Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

regulator de presiune benzina

carlan

Recommended Posts

vreau sai schimb regulatorul de presiune de benzina si nu stiu unde se afla.....vreau sal schimb deorece parca nu trage ca un 2.5 asa de pe loc sa plece nervos la drum lung se duce si 220....sau daca mai stiti ce ar mai trebui schimbat ca piese am de unde ca mai am una identica cu acelasi motor care merge super bine dar e neinmatriculata.....consumul e acceptabil deci nu cred ca e debitmetrul....am scos consum de 8,2 pana la mare si inapoi si mers forta

Regulatorul e acolo unde spuneam mai devreme, in capatul rampei la modelul tau. In general la multipoint injection acolo e. Inainte sa-l schimbi sau daca-l suspectezi, se masoara cu manometrul, trebuie sa tina cam 3.5bari. Daca iese bine la masurare, ia-le la rand cu ce spunea Paul mai devreme, aprindere, alimentare. Dar nu m-ar mira sa fie debitmetrul. Nu ar strica nici o diagnoza. Spor!

pai debitmetru nu ar fi problema ca mai unu de pe cealalta masina...si injectoarele sunt greu de schimbat sau trebuie service....ca de priceput ma pricep ca e al saselea bmwu carel am si eu le repar singur dar cu injectoare nam mai schimbat pana acum.....

pai debitmetru nu ar fi problema ca mai unu de pe cealalta masina...si injectoarele sunt greu de schimbat sau trebuie service....ca de priceput ma pricep ca e al saselea bmwu carel am si eu le repar singur dar cu injectoare nam mai schimbat pana acum.....

si inca ceva:am facut schimbul de ulei si am bagat mobil 1 15 40 si il cam consuma...motorul nu pare obosit si nu scoate nici fum albastrui cum ar trebui,dacai scot joja nu se vad iesind gaze sau ceva...e posibil sa fie uleiul prost si sal schimb si cear marca ar fi mai buna pentru el....sau consumul de ulei e de la altceva inafara de segmenti....posibil semeringuri supape?????

Injectoarele se dau usor jos. Ai o rampa pe care sunt prinse, desfaci furtunurile de benzina si de retur si ceva surubele de prindere a rampei. Cand umbli la ele, trebuie sa ai o-ring-uri de schimb pt ele. Nu prea se refolosesc si nici nu e recomandat sa pui silicon termic pe ele, cum mai fac unii "mecanici".

Legat de fum, daca turezi si scoti joja, arunca fum pe acolo, sau doar prima oara cand scoti joja? Primul caz e mai grav, pierde compresie. Se vede exact daca faci o compresie.

dar nu e mai bine sai schimb galeria de admisie cu tot cu injectoare?si nu poate fi si de la sonda aia care se afla langa sonda de apa care da informatii la calculator?si legat de testu cu joja nu scoate deloc fum sau altceva pe acolo nici daca o turez...motorul se vede ca are forta in el dar numai la drum lung se vede,,la 170 de cai carei are ar trebui si un demaraj mai in forta....si inca ceva eu am schimbat cutia si ambreaju de pe alta masina si acuma cu a 5 la 3000rpm am 135 viteza e posibikl de la asta sa fie sa fi perdut cuplu si sa fi castigat viteza?

Daca avea alte rapoarte cutia da.

Asta cu galeria e ca bancul ala cu fereastra... Poti face sex cu fereastra deschisa? Da, dar e mai bine cu o femeie. Asa si cu galeria, poti s-o schimbi dar de ce sa o faci? Nici macar nu sti exact de unde provide problema ta. Mergi la un mecanic bun care sa o ia la puricat, abia dupa aceea schimbi. Spor!

pai eu ziceam sa schimb cu totu ca sa nu ma mai complic cu oringuri si ce mai trebe pe acolo....mai incerc oricum sa ma joc cu ele pana la urma tre sa dau de ce e stricat pe acolo...mersi oricum...aaa si inca ceva care aveti nevoie de piese sami spuneti ca poate va pot ajuta....masina asta de austria era full options are obc 4,tapiterie piele,ac care as vrea sal pun la mine da nu ma bag ca nu stiu doar daca vine unu care se pricepe la iasi sal monteze pe masina :) ....mai multe oricum