Jump to content

Masina mea... INAINTE si DUPA... in sfarsit!

ebayuser

Recommended Posts

ca de exemplu; faruri xenon, spalatoare faruri, praguri m , tapiterie tavan neagra, incalzire in scaune, harman kardon, perdeluta electrica, telefon, senzori presiune roti, alarma oem,geamuri electrice spate,si multe altele pe care nu pot sa le vad in pozele astea.

AU!

Dar e ok masina, arata bine. Sa ai parte de ea.

Oricum nu conteaza ca nu e "FULL", a frumoasa asa cum e.

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Bravo. Ceva chiar frumos! Tot respectul!!!

merci.

ca de exemplu; faruri xenon, spalatoare faruri, praguri m , tapiterie tavan neagra, incalzire in scaune, harman kardon, perdeluta electrica, telefon, senzori presiune roti, alarma oem,geamuri electrice spate,si multe altele pe care nu pot sa le vad in pozele astea.

AU!

Dar e ok masina, arata bine. Sa ai parte de ea.

Oricum nu conteaza ca nu e "FULL", a frumoasa asa cum e.

merci, ma bucur ca va place.

Edited by ebayuser

Shadowline-ul are tapiteria plafonului neagra + elementele de pe stalpul usii negru lucios + trimurile de la geamuri negru lucios.

Cat te-a costat tapiteria din piele?

Shadow line'ul constĂŁ doar ĂŽn ornamentele din jurul geamurilor negre. Nu are legĂŁturĂŁ cu plafonul interior negru.

Sunt maÂşini (E46) cu pachet crom exterior Âşi plafonul interior negru Âşi se numesc maÂşini cu pachet crom :)

Ontopic: FrumoasĂŁ maÂşina, in special interiorul.

Plafonul negru este parte din pachetul M tehnic II.

N-as zice. Am vazut cu pachet M din fabrica si fara plafon. Cred ca plafonul negru vine cu scaunele imbracate in alcantara ca optiune. Ca practic si plafonul tot din alcantara este din cate retin.

Edited by WLF

Shadow line'ul constă doar ĂŽn ornamentele din jurul geamurilor negre. Nu are legătură cu plafonul interior negru.

Sunt maşini (E46) cu pachet crom exterior şi plafonul interior negru şi se numesc maşini cu pachet crom :)

confirm !

nu neaparat, la mine nu e asa, eu nu am pachet M

N-as zice. Am vazut cu pachet M din fabrica si fara plafon. Cred ca plafonul negru vine cu scaunele imbracate in alcantara ca optiune. Ca practic si plafonul tot din alcantara este din cate retin.

eu cred ca e o optiune pur si simplu, am plafon negru la masina (interior :lol: ) si e din acelasi material ca cel gri numai ca e negru si nici nu am alcantara

Edited by io's

sincer, optiunea cu plafonu negru in interior chiar nu mi se pare cine stie ce... nici ca aspect interior si nici ca exterior.. pt ca nici din interior nici din exterior nu se vede decat daca esti in masina si te uiti in sus.... parerea mea.

a fi o chestie plafonul negru in exterior... dar pe mine nu ma avantajaza ca nu o sa se mai distinga trapa :)

sincer, optiunea cu plafonu negru in interior chiar nu mi se pare cine stie ce... nici ca aspect interior si nici ca exterior.. pt ca nici din interior nici din exterior nu se vede decat daca esti in masina si te uiti in sus.... parerea mea.

da, e urat negru dar e util... nu se mai vede cand e murdar :)