o mufa serial (deci se potriveste mufa serial de la calculator) si sunt curios la ce foloseste .. din cate am inteles se poate conecta un laptop daca ai softu necesar si poti vedea chestii pe acolo :blink:

85161[/snapback]

Nu e seriala. Ti se pare. E conector OBD. Acolo se leaga masina pe tester.

Link-urile astea te pot ajuta:

http://www.obd2cables.com/products/

http://www.scantool.net

masina e din decembrie 2000 , seria 5 .. 520 mai exact ... si mufa pentru tester are si la motor , si tocmai ce am conectat cu cablu serial in acel port si a intrat perfect... si pe aici pe forum gasisem un programel dar era parolat care cica ar face ceva..

masina e din decembrie 2000 , seria 5 .. 520 mai exact ... si mufa pentru tester are si la motor , si tocmai ce am conectat cu cablu serial in acel port si a intrat perfect... si pe aici pe forum gasisem un programel dar era parolat care cica ar face ceva..

85166[/snapback]

Ma rog, ca si dimensiune o potrivi mufa seriala, dar uita-te sa vezi cum sunt pinii asezati, nu se conecteaza decat cu mufa OBD.

pai mie cand mia pus masina pe tester in 3 locuri , toti au utilizat mufa de la motor

85178[/snapback]

Acela e conector mai vechi, de la E34, E32, E36. Asta care e sub volan in stanga este de generatie noua, OBD2.

ca simpla curiozitate, de ce nu folosesc astea la tester mufa aia din masina si o folosesc aia de la motor?

Am luat un 520D , din Dec. 2000 , pachet 2002 , full cu piele ... fara navigatie - 11.000 E. Pretz bun sau rau? are jante M pe 18

ca simpla curiozitate, de ce nu folosesc astea la tester mufa aia din masina si o folosesc aia de la motor?

Am luat un 520D , din Dec. 2000 , pachet 2002 , full cu piele ... fara navigatie - 11.000 E. Pretz bun sau rau? are jante M pe 18

85180[/snapback]

E bun pretul, parerea mea.

mai am ceva intrebari daca nu te deranjez , diferenta intre ASC , DSC, ESP , si am opservat ca unele bmw au si ventilatie separata pe fiecare parte la dublu clima , a mea are un singur buton de viteza la aer pe clima ... asha e pe seria 5 sau e - la masina mea?

mai am ceva intrebari daca nu te deranjez , diferenta intre ASC , DSC, ESP , si am opservat ca unele bmw au si ventilatie separata pe fiecare parte la dublu clima , a mea are un singur buton de viteza la aer pe clima ... asha e pe seria 5 sau e - la masina mea?

85186[/snapback]

Ai cu rotitze clima, sau cu butoane?

ESP-ul corespunde ASC-ului de la BMW, dar este pe alte tipuri de masini Mercedes, VW.

DSC si ASC sunt explicate pe forum, in mai multe topicuri, incearca sa cauti prin cele mai vechi.

85166[/snapback]

am tot 520 d, dec 2000, dar nu am vazut nici o mufa de testare la motor ci numai in partea stinga , putin sub bord, cea de care spune wlf. poti spune mai exact unde se alfa mufa asta la motor?

am tot 520 d, dec 2000, dar nu am vazut nici o mufa de testare la motor ci numai in partea stinga , putin sub bord, cea de care spune wlf.    poti spune mai exact unde se alfa mufa asta la motor?

85320[/snapback]

Pana in 2000 se face cu mufa de la motor.

post-116-1147339700_thumb.jpg

Pai nu e nici un nume potrivit.

De fapt ai vazut ca ti se raspunde la SEARCH pe forum si ai decis sa pui toate intrebarile care le ai tot aici.

Si culmea ti s-a raspuns. :blink:

Vezi postul meu de mai sus. Vad ca nu l-ati priceput. Panaceu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.