Jump to content

vand e36 325i fara acte

brutus

Recommended Posts

Nu mai vine nimeni cu nici o oferta pentru mashina ? :))

600 eur si o cumpar.

looooooooooooooooooooool ...

deja vad ca tu aplici un 2peu maxim .. :lol:) poate de banii astia iti dau motoru =))

daca ziceai shi tu un 900 poate ti`o dadeam :lol:)

Am tupeu pe banii mei, oricum nu o iau sa merg cu ea.

Eu am spus cat sunt dispus sa ofer, daca vanzatorul e dispus sa accepte oferta mea ok daca nu iar ok :).

sincer acuma dupa tine asha .. tu daca ai avea o mashina intreaga .. shi ai cere 1000 shi ceva pe ea ... tu ai da`o cu 600 .. ca nimeni din punctul asta de vedere nu o i`a sa mearga cu ea .. o i`a pt piese .. tu ai vinde`o pe 600 ? ,,, :)

daca jucam baba oarba .. ascunde`te .. shi astepta sa te caut cu 600 :lol:)

daca jucam baba oarba .. ascunde`te .. shi astepta sa te caut cu 600 :))

Ai incurcat borcanele.

1. Citeste cu atentie si o sa vezi ca nu ti-am facut nici o oferta.

2. Te-ai ales cu 10 zile de pauza pentru:

Nu se admit UP-uri date mai repede de 7 zile de la ultima postare sau UP-uri date de catre alta persoana decat initiatorul topicului.

Initiatorul topicului poate da un singur UP la 7 zile de la ultima sa postare. Daca se da UP inainte de cele 7 zile topicul va fi inchis 10 zile. Exceptia UP-ul la 7 zile va fi permis doar atunci cand initiatorul doreste sa scada 10% din pret.Topicurile vor fi redeschise DOAR la solicitarea initiatorului, in urma unui report trimis DUPA expirarea sanctiunii.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.