Jump to content

Vand BMW 330XD E46 2003 Facelift Impecabila

Killer_V6

Recommended Posts

Eu nu sunt asa de extaziat de el... e adevarat ca e mai bun decat stock, dar tot nu te da pe spate.

mie mi-a placut , depinde si ce muzica asculti

?

cum fac si eu sa nu mai primesc notificatii despre topicul asta ca nu ma mai intereseaza ? Multumesc.

Masina a reaparut la vanzare) O gasiti pe autovit!

dar se pare ca are mai putini km acum mai exact cu Rulaj: 153,700 km :lol: e cea cu 10990! si se pare ca are si bixenon acum:)

ASA ca mare grija la astfel de cazuri ca se pare ca traim in Romania si ne cam ocupa tot timpul! :)

8500E...oricum nu era pretul problema...dar se pare ca are 153mii masina, carte de service, jante bi-xenon:)) adaptive, jante momo,220cai ...doamne ce oameni:))

cu cat ai dat-o pana la urma de ala o si revinde?! :lol:

si cu cat vrea sa o dea?

Cum arata cel care a luat-o? Era vreo ceafa lata? :) Tu ii numesti p-astia care fac asa ceva oameni?! :)

Masina a reaparut la vanzare) O gasiti pe autovit!

dar se pare ca are mai putini km acum mai exact cu Rulaj: 153,700 km :) e cea cu 10990! si se pare ca are si bixenon acum:)

ASA ca mare grija la astfel de cazuri ca se pare ca traim in Romania si ne cam ocupa tot timpul! :)

Vad ca acum are cu vreo 75 k km mai putin, are bi-xenon, i-au mai crescut vreo 2 airbag-uri, s-au reprodus calutii - acum sunt 220, e fabricata in 2003, e dublu-climatronic :D Hiadeti sa facem ceva, sa boicotam revanzarea masinii! :lol:

Edited by Bobo1987

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.